3-10-2010
Zopas met onze 2 kleine kinderen teruggekeerd van een 10daagse vakantie in HP in hotel Orinetal, goed gelegen aan een prachtig zandstrand. Infrastructuur : klein zwembad, mooie ligtuin, zeer gevaarlijke passerelle vanaf receptie naar kamer en liften (onverantwoord voor buggy's en rolstoelen). Onze superior kamer : proper, ruim, mooi zeezicht, wel verouderd (o.m. krassen en scheuren in tegels en ramen; helaas een permanente en doordringende septische stank in de badkamer afkomstig van de leidingen (zou volgens poetsvrouw een gekend probleem zijn in hotel), die zelfs met ontgeurder niet op te lossen was. Ontbijt : matig, beperte keuze, weinig variatie. Avondeten : half pension is absoluut af te raden : ongezellig en stijf restaurant, smakeloze, goedkope Europese keuken (geen Portugese specialiteiten), lakse obers. Zelfs 2x verplicht om 's middags te eten omdat er 's avonds activiteiten waren. Alles is bij te betalen (bv.fado). Niet kindvriendelijk. Kortom weinig kwaliteit voor veel geld!