Vraag & Antwoord Lagos

25 mei 2013

Lagos
Vraag & Antwoord Lagos

1 2 volgende

welke touroperator (0 reacties)
fmvanloon
18-5-2013
weet iemand welke touroprator de beste plekken op de camping heeft??

Soort stranden (0 reacties)
Appartement Vitasol Park*****
Aniek
21-4-2013
Weet iemand wat voor soort stranden het zijn in Lagos en omgeving? Zijn er kiezels en moet je dus strandschoentjes meenemen?

badhanddoeken en badlakens (0 reacties)
Appartement Sollagos***
Annette
5-4-2013
Kan iemand mij vertellen of er handdoeken in de badkamer aanwezig zijn en of er een badlakenservice is voor de ligbedden. B.v.b.d.

Locatie (0 reacties)
Aparthotel Clube Porto-Mós****
Jan
23-3-2013
Wij willen in mei naar dit complex, wij willen een appartement met zeezicht Zijn die allemaal goed qua ligging en uitzicht Heb je voor de boodschappen een auto nodig en voor een restaurant Alvast bedankt

1 kamerappartement bedden of bedbank (0 reacties)
Femke
2-3-2013
Hallo, is er iemand die weet of er op een 1 kamerappartement bedden zijn? Slapen op een bedbank heb ik slechte ervaringen mee. Alvast bedankt.

waar te boeken in NL? (0 reacties)
Appartement Dunas Douradas
Lotte
4-2-2013
Wie weet waar je Dunas Douradas Beach club kunt boeken in Nederland? Arke en D-reizen hebben het iig niet...

Supermarkt en omgeving (0 reacties)
Ernst
22-1-2013
Mijn vriendin en ik zijn in de 20. Nu vroegen wij ons af of het een leuke omgeving voor ons zou zijn? En is er een echt goede supermarkt in de buurt?

Bedlinnen in stacaravan van Vacansoleil? (0 reacties)
Linda
21-1-2013
Weet iemand of er bedlinnen aanwezig is in de stacaravans van Vacansoleil?

prijzen lunch (0 reacties)
eva
19-9-2012
Kan iemand mij vertellen wat de kosten zijn, als ik ter plekke naast mijn boeking op basis van logies, nog lunch er bij wil boeken?

Diverse vraagjes (1 reacties)
Oliver
1-9-2012
Hallo, ik lees veel positieve dingen over deze camping. Toch een paar vragen: - zijn hier veel Nederlanders? Wij hebben 1 kind en dan is het wel fijn als er ook andere Nederlandse kinderen zijn - Diverse mensen schrijven over last van blaffende honden 's-nachts. Is dit echt zo erg? - Er lijkt een drukke weg langs de camping te lopen. Hoor je deze? - Op Google Earth lijken de caravans heel dicht op elkaar te staan. Klopt dit? - Is er kinderanimatie, animatie 's-avonds? - Is er een leuke speeltuin? Bvd!

Joop G
6-11-2012
Wij zijn in september geweest, dus dan zijn er geen schoolgaande kinderen meer aanwezig. We stonden redelijk dicht bij het nieuwe sanitairblok en hebben van blaffende honden niets gemerkt. Camping ligt inderdaad aan een drukke weg, maar het is eenvoudig te weg veilig op te gaan, want dat wordt met een stoplicht geregeld. Wij hebben van de weg zelf niets gehoord. We hadden een zeer ruime plaats. Voor wat betreft kinderanimatie moet ik het antwoord schuldig blijven. In de 5 dagen dat we er waren was er 1x sprake van animatie, maar het was dan ook naseizoen.

Restaurant tiips gevraagd (1 reacties)
sandra
13-8-2012
Heeft iemand tips voor goede en betaalbare restaurants, die ook vriendelijk voor kleine kinderen zijn? We vinden alles lekker, dus maakt niet uit of het portugees,italiaans, of intermationaal is. Alvast bedankt !!

Ine
2-9-2012
Ik ken geen restaurants in Lagos, maar toen wij op vakantie waren in de Algarve (Praia da Rocha) viel het ons echt op hoe geduldig de Portugezen met kinderen zijn. Na een lange, vermoeiende dag aan het strand, zwembad etc. waren ze niet altijd even braaf 's avonds bij het avondeten, maar overal voelden we ons zeer welkom en iedereen had een lief woordje voor de kinderen klaar.

temperatuur (1 reacties)
Linda
11-8-2012
Hallo, Ik zou graag willen weten hoe erg koud het zwembad is (helemaal niet verwarmd?) en of de zeewater temperatuur aangenaam is. Ook zou ik graag willen weten of het 's avonds lekker zwoel blijft of dat het koud wordt en je een jas aan moet. Ik ben van plan om in juli 2013 2 weken naar Turiscampo te gaan. Hoop dat iemand me een antwoord kan geven.

GN
13-8-2012
Water is zwembad is perfect van temperatuur bij de zomersse temperaturen in juli van circa 30 graden. Zeewater is kouder maar ook verfrissend, niet te koud. Wij waren er dit jaar in juli en hebben vaak veel wind gehad waardoor het 's avonds wel afkoelt maar echt koud wordt het niet, soms vest aan maar meeste avonden niet.

gehorig? (1 reacties)
Appi
18-7-2012
Ik wil in jan.2013, 4 weken naar aqualuz in lagos. kan niemand mij vertellen of de appartementen erg gehorig zijn.

feetje
1-8-2012
Nee, ik vond het niet gehorig, alleen als naast je een appartement wordt schoongemaakt en de weksters met stoelen en tafels gingen schuiven, hoor je even wat. Tip is om snachts het slaapkamerraam dicht te doen omdat de meeuwen al vroeg krijsen rond het hotel. Soms lopen er ensen op de gang die niet erg stil zijn. Als je in de zitkamer de airco op 20 zet, wordt het in de slaapkamer niet te warm en slaap je toch geluidsarm met je raam dicht. Ik ben geluisgevoelig en vond het zo goed te doen. het hangt natuurlijk ook wel af waar je zit, wij hadden een rustige studio gevraagd (kregen nummer 336).

Strandbedjes (0 reacties)
Hotel Vila Galé Lagos****
Esther de Heer
5-7-2012
Kan iemand mij vertellen of er op het strand ter hoogte van hotel Vila Gale Lagos strandbedjes te huur zijn? Alvast bedankt, Gr. Esther

Prijs per week voor Wifi op de kamer (1 reacties)
Lydia
25-6-2012
Hallo ik heb gelezen dat je wifi op de kamer kan huren, weet iemand de prijs en of de ontvangst van de wifi goed is?

M stassen
14-7-2012
€25 per week. Niet gebruikt. Bij de bar gratis maar matige snelheid en vaak buiten gebruik.

Wifi, ontbijt, dolfijnen (2 reacties)
Michelle
28-2-2012
Wij gaan deze zomer 10 dagen naar Vila Mos en ik heb een aantal vragen: - beschikt het hotel over Wifi? - is het ontbijt goed? - kun je er met dolfijnen zwemmen (ergens in de buurt)? Ik hoop op reactie. Groeten

Ilonka
26-5-2012
CampiMar, de strandtent heeft gratis wifi.

lian
5-2-2013
Hallo Ik heb begrepen dat jullie de vorige zomer in Lagos geweest zijn, wij willen in juli naar Lagos gaan misschien kunnen jullie ons informatie geven of het erg warm is in Juli , wij willen graag naar de Algarve maar houden niet zo van extreme hitte, en koelt het s avonds nog wat af. hebben de apartementen van Villa Mos ook airco?. bedankt alvast voor de informatie

forlove1
12-5-2010
Kan iemand mij vertellen of er een waterkoker in het appartement zit?

studio altijd aan zwembadkant gelegen? (2 reacties)
Miek
19-4-2010
Wie weet het verschil tussen de studio's en appartementen? Wij willen met een baby naar dit complex, maar kan niet goed kiezen tussen de studio en appartement. Ik heb iig wel zekerheid bij het appartement, dat het met zwembadzicht is, maar bij de studio's kun je dit niet kiezen. Wie weet hier meer van?

Alex W.
12-5-2010
Het verschil tussen een studio en een appartement is dat een studio een éénkamer appartement is met een open keuken(tje), meestal een tweepersoons eettafeltje en een bed. Dit alles in één ruimte. Een appartement heeft één of meerdere slaapkamers en soms ook een aparte keuken. De meeste appartementen hebben een open keuken ofwel de keuken in de huiskamer.

Alex W.
12-5-2010
Nog ter aanvulling: Of iets een studio of appartement is heeft niets met uitzicht te maken. In sommige complexen kan je kiezen uit bijv. zeezicht (aan de Algarve is dat de zonkant), zembadzicht of zicht op het binnenland (schaduwkant dus koeler dan de zonkant).

strand bij Porto Mos (1 reacties)
Manuela Winter
10-1-2010
Hallo Portugalganger, .. Mijn vriendin en ik gaan in de zomer van dit jaar (2010) naar Lagos. Na alle recensies gelezen te hebben willen wij graag weten hoeveel bouwaktiviteiten daar nog zijn .Wij gaan naar Vila Mos of Ancora Bungalows en zullen dus veel op het Porto Mos strand zitten. Groeten Manuela

Rick de Vries
25-2-2010
Bekijk ook de accomodatie aqualuz in Lagos. Voordelen: Gratis parkeren Grote fitness Groot binnenzwembad 3 buitenzwembaden Sauna Loopafstand centrum Lagos Reastauranttips in Lagos, No patio, Duquesa, Italia, Jotta 13, Dom Henrique. Aan Meia praia restaurant Jardim. Net buiten Lagos richting Luz restaurant Cachoa. In Odiaxerre restaurant Cactoo en in Alvor Tasca Morais.

perfecte vakantie! (5 reacties)
Aparthotel Clube Porto-Mós****
jhw
27-9-2009
Indien u van plan bent om op vakantie te gaan naar CPM en graag meer info. wilt hebben betreffende de nummers vd appartemenen en/of studio's laat het dan weten (zijn ook in bezit van foto's)

1 2 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?