Beoordelingen Hotel Casa Bela Moura****

23 mei 2013

Casa Bela Moura****
Beoordelingen Hotel Casa Bela Moura****
Alporchinhos, Porches, P-8000, Porches
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Casa Bela Moura**** in Porches, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Casa Bela Moura**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Casa Bela Moura scoort een 9,3 uit 10, op basis van 64 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Casa Bela Moura**** in Porches, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Casa Bela Moura****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Casa Bela Moura**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 78 vakantiefoto's van Hotel Casa Bela Moura**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Casa Bela Moura**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Hotel Casa Bela Moura**** met andere accommodaties in Porches.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Casa Bela Moura****

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Schitterende vakantie !!!!"
dederen Vinod
24-4-2013 Prachtig verblijf, lekker onbijt, zalig om naar het strand te gaan. Voor ons was het een geweldige vakantie. Bedankt Christophe en Sofie

met partner, Mrt. 2013
"Beste B&B in Portugal"
Naam Naam
4-4-2013 Uitstekende verzorging-persoonlijke benadering-vriendelijk-prima kamers
er is echt geen negatief punt te bedenken. Ontbijt van een klasse- waar veel hotels van internationale klasse veel van kunnen leren

met partner, Sept. 2012
"Aanrader"
Bedert Rita
27-9-2012 We genoten van een weekje in dit hotel: prachtige kamers, mooi zwembad, heerlijk ontbijt, gezellig vieruurtje, zeer veel tips om de omgeving te verkennen, vriendelijk personeel, dus een echte aanrader.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Casa Bela Moura**** bij:

met partner, Sept. 2012
"Genieten met een grote G !"
s.tol4
2-10-2012 Wat hebben wij een fijne vakantie gehad! De kamers en het personeel zijn gewoon super, het ontbijt en het 4 uurtje(koffie en gebak) geweldig. Alle informatie die je wenst kun je inzien, zoals wandel-,fiets- en autoroutes. Het hotel ligt centraal in de Algarve, dus alles is gemakkelijk en snel te bereiken met de huurauto, die je echt wel nodig hebt. Kortom, een echte aanrader en wij komen zeker nog een keer terug!

met partner, Aug. 2012
"Fantastische plek"
Meire Sabine
12-9-2012 Een verblijf in casa Bela Moura is super! Wij hebben enorm genoten van de rust, de prachtige omgeving, het vriendelijk onthaal waarbij wij alle nodige informatie in ontvangst kregen, de vriendelijk bediening. De kamers waren in perfecte staat en werden iedere dag schoongemaakt. Ook aan het zwembad was het aangenaam vertoeven.
Het ontbijt was iedere morgen dik inorde. Voor ieder wat wils.
Kortom, een verblijf in Casa Bela Moura is een echte aanrader.
Beschikken over een huurauto ter plaatse is wel aan te raden, dan kan men de mooiste plekjes gaan opzoeken, wat echt de moeite waard is!
En wat ook leuk was aan ons verblijf, bijna alle gasten tijdens ons verblijf waren Nederlandstaligen, dus na iedere uitstap voelden we ons presies terug thuiskomen!

met partner, Aug. 2012
"Heerlijk bijkomen."
Hatice en Rene
26-8-2012 Heerlijke twee weken gehad, alles mag, niets moet. Zeer vriendelijke bediening door het hele team van Casa Bela Moura. De "weekkrant" met wat er op dat moment te doen is in de omgeving, zeer leuk.
verder is alles al omschreven in de andere recensies, we sluiten ons er graag bij aan.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Het leven kan mooi zijn..."
Philippe Willegems
23-8-2012 Voor het eerst met 2 kinderen (leeftijd 1 en 6) op vakantie vertrekken en kiezen voor Casa Bela Moura... toch wel een aanrader ! Het is niet onze gewoonte om beoordelingen of ervaringen publiekelijk neer te schrijven, doch Christophe, Sophie en hun vriendelijke medewerkers verdienen toch wel een dikke vette pluim. Passie zal ongetwijfeld hun geheim ingrediënt zijn om ons in hun casa met zoveel vriendelijkheid, souplesse en fierheid te ontvangen. Uiteraard speelt het in hun voordeel dat het in de Algarve altijd schitterend weer is, dat ze kunnen terugvallen op 1 van de meest oogverblindende kuststreken van Europa, doch ze slagen er in om met heel veel 'naturel' je thuis te laten voelen, hier en daar een leuk extraatje mee te geven, hun streek te laten ontdekken en vooral je een zeer aangename vakantie te laten beleven.... De koffie met gebak en fruit halfvijfuurtje typeert dat net iets anders... Doe zo voort, we hebben genoten en we vertellen het verder. Philippe, Karin, Ruben en Dries.

met partner, Juni 2012
"Was een TOPPER"
Bevers Rudi -Neys B...
27-6-2012 Aanrader is tweedemaal dat we er zijn geweest kan er niet dan goeds over zeggen allemaal lieve kindsvriendelijke mensen gaan zeker terug !!!

met partner, Mei 2012
"Lekker weekje casa bela moura"
rutten
27-5-2012 we hebben lekker een weekje genoten van casa bele moura
prachtig verzorgde acomodatie gelegen in een rustige omgeving
de vriendelijkheid en behulpzaamheid van ieder was geweldig
s`morgens een mooi verzorgd ontbijt ,s`middags gezamelijk koffie met gebak en s`avonds nog even de dag evalueren aan de bar met een lekkere wijn of port met een heel verhaal van beheerder erbij

met vrienden, 2011
"Fantastike plaats"
neys brigitte
20-10-2011 zeer uitstekend hotel we waren er in juni en hebben voor 2012 reeds terug geboekt !!!

1 2 3 4 5 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit