Aparthotel Tivoli Marina de Portimao (vh Tivoli Arade)**** in Praia da Rocha Portugal beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Tivoli Marina de Portimao (vh Tivoli Arade)****

2 juni 2012

Aparthotel Tivoli Marina de Portimao (vh Tivoli Arade)**** Praia da Rocha

Beoordelingen Aparthotel Tivoli Marina de Portimao (vh Tivoli Arade)****

Marina de Portimao, 8500-843, Praia da Rocha
Aparthotel Tivoli Marina de Portimao (vh Tivoli Arade) scoort een 8,6 uit 10, op basis van 78 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Tivoli Marina de Portimao (vh Tivoli Arade)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Tivoli Marina de Portimao (vh Tivoli Arade)**** in Praia da Rocha, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 162 vakantiefoto's van Aparthotel Tivoli Marina de Portimao (vh Tivoli Arade)**** vinden. Je kunt 4 video's van Aparthotel Tivoli Marina de Portimao (vh Tivoli Arade)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Aparthotel Tivoli Marina de Portimao (vh Tivoli Arade)**** met andere accommodaties in Praia da Rocha.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

75 beoordelingen over Tivoli Marina de Portimao (vh Tivoli Arade)****

alleenreizend, Mei 2012
"Schitterend uitzicht vanuit de kamer"
john
14-5-2012 Een mooie ruime kamer met uitzicht op de jachthaven werkelijk uniek.
de 2 kamer appartementen zijn voorzien van keukentje en zithoek
Het ontbijt kan bij mooi weer buiten genuttigd worden, wel veel plaatsen in de brandende zon.
Super ontbijt volop keuze in brood, warm en koud beleg, fruit en sappen.
Diner buffet is aan de prijzige kant voor wat je krijgt.
Personeel zo nodig behulpzaam en spreekt goed engels.
Schoonmaken van de kamer is prima. Openingstijden zwembad wat onzinnig als er toch geen toezicht is.
Een hotel waar je buiten het hoogseizoen zeker tot rust kan komen.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Mooi app. complex en zeker een aanrader"
Hanneke
6-5-2012 Een zeer mooie plek, we hadden een bovenapp. compleet met dakterras. Een min.puntje is dat we voor onze dochter van 14 jaar wel de volle prijs moesten betalen, terwijl er een uitklapbad bijgezet was op een 1 kamer app. Dit app. is eigenlijk voor 2 personen.
Het ontbijt is eentonig, maar voor een weekje zeker te doen en er zijn voldoende restaurants in de buurt waar je verder heerlijk kunt eten voor relatief weinig geld. Met aan de ene kant de haven, aan de andere kant een fantastisch strand en bussen die bijna voor de deur stoppen om je de rest van de Algarve te laten zien, een zeer bijzondere plek om zeker naar terug te keren.

met een groep, Mrt. 2012
"Zeker in het voor/naseizoen zeer de moeite waard"
Scodie
12-3-2012 Tivoli Portimao is opgezet rond een jachthaven. Het hotel bestaat uit een aantal vleugels waarvan er twee onderdeel uitmaken van het centrale gedeelte met receptie, zwembad en restaurant. Een vleugel grenst aan het centrale gedeelte. Een andere vleugel ligt iets verder weg, dat betekent voor het ontbijt een wandeling van een paar minuten of een ritje met een golfbuggy.

Voor mij is dit niet de eerste keer in dit hotel. De kamers zijn ruim met voldoende kastruimte, twee aparte bedden, een zitje, een keukentje (niet voldoende om een complete maaltijd te bereiden) en een badkamer met bad. De kamer wordt dagelijks schoongemaakt waarbij oa de handdoeken worden vervangen.

Het ontbijt is perfect. Keuze uit diverse soorten broodjes en cakejes, vleeswaren, kazen, zoet beleg, hartig beleg, yoghurt en salade. De koffie is van DE.

Het personeel is bijzonder hartelijk en spreekt prima Engels. Een extra handdoek werd binnen vijf minuten langsgebracht.
Parkeren kan in de ondergrondse parkeergarage.

met partner, Okt. 2011
"Geweldige ligging en 'n prachtig appartement"
Peter
13-10-2011 Dit is pas echt vakantie, je ligt direct aan de jachthaven waar de cruise schepen voorbijkomen. De appartementen zijn prachtig ingericht, er wordt iedere dag schoongemaakt , nieuwe handdoeken. Het ontbijt is uit de kunst.

"Een topper"
iris
15-9-2011 Wij zijn net terug van 10 dagen tivoli marina ,goed hotel lekker eten vriendelijke bediening,prachtige ligging.Een huurwagen is aan te raden Wij hadden juist ontbijt vinden wij beter daar je voor weinig geld heel lekker kan gaan eten.leuke restaurantjes aan het strand senhora da rocha is bij een nederlander en ook in portimao zelf ga ook eens naar het strand van Ferrragudo kan je berijken met een taxiboot gezellige strandbars.Hebben een jeepsafari gedaan algarve geographic zeker doen.
Dus in een woord het was fantastis.Gaan er zeker terug.

"Prima hotel"
am_rooselaar
13-9-2011 goed hotel, vriendelijk personeel en service goed, doen veel voor je, spreken engels,ontbijt zeer uitgebreid,ook als je 'savond er gaat eten,is iets duurder dan de locale restaurants,ligging goed ten opzichte van het strand ong 300 m,

met vrienden, 2011
"Super hotel,vriendelijk personeel, goed eten"
M&M, F&S
28-8-2011 Mooi uitzicht op de haven&rivier. Mooi hotel,ruime&schone kamers(airco,koelkast,kookplaat,waterkoker, oploskoffie&thee). Wij zaten in t bijgebouw met kleiner zoutwater zwembad. We konden met een golfkarretje naar t heerlijk ontbijt (fruit,verschillend brood&beleg,DEkoffie,yoghurt)of strand worden gebracht. Naar het strand toe is t vlak,de boulevard moet je wel met trappen omhoog of taxi,+/-€4

"We komen een keer terug"
Frederik
10-8-2011 Het was een fantastische belevenis verwent te mogen worden in Hote/appartementen Tivoli. Ieder persooneelslid was uitermate gastvrij en gastvriendelijk en stonden altijd voor je klaar. Ook in de omgeving hebben wij dit mogen ervaren bij bv de strandstoel verhuurder. Doe je zelf een beetje moeite krijg je daar veel voor terug.
Het hotel is rustig gelegen met kamers die uitkijken over de jachthaven. Wil je naar het strand dan geen trappen, om ''s avonds meer bedrijvigheid te ervaren is traplopen (± 70 treden) wel noodzakelijk. De afstanden zijn goed te doen. Het ontbij is vrijwel elke dag hetzelfde maar met meer dan voldoende keus kan de gast zelf voor voldoende afwisseling zorgen. Wij waren blij geen half-pension geboekt te hebben. Het diner is zeker goed, maar ook de restaurants in de omgeving hebben goede producten voor een belachelijk lage prijs.
Met name de mensen maar ook het aangename klimaat, warm maar met een verkoelende wind, maken dat wij zeker terugkomen.
Aanbevelenswaardig

met oudere kinderen, Juli 2011
"Heerlijk strandvakantie , druk in augustus"
I.Doesburg
3-11-2011 Aan luxe jachthaven gelegen mooi ,ruim complex .Ons fijne, schone 2 kamerapp. dat wij met 2 pubermeiden hadden was dicht bij het strand en de boulevard. Op zich ideaal ivm. loopafstand, echter ieder jaar in de maand augustus heeft de gemeente iedere nacht, vanaf 24.00 uur een luxe, gesponsord strandfeest op de kaart staan ,dat zeer veel geluidsoverlast bezorgd .Je kunt evt. een andere kamer aan de andere kant van het complex krijgen, maar dan moet je overdag ver lopen naar het strand. Verder zijn er geen winkels in de buurt ,dus moet je altijd met de bus of taxi je boodschappen halen of je moet een auto huren .

met partner, Mei 2011
"Prima accomodatie"
Karel en Ine van Li...
9-6-2011 Aparthotel Tivoli Marina**** in Playa de Rocha is de moeite waard. Het ontbijt is uitstekend verzorgt. In de directe omgeving zijn er verschillende (strand)restaurants. Het eten is in het algemeen niet duur b.v. een biefstuk van Ossehaas is rond de €13,50.
In 1 strandrestaurant "Senhora Da Rocha"beheerd door Jay/Guida en Jayson (Jay en Jayson zijn Nederlanders) hebben we zeer goede ervaringen met het eten en gastvrijheid.
Wij mogen namens hun mededelen dat mensen met een gluttenalergie echt glutenvrij kunnen eten en dat de keuken daarop ingericht is.
Wat ook zeer de moeite waard is, zijn de jeeptochten van "Geographic Algarve". Wij hebben de "Geographic Safaris"en de Southwest Beach tour gedaan. Prachtige tochten en zeer gedreven, facinerende uitleg door Vasco Salgueiro.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende