Hotel Casablanca Inn*** in Monte Gordo Portugal beoordelingen 7.5 | Zoover

Hotel Casablanca Inn*** Monte Gordo

Beoordelingen Hotel Casablanca Inn***

Praceta Casablanca Rua Sete, 8900-426, Monte Gordo
Hotel Casablanca Inn scoort een 7,5 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Casablanca Inn***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Casablanca Inn*** in Monte Gordo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Casablanca Inn*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Hotel Casablanca Inn*** met andere accommodaties in Monte Gordo.

20 beoordelingen over Casablanca Inn***

6,7
5,7
met partner, Mrt. 2012
"Als je niet te veel eisen stelt."
Anja van der kroef
10-3-2012 Aardig hotelletje, eten, zowel ontbijt als diner slecht. Schoonmaak goed.
Vrij rustig gelegen, dicht bij strand en winkeltjes.

met vrienden, Feb. 2012
"Gemoedelijk hotel"
mevrouw Brouwer e.v...
1-3-2012 vriendelijk mensen. Nette kamers Lekker zwembad Gratis wifi

alleenreizend, Okt. 2011
"Gezellig en knus hotel!"
Louise
28-10-2011 Heel goed ontbijtbuffet, zelfs met bruin brood en vers fruit. Ook het avondeten was goed verzorgd. Heb al in diverse hotels/apt. gezeten, maar ik ga voortaan alléén nog hier na toe.
Een echte aanrader!!! Vlakbij zit het gezellige eetcafe El Papagayo, je kunt er lekker eten en de Hollandse eigenaars zijn hele aardige mensen!!! Ook hier hoop ik nog vaak te komen.

met vrienden, Aug. 2011
"Aardig hotel"
Ingrid
5-9-2011 Klein maar goed hotel. Kamers zijn niet erg groot maar alles is er, koelkast, TV, kluis op de kamer. Fijne douche met moderne mengkraan. Ik was erg benieuwd naar het ontbijt na alles wat ik gelezen had en was positief verrast toen het een ontbijtbuffet bleek te zijn. Met bruin brood zelfs en iedere ochtend vers fruit.

alleenreizend, Mei 2011
"Goed hotel."
Jan Broere
16-6-2011 Ik heb 3 weken in dit hotel gelogeerd op basis van logies en ontbijt.
De kamers zien er goed uit, zijn schoon en iedere dag zachte handdoeken in de badkamer. In de kamer is een klein koelkastje aanwezig dat prima werkt en een ouderwetse TV maar ja je gaat niet op vakantie om TV te kijken.
Het ontbijt wordt geserveerd aan tafel maar is erg saai, iedere dag hetzelfde. De ober noemt op wat er voor beleg besteld kan worden. Jammer dat er geen ontbijtbuffet aanwezig is. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Lounge en bar vind ik gedateerd. Een goed hotel maar m.i. geen 4 sterren waard.

met partner, Apr. 2011
"Schoon, net klein hotel"
John en Jacqueline
10-4-2011 Casablanca Inn in Montegordo is een klein schoon hotel
met zijn vieren daar geweest, 2 kamers.
Kamers en badkamer erg klein, hal en bar tafels en zitgedeelte op knie hoogte. Vriendelijk personeel maar het eten in welke vorm dan ook is af te raden..Ontbyt is een belevenis op zich..het ging in de 9 dagen niet 1 keer goed..ze roepen ja maar begrepen niets van wat je zegt.
Ook is het hotel niet aan te raden voor minder validen,,kortom ik ga er niet meer naar terug...
Naar morto gordo gaan we zeker nog eens maar dit hotel boeken we zeker niet.
Pluspunt..vriendelijheid, ligging,lekkere douche en het is netjes.
Nadeel...kleine kamers, ontbijt , mini tv op de kamer, ik vond het een kabouterhotel!

"Hebben het hier prima gehad"
Gerda
22-6-2010 Het enigste wat we jammer vonden is dat we geen koelkast op de kamer hadden.

met partner, Juni 2010
"Leuk, kleinschalig en vriendelijk"
jan schipper
3-7-2010 Cassablanca Inn is vriendelijk hotel met een persoonlijke noot.
Kleinschalig dus ook wat persoonlijker. Mooie kamers in Portugese stijl met prima badkamer. Ontbijt wordt geserveerd doch je kunt krijgen wat je wilt.
Warm eten met keuze uit 2 voor, 4 hoofdgerechten en als nagerecht keuze juit fruit, sweet of ijs.
Prima naar ons zin gehad.

met partner, Mrt. 2009
"Rustig Hotel."
Dallau
5-6-2009 Lekker eten / goede kamers/ rustig aan een plein niet ver van centrum en zee. Persononeel was vriendelijk, maar niet overdreven.

met partner, Feb. 2009
"Prima hotel met ruime kamers"
Ed en Els Hoogland
15-3-2009 Hotel Casablanca Inn is een goed verzorgd
hotel met ruime kamers de meeste zonnig.
Het ontbijt en diner is prima verzorgd je wordt aan tafel bediend s'morgens kan je bestellen wat je wil en met het diner kun je kiezen uit 4 verschillende hoofdgerechten.
Iedere dag schone handdoeken en om de dag schone lakens. In februari is het in de avond fris maar de verwarming en/of de koeling werkt goed. Het strand is vlakbij en het eigen zwembad is klein.Het binnenbad is prima. Jammer dat er geen ijskastje op de kamer is. We hebben een week fietsen gehuurd en 4 dagen een auto goed te doen. We komen zeker weer een keer terug.