Hotel Alcazar*** in Monte Gordo Portugal beoordelingen 8.0 | Zoover

voorzijde alcazar

Beoordelingen Hotel Alcazar***

Rua de Ceuta nº 9, 8900-435, Monte Gordo
Hotel Alcazar scoort een 8,0 uit 10, op basis van 60 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Alcazar***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Alcazar*** in Monte Gordo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 72 vakantiefoto's van Hotel Alcazar*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Hotel Alcazar*** met andere accommodaties in Monte Gordo.

1 2 3 4 5 6 volgende

25-4-2012 dicht bij strand en klein centrum

alleenreizend, Feb. 2012
"Hoel Alcazar"
naam naam
4-3-2012 prima ontvangst en erg hulpvaardig personeel, dicht bij strand en goed verzorgd eten, Goede prijs/kwaliteitverhouding

met partner, Jan. 2012
"Al heel lang een fantastische plek!"
wolter
29-3-2012 Reeds meer dan 15 jaar boeken wij in de periode van half januari tot de laatste week van maart in dit, inmiddels, fantastische familie hotel.
De laatste jaren is werkelijk alles beter geworden, de kamers zijn gerenoveerd, de bedden zijn goed, de schoonmaak is prima; kamers worden dagelijks schoongemaakt en handdoeken vervangen. Kortom een prima hotel om te overwinteren.
De ligging op ongeveer 250 meter van het prachtige strand, de Moorse stijl, het over het algemeen vriendelijke en behulpzame personeel en een manager in het restaurant die alles prima organiseert, niets op aan te merken. Het ontbijt is uitstekend, het diner buffet is gevarieerd
Het uitzicht aan de zuidzijde van het hotel is prachtig. Dit jaar is gestart met fietsverhuur dus weer een pluspunt, WiFi is gratis, TV met 3 Nederlandse kanalen (BVN, RTL4 en RTL5) prima allemaal. Prijs kwaliteit verhouding is goed. We komen er zeker terug!

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Leuk hotel met mooie kamers"
Marja
17-11-2011 Hotel Alcazar in Monte Gordo is een leuk hotel. Wij hadden geboekt via touroperator en hadden hele mooie ruime kamers. Wij hadden allemaal een 3 tot 4 persoonskamer voor 2 personen. Een kamer met extra slaapkamer. De kamers hadden een balkon op het zuiden, we hadden een beetje zeezicht maar wel de hele dag zon. Lekker in oktober. Alle kamers hadden Airco.
Wij hadden half persoon, dit zou ik persoonlijk niet meer doen. Het buffet 's avonds was vrij beperkt en bevatte heel veel vis, waar ik niet van hou. Het ontbijtbuffet was wel goed.

"Niet voor herhaling vatbaar..."
Busseniers nicole
5-10-2011 Ligging lignea 3,prijs lignea 1!!!!!....kamer op verdiep 3 en zicht op camping en verkeer...kamer wel comfortabel,met terrasje.. Voor ..91€!!!! Zwembad en omringend tuintje en terrasje aan ingang wel heel klein tov. Het grote hotel!!!waar achter het hotel de reuze parking is...met....5 geparkeerde wagens.. Receptie en ontvangst vriendelijk...ontbijt multiple keuze...
Evaluatie..duur hotel...ivgl. Met vele andere,die we al door de jaren heen hebben ervaren...(brengen zo'n 45 a 60 dagen per jaar door in diverse hotels in zuid europa)....was de ontgoocheling op deze reis...gelukkig waren we met de auto,dus,na 1nacht inpakken en wegwezen..

met partner, 2011
"Goed Hotel"
Hans en Trijnie
5-7-2011 Alcazar is een goed hotel.Schone kamers welke goed worden onderhouden. We hadden een thema suite geboekt en de verwachting dat deze ook een mooi uitzicht waren toebedacht.Helaas bleken deze op de eerste 3 verdiepingen te zijn gesitueerd met weinig uitzicht. Het ontbijt is gewoon goed, niet al te uitgebreid, wordt tot het eind toe goed bijgevuld, lekker fruit, yoghurt enkel uit bakje, het diner(buffet) redelijk.Alcazar ligt enkele honderden meters achter de aan het strand gebouwde hotels. Heeft een heerlijk en schoon zwembad met mooie tuin/grasveld. Goede voorzieningen zoals bar bij zwembad. De gratis internet aansluiting (WIFI point) is erg zwak en enkel bij de receptie redelijk te doen. Wat we nog nooit hebben meegemaakt is dat we huur moesten betalebn voor het kluisje, niet veel maar toch apart in dergelijke geprijsde accomodatie. Monte Gordo is klein, gezellig en weinig meer te doen als naar het strand en verblijven op een of ander terrasje. een reisje langs de zuidkust is erg mooi.

"Prima hotel, vriendelijk personeel, alles schoon"
de Koning
18-7-2011 Hotel Alcazar ligt zeer rustig en toch overal dichtbij.
Met name het ontbijt is volledig. De ontbijtzaal is zodanig ingericht dat er geen gevoel van drukte ontstaat.

met partner, Sept. 2010
"Fijn hotel prima prijskwaliteit verhouding"
Rob en Henriette
27-9-2010 Alcazar is een prima hotel met goede kamers en goede verzorgeing.
wij hadden alleen met ontbijt en dat was nou niet zo goed.
maar als je het ontbijt vergeet is het een prima en aan te raden hotel.
Eten is het beste in de vele restaurants op het strand en in het dorp zelf.
we hebben een fijne vakantie gehad.
mooie kamer op de 6e etage , dus kon over heel Monte gordo kijken en natuurlijk met zeezicht.
11 september verrast met een schitterend vuurwerk en dat vanaf het balkon 6e etage in een woord indrukwekkend.

met partner, Sept. 2010
"Een heel goed hotel!"
Marry en Anton
21-9-2010 Hotel Alcazar is een prima hotel. Het ziet er goed uit, zowel van binnen als van buiten. Het geeft een warm gevoel bij aankomst. Professionele receptionisten, die ook aardig zijn. Het ontbijtbuffet vonden wij goed, veel keuze. Genoeg aandacht van de kelners bij de maaltijden. Het avondbuffet vonden wij niet altijd geweldig, maar hebben er toch verschillende keren gegeten en konden we wel een keuze naar onze zin maken. Wij hadden een niet al te grote kamer, met maar een stoel, niet echt een zitje. Voor ouderen is dit wel een bezwaar. De kamer werd goed schoon gehouden, regelmatig werden de bedden verschoond en als je dat wilde kon je elke dag schone handdoeken krijgen. Het kamermeisje (mevrouw) was allerhartelijkst!

met partner, Aug. 2010
"Voortreffelijke service"
Gerard en Mia Ebisc...
28-8-2010 Eén van de beste hotels qua prijs-kwaliteit verhouding, dat we hebben gehad. Prima service en zeer klantvriendelijk personeel. Vanaf de eerste dag van ons verblijf hadden we de indruk een voorkeursbehandeling te hebben. Alleen was er nauwelijks animatie, maar of je daar dan zoveel behoefte aan hebt.....? Tot en met de laatste dag hebben we genoten.

1 2 3 4 5 6 volgende