Hotel Yellow Monte Gordo Beach**** in Monte Gordo Portugal beoordelingen 7.3 | Zoover
Kies een internationale website
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Yellow Monte Gordo Beach****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Yellow Monte Gordo Beach**** in Monte Gordo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 107
vakantiefoto's
van Hotel Yellow Monte Gordo Beach**** vinden. Je kunt 1
video
van Hotel Yellow Monte Gordo Beach**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Portugal
Aanbieders
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Yellow Monte Gord...
Verklein aantal aanbieders
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
jun '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
jun '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(1)
alleenreizend
(3)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(166)
ALL
met jonge kinderen, Feb. 2012
"Fantastische week in prachtig hotel"
M&B
11-2-2012
Met wat aarzeling (gezien sommige negatieve reacties hier) afgereisd naar Yellow, Monte Gordo. Maar wat zijn we ontzettend positief verrast! We hebben een fantastische week in Yellow gehad. De mensen waren erg vriendelijk. Zeker ook voor ons zoontje. Ze haalden alles uit de kast om het ons naar onze zin te maken.
We hebben respect voor de bediening daar. Het is maar net hoe je naar de wereld kijkt. Wij hebben in een schitterend land, prachtige Portugezen ontmoet.
De wat strakke ontvangsthal werd een spontane speelplek toen een baliemedewerkster achter haar receptie vandaan een bal voor ons zoontje tevoorschijn toverde. Alle opa's en sommige oma's deden mee. En de rest van het personeel ook. En daarmee werd zo'n wellicht voor sommigen saaie hal gewoon een ontzettend gezellige en warme plek.
We kijken nu al of we straks in de herfstvakantie nog een keertje terug kunnen.
Wat ons betreft dus een absolute aanrader!
met partner, Jan. 2012
"EEN ABSOLUTE AFKNAPPER"
joris amersfoort
1-2-2012
Een redelijk gedateerd en absoluut sfeerloos hotel. Ga je in Nederland regelmatig op bezoek in een bejaardenoord en eet je dan gezellig mee dan is dit een hotel naar u hart. Kunt u nog een veer van uw neus blazen of wilt u gewoon lekker op vakantie dan zit u hier, zeker in de winter, verkeerd. De kamers zijn, hoewel verouderd en hier en daar wat schimmelig, over het algemeen redelijk groot. Het eten is niet vies, doch dodelijk eentonig en smaakloos. Spruitjes met wortel (door elkaar) of wortel met spruitjes is wel de grootste variatie. In feite eet u iedere dag hetzelfde. Bovendien ligt de eetzaal in de kelder en heeft dan ook de gezelligheidsgraad van een parkeerkelder. Het buffet systeem (nog net geen gamellen) zou als bedrijfskantine allang zijn afgekeurd. Wifi tegen een zeer hoog tarief. Klantonvriendelijk, maakt fouten maar kan niet met kritiek om gaan. . NOOIT MEER naar dit hotel.
met partner, Nov. 2011
"Sfeerloos"
Marieke van Stuijve...
18-4-2012
De kamer was mooi en groot en werder goed schoongemaakt. Het ontbijt is erg eentonig. Avondeten niet gedaan wel gekeken wat er was, zag er niet goed uit. Genoe restaurantjes in het gezellige Monte Gordo waar je heerlijk kunt eten voor weinig geld. Cafe/eetretaurant Guardianamet eigenaar Carlos erg gezellig met af en toe goede live muziek. Cafe/eetrestaurant Le Tropical ook goed met eigenaar Eduard.
Bij restaurant O Tapas heerlijk eten voor 10 euro icl. wijn.
Mont Gordo is een leuk dorp vanwaar je heerlijk kunt fietsen of wandelen langs het kilometerslange strand.Bar 42 Bar
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Yellow ...
Verklein aantal aanbieders
"Tegenvaller"
Familie Smit-Franke
29-9-2011
Tegenvaller.
Het hotel Yellow is ons echt tegengevallen. Ik ben afgegaan op de beoordelingen die er waren maar die kloppen voor een deel zeker niet. De ligging is prima.Mooie grote kamers.Zeker ook schoon. Het ontbijt prima, maar het avondeten ronduit slecht.Voor zo'n groot hotel weinig variatie en aanbod. Het personeel in het restaurant is aangesproken op hun houding door verschillende mensen wat dat leek nergens op. Jammer ik had het zeer zeker anders willen vertellen, maar dat lukt mij niet.
"Vergane glorie"
loes
14-9-2011
Groot, fabriekachtig hotel.
Alles een beetje smoezelig, kamers (junior suite) wel lekker groot.
Het plaatsje Monte Gordo erg toeristisch met heel, veel oudere stellen, ook veel nederlanders. Alleen in het hotel ontbeten, en wij vonden het beneden de maat.
Wel heel erg lekker gegeten bij O Tapas, een te gek visrestaurant net buiten het boulevardgebied. Kwamen eigenlijk alleen maar Portugezen.
Als je toch in die streek wil zitten, raad ik Playa Victoria in Cadiz (S) aan. Veel chiquer en top-eten.
alleenreizend, Sept. 2011
"Strand en zee fantastisch / hotel kan beter."
PV
18-9-2011
Hotel geeft bij binnenkomst al een sfeerloos en kil gevoel. Kamer (junior suite) is groot en goed en geeft in eerste instantie bij aankomst een schone indruk. Bij nadere inspectie kan de badkamer schoner vooral de kitranden en voegen mag wel een extra schoonmaakbeurt.
In de loop van de week wordt in de kamer, badkamer en balkon de vloer niet gedaan.
Wel ieder dag schone handdoeken en een paar keer schoon beddegoed.
Restaurant sfeerloos. Het ontbijt is goed.
Bij het diner zijn de voor- en nagerechten goed en de drankjes zijn gratis.
Hoofdgerecht eenzijdig weinig variatie en smaakloos.
Animatie stelt voor een 4 sterren hotel niets voor.
Door een nieuwe eigenaar schijnt het hotel de laatste jaren minder te zijn geworden.
Dit is jammer en ook het personeel weet dit maar kan er niets aan doen.
"Zalig hotel"
Yves Vermeulen
2-10-2011
Heerlijk verblijf gehad in een groot en prettig hotel. De ligging is prima, dichtbij het kleine centrum en het strand. Kamers zijn giga groot en bovendien zeer geschikt voor rolstoelgebruikers (2 kamers). Service vriendelijk en prima. Eten (buffetten) goed, zij het niet met heel veel variatie). Bier en fris is gratis bij het eten, wijn kost € 2 per vol glas. Zembadgebeuren is wat kaal, ook geen (bad)handdoekservice. Kortom, een zalig hotel voor een vriendelijke prijs!
"Geen 4 sterren hotel"
GJLB
29-8-2011
Sinds vandaag weer ths na een verblijf van 11 dagen in dit hotel en wij sluiten ons aan bij de review van Corne.
"Een prut hotel, maximaal 2 tot 3 sterren waard."
Corné
23-8-2011
Voorzieningen waren te kleinschalig opgezet om ongeveer 700 gasten te kunnen opvangen. We hadden gelukkig alleen logies/ontbijt geboekt. ‘s ochtends eerst in een rij van 30 meter een kwartier wachten voordat we het restaurant binnen konden. De 4 liften waren niet berekend op 700 gasten, dus voor en na het eten maar via de trappen naar het restaurant en je hotelkamer. Gelukkig zaten we op 5 hoog en niet op 15 hoog. De kamer zag er redelijk uit. De badkamer was gedateerd en smerig, in de hoeken zat vuil. Plafond werd met bruin tape bij elkaar gehouden. We hadden koud water bij het douchen. De entertainment was een farce, alleen in het Portugees en de meest simpele in zijn soort zoals, een karaoke avond. Deze werd ‘s avonds voor 700 gasten gehouden in een ruimte van 30x30 meter met 40 zitplaatsen, Wij waren dus snel weg . Kortom de 4 sterren van dit hotel zijn het absoluut niet waard; mijn inschatting tussen 2 en 3 sterren en dus veel te duur betaalt.
"Goede ligging en prijs kwaliteit verhouding"
Jaandileko
17-7-2011
Vriendelijk en zeer correct personeel, ruime kamer met airco, mooi dicht bij gewelding strand. Enigzins verouderd. eten niet erg smaakvol. wel voldoende en ook ongelimiteerd drinken bij de half pension prijs in (zelf tappen etc). Eventueel is uit eten gaan een goed alternatief, er zijn ruim voldoende gelegenheden in het dorp. Te weinig liften (4) ivm het grote aantal etages en het groot aantal mogelijke gasten. Tip: zorg dat je op niet te hoge etage terecht komt. Wij zaten op 4 en dat is ook lopend prima te doen. Zeezicht is aan te bevelen. Tip: goede en goedkope strandtent/Imbiss aan linkerzijde strand direct bij achteruitgang van Dunamar. (lekkere dubbele expresso voor €1,-) Duitse eigenaar die hier al 20 jaar deze tent runt.
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie