Hotel Luar*** in Praia da Rocha Portugal beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Luar***

5,9

De voorkant van het hotel

Beoordelingen Hotel Luar***

Avenida V3 St Tres Castelos 3, 8500-801, Praia da Rocha
Hotel Luar scoort een 7,5 uit 10, op basis van 221 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Luar***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Luar*** in Praia da Rocha, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 163 vakantiefoto's van Hotel Luar*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Luar*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Hotel Luar*** met andere accommodaties in Praia da Rocha.

214 beoordelingen over Luar***

5,9
met partner, Feb. 2012
"Goede kwaliteit voor een lage prijs"
Manuela Viegas
17-2-2012 Wij verbleven 1 week in dit hotel en hadden het erg naar ons zin. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Kamers zijn misschien wat gedateerd, maar was prima in verhouding met de prijs. Schoonmaak was erg goed, bedden een beetje hard maar wij hebben er goed op geslapen. Elke dag schone handdoeken. Ontbijt was ook prima. Verscheidene soorten brood, beleg, kaas, roerei, spek, jam, honing, melk, muesli, koffie was ook goed te drinken. Kortom: een aanrader!

"Ligging fantastisch, hotel minder.."
CKAK
25-9-2011 Praia da Rocha is een super leuk plaatsje voor jong en oud. Leuke boulevard met goede restaurantjes (Atlantis en The Beef de meest chique en beste! Cocktails drinken bij Voxx) en een prachtig strand. Mooiste strand in Europa als je het mij vraagt.
De ligging van het hotel is geweldig - een trap af en je bent aan het strand. Ook aan het begin van de boulevard dus ook dat dichtbij! Echter het hotel zelf is zeer sober. Standaard kamer (dat is niet erg), maar wij douchten met slippers aan (vieze voegen - allemaal zeer verouderd). Het ontbijt was niet lekker (hele droge broodjes, prima keuze in beleg, water in ontbijtzaal kwam uit de kraan - chloorsmaak, geen yoghurt of fruit). Wij gingen daarom ontbijten bij Kathy's op de Boulevard (erg lekker!)
Een hele fijne vakantie gehad, maar volgende keer kiezen wij een ander hotel.

Tips:
- Huur een auto en rij naar Cabo de São Vicente en Monchique.
- Met kleine kinderen oppassen op het strand, hele hoge golven (soms wel 3 meter hoog)

"Ligging is aan de boulevard vlakbij het strand"
wim en partner
21-9-2011 hotel is gedateerd en sfeerloos. het ontbijt is niet meer van deze tijd en zonder variatie. ligging is vlakbij de zee met prachtige vergezichten.
Heb je de pech om een kamer te hebben vlakbij de openbare weg alsdan kost je dat vele slaapuurtjes.

"Niet Doen!!!"
Trudy de Rooij
20-9-2011 Zeer gedateerd hotel met een prachtige ligging maar verder scoort het een (vette) onvoldoende. Vooral bij de gastvrijheid en klantvriendelijkheid valt er veel te wensen. Het ontbijt is sober en dat is op zich niet erg maar vaak is het brood gewoon op, moet je zelf je tafeltje opruimen om te kunnen ontbijten
Advies: zoek een ander hotel, en betaal dan iets meer!!!

"Heerlijke locatie!"
Susan20
28-8-2011 Hotel Luar is een groot, netjes en schoon hotel. Er wordt veel aan schoonmaak gedaan en waren erg blij met hoe dat ging. De ligging van dit hotel is fantastisch, qua prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met het goede zwembad en een prachtig strand voor de deur. Ook zijn er genoeg (goede) restaurantjes in de buurt waar je lekker kunt eten. Bulli was ons favoriet.

Een minpuntje was toen wij aankwamen dat we pas vanaf 12 uur in de kamer mochten. Dit werd uiteindelijk 1 uur. We waren er al vroeg, dus dat werd wachten op... Intussen konden we onze koffer in een (afgesloten) kamer stallen, maar dat is nogal vervelend als veel mensen er gebruik van maken.

Het ontbijt was goed, als je echt luxe wil dan moet je naar een 4/5 sterren hotel gaan. Het was niet heel uitgebreid, maar goed te doen hoor.

Heerlijke, goede vakantie gehad. Praia da Rocha is niet zo massaal als Albufeira, dus als je rust wil met alles erop en eraan en niet al te hoge verwachtingen... Luar is een prima accomodatie!

"Mooie plek"
M.
15-11-2011 Zeker waard om nog een keer terug te gaan, maar aanrader is om zelf broodjes te halen sochtends!!

"Het was een fantastische vakantie!"
Marckie
21-10-2011 Afgelopen zomer ben ik hier samen met mijn vriendin naartoe geweest. De ligging is perfect! Rustig en op loopafstand van de boulevard en het strand. In de avond komt de boulevard echt tot leven en gaan er allemaal kraampjes open met souvenirs. Veel restaurants waar je lekker kunt eten. Ook hebben ze een kleine barstrip waar je in de avond cocktails kan drinken!

Onze kamer in het hotel was goed en netjes en had een lekkere douchekop! De airco stonk soms een beetje als je hem net aanzette, maar die geur was snel weg. Wij hadden een nieuw tapijt erin liggen wat de kamer een stuk mooier maakte. Ook werd de kamer elke dag netjes schoongemaakt en konden we gebruik maken van een koelkastje. Ideaal dus!

Het eten is idd een beetje simpel, maar met je eigen Nutella-pot (gekocht in de lokale supermarkt) is het goed uit te houden en best lekker!

Het grote/diepe zwembad is een dikke pluspunt van dit hotel! Het kan aardig warm zijn en dan is dit zwembad echt super chill!

Voor herhaling vatbaar!

"Heerlijke locatie voor een week zon en boulevard"
jan
16-11-2011 Het hotel ligt prachtig aan de boulevard! Ook het strand is lekker en schoon, een beetje oppassen voor stenen.
Vreemd genoeg is portugal minstens zo liberaal als nederland vwb drugs; verschillende keren aangesproken; "you want hash?"
Het ontbijt is zéér eenvoudig - het personeel in de bar en receptie wel heel vriendelijk.
Voor 100 euro een zeer teleurstellende boottrip gemaakt met BBQ - niet doen. wel doen? zie hieronder...

"Perfecte ligging redelijk hotel"
urk
23-8-2011 de ligging van dit hotel is perfect. ligt aan de rand van het centrum en direct aan het strand. Dus mooie rustige ligging maar je staat zo in het centrum. Dit was ook de reden dat wij het boekten. In het begin hadden we wat twijfels omdat we normaal 4 of 5 sterren boeken. Maar het was schoon en de service was heel goed. Bv kapotte lamp op balkon werd gelijk gemaakt. Er waren veel ligbedjes bij zwembad. wij lazen dat deze al vroeg bezet waren maar om half 11 was nog alles leeg dus je hoeft geen handoeken neer te leggen. Personeel was heel vriendelijk.
Nadeel was echt het ontbijt. Weinig keus en slechte kwaliteit. gelukkig had ik koffiezet apparaat mee en konden we op onze kamer ontbijten. Ook jammer dat de koelkast veel herrie maakte en het we een beetje aan drukke weg lag. maar hier wen je snel aan.
Positief was elke dag schone hanoeken terwijl dde hotel info aangaf dat je deze een keer in twee dagen kreeg.
Met wat kleine min puntjes toch een prima verblijf gehad en zou het een ho

"Goed hotel, vriendelijke personeelsleden."
Ineke en Nora Hoeks...
21-8-2011 We zijn op 12 augustus vertrokken naar Praia Da Rocha en verbleven in hotel Luar.
Eerste dag even wennen van het geluid van de auto´s aan de drukke weg voor het hotel. Vriendelijke mensen en zeer gastvrij.
Mooi en schoon zwembad direct aan de boulevard.
We verbleven er 8 dagen maar dat is te kort.
Volgende keer boeken we weer en dan zeker 14 dagen.
We komen zeker nog een keer terug.