Hotel Santa Catarina*** in Praia da Rocha Portugal beoordelingen 8.5 | Zoover

Hotel Santa Catarina*** Praia da Rocha

Beoordelingen Hotel Santa Catarina***

AV. TOMAS CABREIRA, 8500-802, Praia da Rocha
Hotel Santa Catarina scoort een 8,5 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Santa Catarina***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Santa Catarina*** in Praia da Rocha, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Santa Catarina*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Hotel Santa Catarina*** met andere accommodaties in Praia da Rocha.

3 beoordelingen over Santa Catarina***

"Tegen onze verwachtingen in.."
Elco
17-8-2008 Simpel hotel met als je pech hebt een aantal zeer slechte kleine kamers en bedden waar je met 2 volwassenen niet inpast.

Zit je aan de voorkant dan kan je de pech hebben tegen het hotel aan de overkant aan te kijken ipv zeezicht of tegen een muurtje (op de eerste verdieping) zodat je niet op de straat kan kijken.

Al met al een " aardig" hotel waar je niet te hoge verwachtingen van moet hebben.

Personeel is vriendelijk en behulpzaam, ontbijt is simpel maar ok.

met partner, Jan. 2008
W.J. van den Brink
21-1-2008 Prima hotel op een prachtlocatie, met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamers ook prima; de kamer aan de achterkant, waar we eerst zaten, voelde wat vochtig en was moeilijk warm te krijgen (we zaten er in januari), maar spontaan werd ons een kamer aan de voorkant (de zonzijde) aangeboden, met zeezicht, en die was helemaal goed. Echt een aanrader, en ik kom graag nog eens terug in dit hotel.

Cor Bogers
9-9-2007 perfect ontbijt, mooi schoon en rustig hotel op een perfecte ligging.
enige minpunt is beperkte parkeergelegenheid.aanrader!!