Appartement Aqua-Mar*** in Olhos d' Agua Portugal beoordelingen 8.3 | Zoover

Appartement Aqua-Mar*** Olhos d

Beoordelingen Appartement Aqua-Mar***

Rua 25 de Abril, 8200-647, Olhos d' Agua
Appartement Aqua-Mar scoort een 8,3 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Aqua-Mar***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Aqua-Mar*** in Olhos d' Agua, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Appartement Aqua-Mar*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Appartement Aqua-Mar*** met andere accommodaties in Olhos d' Agua.

25 beoordelingen over Aqua-Mar***

met partner, Okt. 2011
"Goede acommodatie"
de heer Molenaar
18-10-2011 personeel correct en vriendellijk.
schoonmaak prima geregeld

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Prima verblijf met minpunten"
Chantal
11-10-2011 We zijn net terug van een weekje Aqua-Mar. Inderdaad ruim appartement waar makkelijk een babybed bijpast. Verduisteringsgordijnen dus prima geslapen. Echter de bedden zijn écht hard en 1m90 lang en 80 cm breed. Als je je omdraait rol je uit bed. Voor lange mensen erg onconfortabel met de voeten buiten het bed. Na beklag kregen we er een logeerbed bij maar die was lager, een goede oplossing hebben ze niet. Bij het zwembad zitten veel wespen waardoor je je kindje niet makkelijk alleen laat. Fijne vakantie gehad op de bedden na. Op de vertrekdag konden we voor 30 euro langer in de kamer blijven.

met jonge kinderen, 2011
"Niet geschikt voor kinderen"
gezin met kinderen
5-9-2011 Het is een heel mooi appartement met een hele goede ligging voor mensen zonder kinderen. De receptionisten tevens barmedewerkers zijn niet echt vriendelijk en zeker niet snel als je een kop koffie had besteld duurde het 20 minuten voordat je hem kreeg. Onze kinderen hadden teveel lawaai bij het zwembad zei de receptionist mensen kwamen daar voor hun rust. Wij hadden geboekt bij touoperator en daar stond op de site dat het een kindvriendelijk complex was. Maar dat is dus niet zo.

"Geweldig!"
Joy
24-8-2011 Ik en mijn vriend hebben echt een geweldige vakantie gehad dankzij Aqua-Mar en het personeel!
Het personeel is erg vriendelijk en staat altijd voor je klaar.

De appartementen zijn erg groot, met een of twee balkon(s). Een grote badkamer met bad én douche!

Het enige dat wij in de keuken misten was een waterkoker.. Ook was er geen afwasborstel, maar die kun je gewoon in de dichtbijzijnde supermarkt kopen.

Het appartementencomplex ligt op een heuvel, en is zeker niet de beste keuze voor mensen die slechter ter been zijn. Het is zo'n 5 minuten bergafwaarts naar de zee en onderweg kom je allemaal leuke, goedkope en lekkere restaurantjes tegen.

Er zijn twee zwembaden en een pooltafel, maar verder is er niet echt wat speciaals voor de kinderen.

Wij hebben echt genoten en willen volgend jaar terug!

met vrienden, Juni 2011
"Heerlijk rustig"
HM
25-7-2011 Een heerlijk rustig en kleinschalig appartement voor diegene die liever zelf de drukte willen opzoeken.
Ruime appartementen met aparte keuken en airco in zowel de woon als slaapkamer.
goede uitvalsplaats om al het mooie van de Algarve te ontdekken, zoals bv Silves, Sagres
Tavira island en cape st vincente (einde van de wereld).

"Fijne plek voor een zonnige vakantie."
neen
28-6-2011 Aqua-Mar in d'Olhos Aqua is een prettig, kleinschalig app. complex (slechts 2 verd.), niet al te ver van het strand gelegen. Appartement zelf is zeer ruim met aparte slaapkamer (met airco), grote keuken en woonkamer (airco) met tv. Het is ook schoon, geen beestje gezien. Restaurants, supermarktjes en pubs in de naaste omgeving, gemakkelijk lopend te doen. Taxi naar Albufeirra slechts € 7,90. Zwembad is rustig, er worden geen handdoeken neergelegd, is totaal niet nodig.
Wij hebben hier een fijne vakantie gehad.

"Heerlijk ruim en rustig appartement."
Karin en Bert
23-6-2011 Zelden zo'n ruim en net 2kmr. app. gezien. Zelfs een aparte keuken, 2 balcons, volledig (niet tegen extra betaling) voorzien van goed regelbare airco en kluisje (ong. 15 euro voor 12 dgn) Prima bedden en goede schoonmaak. Geen koffiezetapp.
of waterkoker aanwezig. Verder wel goede uitrusting, ook een magnetron en zelfs
een oven. Ruime badkamer met bad en douchegordijn. Service oke. Wel vonden wij
Aquamar een beetje saai, weinig te doen of te beleven dus. Ons 2 kmr.app. bevond
zich op tweehoog a/d zwembadzijde. Overigens bevind zich naast 'Aquamar' een goed en rustig restaurant, genaamd O Manuel.

met vrienden, 2011
"Prima verblijf"
Anne
10-3-2011 We hebben een prima verblijf gehad. Het appartement was goed ingericht en werd elke dag keurig schoongemaakt. Ons appartement had 2 slaapkamers en een ruime badkamer. Goede ligging in het midden van Olhos d'agua.

Minder was het ontbijt, hier hebben we meerdere keren 45 minuten op moeten wachten. Ietwat lang voor een broodje met een plakje kaas, ham, bonen en een ei. Het personeelslid dat het ontbijt verzorgde (tevens de receptionist) was langzaam en onbekwaam. De rest van het personeel zat in de lobby tv te kijken en was te beroerd om de gasten te begroeten.

Op het personeel en het ontbijt na, was het een prima appartement! Een aanrader!

met vrienden, Sept. 2010
"Doen!"
catharina81
9-10-2010 Samen met een vriendin een paar daagjes even naar de zon. Wat een leuk appartement! De kamer was zo groot, zo ruim! Beetje jammer dat het geen comfortabele bank had, het bed was erg hard (maar dat is persoonlijk). Het zwembadwater vond ik erg koud. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Schoonmaak viel alleen tegen. Hier wat van gezegd en werd meteen wat aan gedaan. Het is er heerlijk rustig, ligt alleen wel aan een weg en je hoort af en toe het verkeer. De gehele dag zon in de tuin en voldoende bedjes!
Vlakbij het strand, restaurantjes op loopafstand en je bent zo in Albufeira (neem een taxi). Het is een heerlijk rustig plaatsje. Enorm vriendelijke mensen.

met partner, Juli 2010
"Ruim appartement, rustig gelegen in Olhos d'Aqua"
Marjo
13-8-2010 Net terug van een vakantie in Portugal waar wij twee weken in Aqua Mar hebben gelogeerd.
Appartement is ruim, voorzien van echt Ikea inrichting (dus niet echt degelijk) Wij hadden geen waterkoker en geen fohne. Het is vrij gehorig. 's Avond is er op het complex zelf weinig tot niets te beleven en bied de omgeving wel voldoende vertier. Aanraders: O Duarte, Fratelli en het tentje naast Fratelli (aan beide zijden) kun je heerlijk eten!
In het appartement kun je 's morgens tegen € 5,- ontbijten.
Tegenover het appartementcomplex staat een flat waar 's avonds twee honden los rondlopen (om de boel te bewaken) Deze honden blaffen regelmatig en kan als storend ervaren worden.
Conclusie: We hebben een gezellig en ontspannen vakantie gehad in een ruim appartementencomplex maar de avonden moesten we zelf creatief invullen.
TIP: Ga shopen in het oude stadscentrum van Albufera, ga naar een Fado avond en maak zeilbootdagje met bbq