Appartement Falésia Mar Beach Resort*** in Olhos d' Agua Portugal beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Falésia Mar Beach Resort***

2 juni 2012

Appartement Falésia Mar Beach Resort*** Olhos d

Beoordelingen Appartement Falésia Mar Beach Resort***

Quinta do Milharó, 8200, Olhos d' Agua
Appartement Falésia Mar Beach Resort scoort een 7,8 uit 10, op basis van 64 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Falésia Mar Beach Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Falésia Mar Beach Resort*** in Olhos d' Agua, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Appartement Falésia Mar Beach Resort*** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Falésia Mar Beach Resort*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Appartement Falésia Mar Beach Resort*** met andere accommodaties in Olhos d' Agua.

1 2 3 4 5 6 volgende

58 beoordelingen over Falésia Mar Beach Resort***

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Eenvoudig maar goed."
Jacqueline
20-8-2011 Dit appartementencomplex is eenvoudig maar goed. De schoonmaak was prima (ook de balkons). Wij hadden geen slechte ervaringen met het personeel en werden juist steeds vriendelijk geholpen. Enig minpunt wat ons betreft was het volume van de muziek bij het zwembad: soms (niet altijd) behoorlijk hard. De locatie is prachtig. Steeds prima gegeten in het plaatsje. Fratelli, dat door anderen zo geprezen wordt, viel ons juist tegen: veel lawaai, opdringerig personeel en het eten was zeker niet smakelijker dan bij de andere Italianen. Integendeel: Acqua (naast Fratelli) en S. Martino (onder aan de weg naar het hotel) waren zeker zo goed. Tip voor een goed Portugees restaurant: O Manuel, bovenaan de parkeerplaats voor het RIU-clubhotel.

met een groep, Juli 2011
"Keurig Apartement complex vlakbij Albufeira"
H.Hooghiemstra
21-7-2011 Falesiá Mar is een keurig Apartementen complex dat bestaat uit een groot aantal blokken met ruime 2 kamer apartementen. De ligging is mooi . c.a 7 km van het (Bruisende)oude centrum van Albufeira. De zwembaden zijn niet groot maar o.k. Voldoende ligstoelen aanwezig, wel te weinig Parasols. Het ontbijt buffet is een aanrader. Wifi gratis bij de receptie. Het strand wat te bereiken is via een flinke trap is mooi. Een Huurauto is voor mensen die meer van de prachtige Algarve willen zien een must. Olhos d' Agua is niet groot maar vlakbij een leuk pleintje met gezellige tentjes. Parkeren bij t complex is soms lastig aangezien velen nogal "ruim" parkeren. Ik zou zeker Falesiá Mar aanbevelen en wellicht in de toekomst terug gaan.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Niet voor herhaling vatbaar"
bezoeker 2011
25-7-2011 op de foto's van het appartementencomplex lijkt het erg klein en een groot genoeg zwembad voor de appartementen die je op de foto's ziet maar daarachter liggen nog meer complexen die ook in dat zwembad moeten het lijkt ook erg schoon en mooi, het lijkt alsof je uitzicht hebt op de zee maar dat is kleine kans want het het zijn meer dan 100 appartementen en een te klein zwembad als je aankomt ziet het er goed uit maar als je er een tijdje bent merk je dat een deel van het personeel onaardig is en dat zowel de appartementen als het zwembad niet goed schoongemaakt worden

"Falésia Mar prima, maar niet nogmaals."
Fiona
25-7-2011 Wij kwamen 's avonds aan. Bij de receptie niet echt vriendelijk/hartelijk ontvangen. Apartement is sober ingericht. Wij vonden de bedden slecht: keihard en slechte kussens. Schoonmaak is maar half werk(ik denk te weinig tijd, alles zat vol). Wel twee keer lakens verschoond, alleen gelijk in het begin en 2 dagen voor vertrek. Niet echt handig, maar ze zullen wel vaste dagen hebben... Veel zwaluwnesten. Leuk, maar wel veel vogelpoep. Balkon wordt niet schoongemaakt. Zwembad is niet echt groot. Wel genoeg ligbedjes, maar te weinig parasols. Trap naar strand is te doen, maar misschien niet als je slecht ter been bent. Strand is heerlijk. €15 voor 2 bedjes+parasol voor de hele dag, halve dag is €7,50.
Het plaatsje zelf is leuk, klein en niet zo massaal. Er zitten goede restaurants waar je voor een leuk prijsje heerlijk kunt eten. Fratelli is zeker een aanrader als je zin hebt in Italiaans (meestal druk, dus wel even wachten op een tafel). Maar eigenlijk overal goed gegeten en goed bediend.

"Prima accomodatie met goede ligging"
Bennie
14-7-2011 Ruime en schone appartementen, airco, tv met BVN (Nederlands/Belgische zender met programma's van nederland 1-2-3).

Wifi bij de receptie.

Wel veel traplopen om op het heerlijke strand te komen. Maar na de inspanning wordt het dan ook goed beloond!

met vrienden, Juli 2011
"Fijne vakantie, top locatie!"
Beeker
3-8-2011 Ruim appartement, verder niet veel bijzonders. Wordt iedere dag netjes schoongemaakt, nieuwe handdoeken (behalve 's zondags). Ontbijt in het restaurant is goed. Het zwembad is niet zo groot, wel veel ligstoelen enzv.
Het strand is geweldig mooi, wel even een afdaling vooral later een klim naar boven maar het is zeker te doen en meer dan de moeite waard.
Je kan zo het stadje inlopen, dat is niet groot maar goede restaurantjes (natuurlijk ook Fratelli als aanrader) verder ook nog wat winkeltjes en een goedkope supermarkt. Het drukke Albufeira is dichtbij en voor een paar euro wordt je er met een taxi afgezet. Wij hebben hier een super leuke vakantie gehad!

met jonge kinderen, Mei 2011
"Functionele appartementen tegen gunstige prijs"
Daniella
19-5-2011 Luna Falesia Mar is gelegen op een mooie locatie vlakbij een fraai strand dat bereikbaar is via een trap met een fiks aantal treden. Het laatste is verre van ideaal met kleine kinderen maar op zich wel te doen. Het appartement was echt vergane glorie, scheuren in de tegels, zwaar verouderd bad met vies douchegordijn. Ook het zwembad was niet echt schoon, speeltuintje niet schoon en ronduit gevaarlijk, personeel vaak alles behalve vriendelijk. Halfpension is geen aanrader, het eten laat zwaar te wensen over. Het is dus niet gek dat dit appartement tot de goedkopere in de Algarve behoort. Advies is niet te veel betalen, geen halfpension nemen en vooral de gunstige ligging goed benutten. Olhos d'Agua is op zich een nietszeggend weinig authentiek plaatsje maar wanneer je een auto huurt is het prima als uitvalsbasis te gebruiken om de prachtige Algarve te ontdekken. Al met al hebben we door voornamelijk 'buiten' te leven en mooie plaatsen op te zoeken een heerlijke vakantie gehad!

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Mooi rustig klein visserdorpje"
Jayda
15-8-2010 We zijn net een paar dagen terug van Falesia Mar. Ons app had wel een lift. De omgeving is echt fantastisch! Het strand kun je idd via de lange trap bereiken, maar eenmaal daar aangekomen, dan is het heerlijk vertoeven aan het strand. 2 bedjes en 1 parasol kosten samen 15 euro, vonden wij duur dus hebben we zelf een parasol aangeschaft.
Wij hebben 11 dgn incl ontbijt erbij geboekt. Het ontbijt was uitgebreid en heerlijk en de service was ook goed.
Receptie was 24 uur open en de het app werd bijna elke dag schoongemaakt.
Het het dorpje heeft een paar leuke restaurants, een daar van is Fratelli, die maakt verse pizzas.
Je kunt gebruik van maken van de gratis schuttelbus naar de Algavershopping mall. Dit is zeker een aanrader!! Informeer bij de receptie om hier naar toe te gaan.
Taxi en de bus zijn niet zo duur. Voor nog geen 5 euro zit je in het oude centrum van aubufera. Een kaartje voor de bus kost 1,10 p.p. Kortom wij hebben een heerlijke vak gehad en is voor herhaling vatbaar.

met vrienden, Aug. 2010
"Heerlijke week"
Miranda
25-8-2010 App Falesia Mar beach resort heeft een eenvoudige inrichting. De schoonmaak werd niet elke dag goed gedaan, maar was over het algemeen redelijk. Wij zaten in app gebouw F boven het restaurant. Dit had als nadeel dat de afzuigingskanalen aan ons gebouw vastzaten. Dit gaf wat herrie. Schitterend uitzicht. Heerlijk strand. Trappen vond ik best wel mee vallen. Veel Portugezen met kinderen (vakantietijd), daar had je echter weinig last van. Geweldig weer gehad. Wij hadden alleen logies en aten elke dag ergens anders. Toch 1 x ontbijt geboekt (voor nog geen € 6,00 pp) en zeer uitgebreid ontbeten (aanrader) 's Avonds overal heerlijk gegeten, inderdaad heerlijke pizza bij Italiaans rest. Frateli (nieuw pand bij het kleine strandje) en o.a. visrestaurant Duarte. Overal zeer vriendelijke bediening, ondanks dat het behoorlijk druk was.

met vrienden, Aug. 2010
"Mooi appartement, heerlijke vakantie gehad."
Geerieke
10-8-2010 Heerlijke vakantie gehad, mooi appartementen complex, rustige omgeving. Mooie ligging, dicht bij een mooi strand, wel even een trap aflopen.
Ruim appartement, netjes, schoon. Ontbijt erbij geboekt, een aanrader. Kortom een super vakantie gehad, voor herhaling vatbaar.
Het enige nadeel is dat wij geen lift bij ons appartement hadden en dus met zware koffers 6 trappen op moesten

1 2 3 4 5 6 volgende