Appartement Casa da Palmeira**** in Lagos Portugal beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Appartement Casa da Palmeira****

Een hoop gratis leuke spellen, speelgoed én een halve bibliotheek met mooie NL boeken, ik heb gesmuld. Eindelijk tijd voor een boek!

Beoordelingen Appartement Casa da Palmeira****

Rua da Pedra Alçada, lote 15, 8601-904, Lagos
Appartement Casa da Palmeira scoort een 8,6 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Casa da Palmeira****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Casa da Palmeira**** in Lagos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Appartement Casa da Palmeira**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Appartement Casa da Palmeira**** met andere accommodaties in Lagos.

22 beoordelingen over Casa da Palmeira****

"Echte aanrader met kinderen"
Aline en Herman
9-8-2011 We hebben net 3 weken vakantie gehad in Casa Palmeira, app Africa.
Het was een heerlijke vakantie. Erik en Margareth zijn een fijn stel dat je zeer op je gemak stelt. Ze zijn beide zeer gastvrij. Margareth zorgt voor een goede sfeer door regelmatig met alle gasten een glas eigengenmaakte sangria te drinken langs het zwembad. Ook het ( vrijwillige) diner met alle gasten van het huis was zeer geslaagd. Onderlinge contacten tussen de gasten en voor de kinderen was zeer goed.
Enige minpuntje van de lokatie is het lawaai van de nabij gelegen drukke doorgaande weg. Maar daar raakten wij snel aan gewend.
Lagos is een heerlijk vakantie dorp met mogelijkheden voor jong en oud.
Herman en Aline

met jonge kinderen, Juli 2010
"Mooie omgeving, lekker eten en ons eigen "huisje" "
Luc
16-8-2010 In juli verbleven wij 2 weken met 2 volwassenen en drie kinderen in het Luna appartement. Dit is ons goed bevallen. Wij hebben ook het Afrika appartement kunnen bekijken, en deze is wel veel groter: 2 ruime slaapkamers, een keuken, en een ruime woonkamer. Maar voor 2 weken was het prima vertoeven in ons kleiner, minder bewerkelijke Luna huisje. Er is een koele slaapkamer, een slaapbank in de woonkamer en een keuken. Prettig was het overdekte terras, ook zaten we vlakbij het aanwezige speelgoed (de tafeltennistafel) en het zwembad, waardoor we de kinderen in zicht hadden en zij toch hun eigen gang konden gaan. De intermarche is op loopafstand. Voor het centrum, de strandjes en het binnenland hebben wij de auto gebruikt, welke we vooraf hebben gehuurd via Erik&Margareth. Dit is m.i. een must om de mooie omgeving te bekijken. Margareth & Erik zijn twee erg gastvrije, aardige, lieve mensen.

"Eenvoudig, maar voldoende voor een week"
Piet en Grietina
1-6-2010 eenvoudige inrichting, maar wel een blikopener, of kurketrekker. zelfs een gastvrij welkomspakket op tafel. door prive omstandigheden weinig contact gehad met Margareth en Erik, maar gastvrij zijn ze zeker. kom je met kinderen? vervelen is werkelijk onmogelijk zoveel spellen en speelgoed is aanwezig. een auto huren was perfecte oplossing om ook de westkust te bezoeken. Erik heeft gouden tips over bezienswaardigheden in de Algarve. Intermarche op nog geen 5 min. lopen voor verse bolletjes etc. het centrum 20 min. lopen. stranden zijn eind lopen da's waar, maar kijk ook eens naar de prijs per week, en vraag je dan af wat realistische 'eisen' zijn.

Familie
"In één woord GEWELDIG!"
familie Roelofs
27-10-2008 Wij hebben niets gemerkt van de paar negatieve opmerkingen van de schrijvers hieronder. We zijn 8 dagen geweest in de herfstvakantie met 3 kinderen. Zij hebben zich top vermaakt, mede door al het speelgoed wat aanwezig was. Op 2 dagen na heerlijk weer gehad en een paar keer leuke gesprekken gehad met de eigenaren. De ligging was voor ons ideaal, we waren gemakkelijk en snel op de leukste plekjes en er is echt niets wat wij gemist hebben. De pannenkoeken en vooral de salades in hun restaurantje zijn een echte aanrader...! Van ons niets dan lof, wij denken eraan om volgend jaar weé'r hier naar Casa da Palmeira te gaan. Fijn!

Familie
"Gezellig thuishaventje op reis"
zuza
12-10-2008 gezellig maar te "stil"eisend voor kindjes mee te brengen

Familie, Okt. 2008
"Altijd doen, een fijne vakantie is verzekerd!"
Familie Roelofs
27-10-2008 Hallo familie Roelofs hier, wij zijn in de herfstvakantie geweest en hebben enorm genoten met onze 3 kinderen. alles is prima in orde, vooral het vele speelgoed was top, lekker schoon. Margareth en Erik waren zelf om de dag thuis en wisselden dat af met hun Pannenkoeken restaurantje Hans & Grietje. We hebben diverse leuke gesprekken met hen gevoerd en ook Edgar heeft ons diverse tips gegeven die zeker de moeite waard waren. Het weer was prima en Lagos is een bijzonder gezellige plaats. We hebben veel uit gegeten en we hebben iedere avond genoten. Al met al vinden wij Casa da Palmeira een echte aanrader. Je zit overal dichtbij, het zwembad werd voor onze kleinste met een slot afgesloten, zodat hij er niet stiekum in kon springen, wij hebben elke avond buiten gezeten met een spelletje en een drankje. Voor ons was dit een heerlijke vakantie op een leuke stek. De kinderen wilden niet meer naar huis..... dat zegt al genoeg, toch?

met oudere kinderen, Juli 2008
"Altijd doen, vooral met kinderen"
fam Brink
6-5-2009 echt een aanrader, klantvriendelijkheid met hoofdletter

omgeving is natuurlijk meer dan prachtig. Echt een aanrader.

met partner, Juli 2008
"Heerlijk genoten!!"
Fam. Köster
28-8-2008 Na een vermoeide reis kwamen wij om 1.30 uur 's nachts aan in Casa Da Palmeira. We werden hartelijk verwelkomd door Eric en Margareth en meteen werden de do's en dont's van Lagos uitgelegd. Natuurlijk was er een kleine voorraad (in de huurprijs inbegrepen) in de koelkast om niet op de eerste dag al in al vroegte naar de supermarkt te moeten. Oftewel, een topservice. Dit is de verdere dagen zo gebleven. Eric en Margareth hebben voortaan een lekker pannenkoekenrestaurant te runnen en zijn daarom niet alle momenten van de dag aanwezig, maar als ze er zijn is niets te veel. Wij hebben in ieder geval samen met onze dochter van 13 maanden oud een toptijd gehad en geheel tegen onze gewoonte in komen wij zeker nog eens terug!

Frans Sigmond
16-6-2008 Eerlijke info is juiste info. Dit is geen toplocatie. 1 ½ km van het stand, 50 m. van de N125 aan drukke weg die leidt naar in aanbouwzijnde urbanisaties dus hoop vrachtverkeer en vieze lucht. De ontvangst was buitengewoon maar toen de eigenaren een nieuwe uitdaging aangingen (restaurant 20 km verder op) was het afgelopen.
De appartementen zijn op souterrain niveau, dus vochtig. De kleine appartementen hebben een Formule1 uitstraling.
De eigenaren zijn nu druk met het nieuwe project. Het bijhouden en onderhouden wordt verwaarloosd. Alleen de schoonmaakster verdient een 10. Prijs/kwaliteit. Hebben 2600 euro betaald voor 3 maanden (865 p/m). Gaan nu 4 maanden in een appartement, die nieuw is en voorzien van was- en afwasmachine, flatscreen tv.,openhaard, 2 badkamers, airco in iedere kamer geen verkeer voor de deur en vlak aan zee voor 2800 (700 p/m).

Familie, Feb. 2008
"Beoordeling Lagos"
koen
24-6-2008 Wat de fam sigmond schrijft dat klopt ik ben er begin dit jaar geweest.
het is een mooi complex maar er is geen service.