Vakantie Beoordelingen Loulé Algarve vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Loulé

6,3

Loulé

Beoordelingen Loulé

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Loulé. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Loulé. Ben je zelf op vakantie geweest naar Loulé? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Loulé scoort een 7,6 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 3 Bed and Breakfasts, 2 Vakantiehuizen, 2 Hotels en 2 Villas in Loulé. Op Zoover vind je bovendien 18 vakantiefoto's van Loulé. Je kunt 1 video van Loulé bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Loulé. Bekijk ook andere accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve.

13 beoordelingen over Loulé

6,3
met vrienden, Okt. 2011
"Weekje vakantie in oktober"
mevrouw van der Lin...
Sfeer
30-10-2011 Mooie omgeving prima plaats om vakantie te vieren. Was erg gezellig.

met een groep, Okt. 2011
"Prima plaats met mooie markt."
de heer Gielen
Sfeer
1-11-2011 Wij hebben voornamelijk in onze villa met zwembad gezeten.

alleenreizend, Okt. 2011
"Weekje vakantie bij vrienden wonend in Portugal."
D. Vis
Sfeer
23-10-2011 Bij vienden op vakantie! Wonen in d ebergen van het district Loule. Hel mooie omgeving, veel gezien en tussen de plaatselijke bevolking gebivakkeerd.

"De moeite waard"
mark
Sfeer
17-11-2011 Erg leuke sfeer.De groente markt is leuk, zigeunerrmarkt op zaterdag.
gezellige cafe's

met vrienden, Mei 2011
"Mooiste tijd om in de algarve te verblijven"
dinardo
Sfeer
23-12-2011 vriendelijkheid van de mensen is onvoorstelbaar naar nederlandse begrippen

met partner, Mei 2011
"Het echte portugal"
Eric van Wijk
Sfeer
12-8-2011 Wij hebben 6 dagen in Loule doorgebracht, leuke stad, geen massa toerisme, wel gewoon echt portugees. Hele aardige overdekte markt met vlakbij schitterend verborgen kerkje. Plaats ligt centraal zo'n 15km landinwaards. Wij verbleven in Hotel Jardim, prima hotel, goede prijs-kwaliteit verhouding en erg vriendelijk personeel.

met een groep, 2010
"Leuk"
Marloes
Sfeer
28-7-2010 Gezellig dorpje waar op het moment dat wij er zaten een full moon pary gegeven werd. iedereen in het wit en alles versierd. Leuk!

met partner, Juni 2010
"Gezellige plaats"
E.Visser
Sfeer
2-7-2010 Loule is op zaterdagochtend een bezoekje waard. Buiten andere bezienswaardigheden, zoals het Kasteel, zijn de markten dan vooral erg leuk.
Het is er dan gezellig druk ook met locale mensen en uit de omgeving die groeten en fruit komen kopen.
De winkelstraatjes zijn ook best de moeite waard.

Jaimy & Marvin
Omgeving
26-6-2008 We zijn hie rop zaterdag geweest met onze huurauto vanuit Armacao de Pera. Wat een leuk plaatsje! Met name dan de grote markt (zowel in een hal als buiten in de straten) is echt een aanrader. We hebben hier heerlijk fruit, lekkere gebakjes en wat souveniertjes gekocht. Erg sfeervol, en echt Portugees. Als je van markten houdt: de markt in Quarteira op woensdag is ook erg leuk, en enorm groot.

Esther en Maick
Omgeving
26-9-2006 Levendige plaats met iedere zaterdag een zigeunermarkt. Deze was beslist niet de moeite waard, alleen maar rommel en namaak-kleding. Overigens is deze markt een stuk lopen uit het centrum. De vis, groente-fruit en vleesmarkt was tijdelijk verplaatst naar een donkere parkeergarage omdat het mooie originele marktgebouw in de steigers stond. Veel bedelaars gezien.