Appartement Atlantico + Atlantico Privado** in Monte Gordo Portugal beoordelingen 6.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Atlantico + Atlantico Privado**

6,3

appartement Atlantico

Beoordelingen Appartement Atlantico + Atlantico Privado**

Avenida Infante D. Henrique, Monte Gordo
Appartement Atlantico + Atlantico Privado scoort een 6,8 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Atlantico + Atlantico Privado**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Atlantico + Atlantico Privado** in Monte Gordo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Appartement Atlantico + Atlantico Privado** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Appartement Atlantico + Atlantico Privado** met andere accommodaties in Monte Gordo.

12 beoordelingen over Atlantico + Atlantico Privado**

6,3
met partner, Jan. 2012
"Mooi uitzicht op zee vanuit app"
Dick en lieke
12-3-2012 Appartement sober doch netjes. Voor twee personen voldoende ruimte.
Er zijn echter maar een paar app met de woonkamer aan nde zuidzijde,
dus zicht op de zee en de bekende vissertjes.

met vrienden, Mei 2010
"Prima ligging met mooi uitzicht op strand en zee"
Tilly Buster
12-5-2010 Verouderd appartement met sobere inrichting. Wel netjes. Centrale ligging.
Wat gedateerd.

"Een prima onderkomen"
Minke Draaijer
18-1-2009 Prima te doen als je niet te veel luxe wenst.
Het is jammer dat de woonkamer aan de achterkant zit, dus erg donker.
Maar als het goed weer is zit je op je balkon, of je bent weg.
Voor ons was het geen probleem, hebben he prima naar ons zin gehad. Alleen de muziek 5 nachten lang met oud en nieuw waren we niet blij mee.
Dit is echt de toeristen weg sturen.
Dus voor ons geen oud en nieuw meer in Monte Gordo.

met partner, Jan. 2009
"Zeer eenvoudig"
M.S. Miller
8-2-2009 Een maand Atlantico! Receptie verdient het woord niet. Gewoon armoedig. Zeer matig ingericht. Sanitair beschadigd. Slecht schoongemaakt. Voegen in de badkamer ronduit smerig. Jaarlijks van 30-12 t/m 3-1 feesttent t.o. Atlantico .Van 20.00 uur tot 05.00 uur o.a. Heavy Metal. U bent gewaarschuwd. Uitzicht is weergaloos.

met partner, Jan. 2009
"Niet luxe maar goed genoeg en een prima ligging"
Marion
3-2-2009 Appartement last minute via touroperator voor een spotprijs kunnen boeken, compleet met autohuur.
Alles aanwezig (wasmachine, strijkijzer, magnetron, mixer, broodrooster, tv'tje met BVN, badkamer met ligbad) maar gezellig ingericht is het niet. Was voor ons ook niet nodig omdat we veel op pad waren. Balkon met fantastisch uitzicht op zee maakt dit ook meteen weer goed.

met partner, Dec. 2008
"Niet boeken na kerst: nachtenlang met herrie!"
carla
12-3-2009 Kan me aansluiten bij aantal anderen: alg. indruk is wat sjofel. Donkere woonkamer, vieze voegen / douchegordijn, schimmels in kitranden e.d. Voordeur en schuifpui kunnen niet op slot, alles is gammel en behoeft onderhoud. Wel zeezicht vanuit slaapkamer. Ligt aan wandelboulevard.
Helaas na kerst een week lang niet slapen: vanaf 21.30 tot 6.00 elke nacht 'feest'. D.w.z.: je doet geen oog dicht want het hele gebouw dreunt en trilt: dit is niet overdreven! (Plus veel dronken volk 's nachts) Ter plaatse weet iedereen ervan en dan zou touroperator van niets weten? Zouden ze volgend jaar deze reis nou weer opnieuw verkopen zonder iets te melden? Een oudjaarsnacht niet slapen is nog te doen, maar 1 week vakantie en dan een hele week niet kunnen slapen is onmenselijk. Geef de klant reële info zodat die op basis daarvan een goede beslissing kan nemen. Als wij dit van te voren hadden geweten hadden we voor een andere plaats gekozen.

"Prijs/kwaliteitsverhouding best goed"
John Reymer
8-10-2008 Wij zijn al vaker in Monte Gordo geweest.Alle ons bekende accommodaties waren vol en we hebben
last minute in dit app.kompleks geboekt.

Vroeger was dit een verhuurkompleks;
nu nog slechts enkelen app. te huur,
de overigen zijn particulier bezit.

Wij troffen het.Helemaal kompleet ingericht,alles is er tot aan twee
koelkasten,wasmachine,strijkijzer,
plank koffiezet app.magnetron,toaster,
staafmixer,alles...echt alles.

Er staat een kleine TV met BVN,goed helder beeld.

Het kompleks ligt mooi met uitzicht
op boulewvard,strand en zee; je ziet
de vissersbootjes elke dagen uitvaren
en terugkomen.Heel speciaal.

In de hal beneden was ooit een centrale receptie;er zit nu niemand,dus als je meent service van
de touroperator te behoeven,dan wordt
je op dit adres niet verwend.

Negatief commentaar slechts van toepassing op de slaapbank,die was doorgezeten.

"Atlantico"
Joost + 5 vrienden.
29-7-2008 De ligging is perfect zoals eigenlijk meeste appartementen/hotels in trappetje af 5 stappen en je zit zowat al op het strand. Terrasjes zijn ook zeer gezellig.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Familie, Mrt. 2006
thomas
16-10-2007 komen in november voor de 2 de keer ,en hebben voor volgend jaar febr weer voor een maand geboekt.naar volle tevredenheid

willem.l
12-12-2005 willem.l
Zijn hier 2 jr. geleden voor 8 weken geweest. App. is niet bijster goed, maar wij zaten veel in de zon op het balcon, alle app. hebben zeezicht. App. is lekker rustig aan het voetgangers deel van de boulevard. Voor overwinteraars die niet te hoge eisen stellen is dit een prima app.
Keuken uitrusting is karig. Monte Gordo is een prima plek. Wij hadden geboekt bij Touroperator en die heeft in het complex een kantoortje, kun je boeken en spelletjes lenen. De beide hostessen organiseerden veel. Oa port. avond in Manta Rota, show in het casino, naar de rommelmarkt in Cacela wandeltochten, bingo avonden, elke week koffiemorgen enz. Gaan nog wel eens weer>