Appartement Castelos da Rocha*** in Praia da Rocha Portugal beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Appartement Castelos da Rocha***

2 juni 2012

Een van de Zwembaden Castelos da Rocha

Beoordelingen Appartement Castelos da Rocha***

Sitio Dos Castelos - Rua Agosto Azul, Lote 4, Loja 6, 8500-367, Praia da Rocha
Appartement Castelos da Rocha scoort een 8,1 uit 10, op basis van 46 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Castelos da Rocha***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Castelos da Rocha*** in Praia da Rocha, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Appartement Castelos da Rocha*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Appartement Castelos da Rocha*** met andere accommodaties in Praia da Rocha.

1 2 3 4 5 volgende

45 beoordelingen over Castelos da Rocha***

"Super"
Ja
13-9-2011 Net terug van weer een heerlijke vakantie in dit apppartement,eigen lijk net zo als vorig jaar een geweldige vakantie gehad ,als we volgend jaar weer naar portugal gaan zullen we zeker weer voor Castelos da rocha gaan

met partner, Sept. 2010
"Top Dagen gehard een aanrader"
Peter
14-9-2010 13-09-2010
net terug van Castelos da Rocha/ veel plezier gehad ontvangst is goed en vriendelijke Laura is snel en biet haar hulp graag aan. het is als je aan de weg zit wel wat meer lawaai maar ik heb er toch goed geslapen, appartement is goed en schoon, heb gezien als er mensen uit gaan dat alles van de kant gaat zelf de koelkast geen schimmels te vinden. het zwembad is zeer goed elke dag alles weer netjes en schoon water is goed van ph.de laste dag harden we nog de hele dag moesten er om 12.00 uur uit om dat er andere gasten kwamen anders kun je er blijven tot voor het vertrekt. haar oplossing was dat we de koffer bij haar neer konen zetten en voor we opgehaald werden nog even konden douchen service was dus voor ons TOP.Wij gaan zeker daar weer heen.
(Laura agradece por tudo)
ps
Als je lekker wilt eten kun je goed terecht op de boulevard bij de The duke of Holland.

met vrienden, Sept. 2010
"Geweldige accomidatie"
yvonne
16-9-2010 Ben net terug van Portugal en hebben heerlijk gezeten in Castelos Da Rocha leuk appartement,en overal dichtbij zowel boulevard , strand en een groot winkelketen ,en Lidl en Aldi dus je kon overal je boodschappen doen,verder was alles netjes schoon,zeker een aanrader om heen te gaan wij zaten in Lote 2 de eerste aan de straatkant met 2 balkons , en ook 2 toiletten dat is ook ideaal,wel een beetje druk aan de straatkant maar we hebben ook al wel ergens hoog gezeten en dan hoor je ook alles wat er op straat gebeurd want je hebt toch met die hitte de ramen open ,en dat heb je thuis ook. Wij hebben het er die 11 dg heel fijn gehad.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Heerlijk groot appartement met twee badkamers"
Marion
23-8-2010 we hebben 2 heerlijke weken gehad in Caselos. de ligging is prima, dicht bij het centrum maar toch lekker rustig. Het appartement was heel goed en van alles voorzien. De deur van de wasmachine was stuk, Laura ging wat regelen en werd binnen een dag gerepareerd zo snel heb je dat thuis niet eens voor elkaar, echt super. Wat wij als één minpuntje hadden waren de tegels rond het zwembad. Als die nat waren dan was het er heel glad en moest je echt heel goed opletten. Wij vinden het echt een aanrader.

"Een aanrader"
klaske
13-4-2010 Net terug van een heerlijke week in dit appartement.
Vriendelijke ontvangst door Laura, die verder ook heel behulpzaam bleek bij vragen.
Groter appartement dan verwacht.
Voor herhaling vatbaar.

"Leuk appartement"
Michel
7-1-2010 Ik ben hier begin zomer geweest met een aantal vrienden. Toen we voor het eerst binnenkwamen was onze eerste indruk: zo he! wat groot! Uiteindelijk hadden we toch wel paar kleine probleempjes: fornuis was kapot, koelkast kwam een stinkende lucht uit.. Verder is het geen aanrader NIET in het hoofdseizoen te gaan. Bijliggend strand op 500 meter is schitterend!

met partner, Okt. 2009
"Niet voor mij"
Rene
27-12-2009 De appartementen zijn karig ingericht. Ons appartement had een stoel en een bank dat meer op een martelwerktuig leek. De appartementen zijn bijzonder gehorig, dus een goede nachtrust op de veel te korte en te harde bedden zullen een uitzondering zijn. Praia da Rocha is bijzonder toeristisch dus ik vraag me af of het in de andere appartement gebouwen in de omgeving, en dat zijn er talrijke, anders is.

Het strand met de typische rotsformaties zijn fantastisch, en ik heb bijzonder goed, en goedkoop, gegeten aan de boulevard.

met partner, Sept. 2009
"NOOIT MEER PORTUGAL."
Ed en Lonie
25-9-2009 Het appartement was zeer stoffig en de schoonmaak was beneden alle peil. Moesten zelfs 2 keer om toiletpapier vragen. Hebben de schoonmaak zelf ter hand genomen. Veel lawaaioverlast veroorzaakt door drukke rijweg, bouwwerkzaamheden en het legen van vuilnisbakken om 23.00 uur en 05.00 uur. Zwembad hebben we de laatste dagen maar geen gebruik van gemaakt, aangezien het water groen was uitgeslagen. Stonden wel parasolstandaards, doch geen parasols. 50% van de ligbedden was stuk.
Volgens de reisgids zou er een oven aanwezig zijn. Dus Niet.

met vrienden, Aug. 2009
"De appartementen zijn netjes en schoon"
Daems
20-8-2009 De service van gastvrouw Laura en haar zoon Philip zijn uitstekend!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Geen Portugal meer voor mij"
Fam. Harmanni
9-8-2009 Goede accomodatie met veel luxe (oven, wasmachine, tv etc.) helaas geen telefoon. Zeer gehorig, super klein balkon, kookgerei die te wensen over laat (als je al zou willen koken). Maar tot nu toe het meest luxe appartement wat ik heb mee gemaakt (de middelste van drie complexen)

1 2 3 4 5 volgende