Hotel Riu Guarana**** in Olhos d' Agua Portugal beoordelingen 8.5 | Zoover

Hotel Riu Guarana**** Olhos d

Beoordelingen Hotel Riu Guarana****

Quinta do Milharo, 08200, Olhos d' Agua
Hotel Riu Guarana scoort een 8,5 uit 10, op basis van 85 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Riu Guarana****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Riu Guarana**** in Olhos d' Agua, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 110 vakantiefoto's van Hotel Riu Guarana**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Riu Guarana**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Hotel Riu Guarana**** met andere accommodaties in Olhos d' Agua.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

70 beoordelingen over Riu Guarana****

met partner, 2012
"Prachtig hotel, goede faciliteiten"
Saskia
16-5-2012 Mooi hotel, 2 grote zwembaden en kinderbad, animatie voor kids perfect. Buffetten erg goed, altijd veel keuze tussen warm of koud. Tussendoor ook steeds snacks te krijgen. Genoeg ligbedjes bij het zwembad. Strand ligt een stuk lager, met veel trappen bereik je deze. Dorpje op 5 minuten lopen, erg gezellig met enkele winkels en enkele restaurants. Service en personeel erg goed.

met partner, Apr. 2012
"Geweldig hotel"
jaapenjoke
27-4-2012 Hotel Riu Guarana is een geweldig hotel,prima service en behulpzaam personeel.Het eten was zeer goed en gevarieerd.Wij hadden een superieur kamer met tuinzicht.Het enige probllem was het weer,veel bewolking maar daar kan het hotel niets aan doen. Wij vonden het animatieteam in een woord geweldig.

met een groep, Okt. 2011
"In een woord geweldig"
J Heurter
20-10-2011 wij zijn met ons complete gezin ( 13 man ) 8 dagen geweest en het was een geweldig feest.het hotel was prima de vriendelijkheid van het personeel was optimaal en je kon op 2 manieren naar het strand met een korte loopafstand.je hoefde echt niets te kort te komen wat eten en drinken betreft en de kwaliteit hiervan was prima.zeker een aanrader voor iedereen. het plaatsje Olhos D`aqua is ook ontzettend leuk

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Super hotel op een heerlijke plek!"
Bas
21-10-2011 Het hotel is super. Goed ontvangst. We hadden direct de kamer tot onze beschikking terwijl we al om 08:00 in het hotel waren. Zeer verzorgt ontbijt. De mensen in het restaurant zijn erg vriendelijk en behulpzaam. 2 prachtige zwembaden ook 1 voor de kinderen. Entertainment is er voldoende. Zowel overdag voor de kinderen als volwassenen. Ze doen erg hun best en maken er een feestje van.
We zijn hier nu voor de 2e keer geweest en we gaan volgend jaar weer terug. Olhos d' Aqua is een heerlijk rustig plaatsje met prachtige stranden. Tip: Ga via de tuin van Hotel Porto Bay met de stenen trap naar het strand. Wat een uitzicht!

"Supergoed hotel met geweldig zwembad"
SteNi
29-10-2011 Heel goed hotel,hele vriendelijke mensen, goed eten en mooi zwembad. Alles inclusief, wat wil je nog meer? Animatie doet zijn best, in de avond valt dit inderdaad tegen, maar je kunt ook naar het dorpje Olhos lopen, of naar Albufeira met de taxi gaan. Wil je veel uitgaan en drukte dan moet je niet hier naar toe gaan maar in Albufeira in een hotel gaan zitten, maar dan heb je niet de kwaliteit zoals hier in dit Riu Hotel. Ik ben minstens 10 keer naar Albufeira geweest dus ik weet waar ik het over heb.

"Dit Riu Club Hotel helaas niet meer!"
H.Paulussen
3-10-2011 Ligging niet ideaal m.b.t afstand strand.
Te druk met te veel Spanjaarden en Portugezen voor midweek/weekend arrangement.
Eten goed echter te eenzijdig.
Receptie niet vriendelijk bij terug keer en vervelende discussie over retour handdoeken!
Ken vele uitstekende Riu Hotels,echter dit is geen aanrader!

"Heerlijk hotel"
Reiziger
10-9-2011 Goed Riu hotel met vriendelijk personeel, lekker eten en mooie kamers.
2 zwembaden met meer dan genoeg bedden ( ook in het hoogseizoen!)
De plaats stelt niet veel voor maar voor 8 euro brengt de taxi je naar Albufeira.
Mooi, schoon en geleidelijk aflopend zandstrand waar je wel 130 treden voor naar beneden en weer naar boven moet lopen maar dat was prima te doen.
Wij hebben met onze kinderen ( 4 + 6 ) een heerlijke vakantie gehad het is een echte aanrader!

"Heerlijke relax vakantie"
Jaap
3-9-2011 Dit Riu hotel is misschien niet zo uitgebreid gebouwt zoals andere mensen misschien van Riu gewend zijn maar het is 1 een woord gewoon fantastisch! Vriendelijk personeel, lekker eten, mooie nette kamers en een schitterend uitzicht hadden we "hetzelfde als in de folder". Wat we niet goed hadden kunnen vinden voordat we gingen is of er een handdoeken service is maar ook die is aanwezig. Het ligt in een plaatsje waar niet zoveel te beleven valt maar je bent voor 5 a 8 euro in het nieuwe gedeelt van Albufeira. Het eten was goed afwisselend maar na 8 dagen heb je dat (in ieder all inclusive hotel) wel een beetje gezien maar niets te nadelen van dit hotel dus.
Aanrader is om via naast gelegen Hotel Luna Falésia Mar een strandwandeling naar villamoura te maken dit is een erg mooi strand waar het Riu aan ligt.

"Echte aanrader"
M. Mooijman
30-7-2011 Het hotel was echt helemaal super, vorig jaar all-in in Curaçao, toen dachten wij dat het onovertrefbaar was. Maar dat is dus niet zo.
Maar echt alles was heerlijk, heel veel lekker eten.
Overal kon je drinken krijgen of zelf pakken.
De service was helemaal super.
Genoeg entertainment, overdag en 's avonds.
Wij hadden heerlijk weer.
Het enige waar wij aan moesten wennen was het iets wat koude zwembad water.
En om bij het strand te komen, moet je wel wat conditie hebben, want her is nogal een klim, maar als je er 1maal bent is het heerlijk warm.

"Slechte animatie, echt kinderresort"
janet
12-8-2011 het hotel is goed,nette en schone kamers. Eten is prima,er zijn 2 specialiteitenrestaurants.mooi zwembad.er is geen boulevaar en in het dorpje is niet veel te doen.Dus moet je steeds de taxi pakken.Albufeira op 10 minuten met taxi is geweldig.sávonds in het hotel, niet gezellig,slechte animatie,heel veel kinderen,om half elf is de "show"afgelopen ,en dat is het dan. geen live music of gezelligheid. Terras buiten zit om 7 uur al vol,te klein voor zoveel mensen, wij gaan hier niet weer heen, helaas,er zijn andere riu hotels die veel gezelliger zijn

1 2 3 4 5 6 7 volgende