Aparthotel Aqualuz**** in Lagos Portugal beoordelingen 8.5 | Zoover

Aparthotel Aqualuz**** Lagos

Beoordelingen Aparthotel Aqualuz****

Rua Sacadura Cabral, 8, 8600-619, Lagos
Aparthotel Aqualuz scoort een 8,5 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Aqualuz****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Aqualuz**** in Lagos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Aparthotel Aqualuz**** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Aqualuz**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Aparthotel Aqualuz**** met andere accommodaties in Lagos.

17 beoordelingen over Aqualuz****

"Net hotel met ruime kamers"
Nicole
1-11-2011 Aqualuz is een erg net app.hotel met ruime appartementen. Helaas kregen we niet de modern uitziende kamer die we geboekt hadden, maar daarentegen wel een ruime 2-kamer app. Er werd elke dag gepoetst, erg netjes.
Via een tussendoor weggetje was je vrij snel in het centrum. Het is inderdaad flink wat klimmen (en dalen en klimmen..) in Lagos, dus de kuitspieren worden goed getraind ;-)
We hebben niet veel gebruik gemaakt van de faciliteiten van het hotel. 1 keer een pizza gegeten in de snackbar, was wel ok. Het zwembad en de tuin zien er erg luxe en modern uit, alleen werd het zwembad niet altijd even netjes schoon gemaakt.
Het personeel aan de receptie is erg aardig en behulpzaam.
Wij vonden het al met al een goed hotel, maar eerder een goed 3-sterren dan een 4-sterren.

"We kunnen niks slechts bedenken over dit hotel"
maurits de vries
8-9-2011 Dit hotel bied een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De kamers zijn netjes en goed uitgerust. Personeel is erg vriendelijk en lost elk probleem op. Het hotel heeft een zeer goed health centre, plus goede begeleiding en activiteiten (yoga, spinning etc). We hadden logies, ontbijt en hebben een paar keer 'savonds gegeten in het hotel. Om de dag is er een thema qua eten (Braziliaans, Italiaans, Portugees).

Op loopafstand bevind u zich bij enkele zeer mooie stranden. Er zit ook een spar supermarkt in de buurt (500 m).

We gaan zeker nog een keer terug want het is ons heel erg goed bevallen in lagos in hotel aqualuz

maurits en debbie

"Heerlijke vakantie plek"
man en vrouw
31-7-2011 Lagos is een erge leuke plaats om op vakantie te zijn. Er is veel te doen en te kijken. Leuke boulevard en op zaterdag een markt bij het busstation met boeren die hun producten verkopen. De vis/groente hal met daar boven op mooi uitzicht over de haven. Overvaren naar het Maia Praia strand of naar de kleine baaitjes die lopend kunt bereiken. Heerlijk gegeten bij restaurant D.Giovanni en Artistas(leuke patio) Hotel Aqualuz is een prima hotel met vriendelijke personeel en erg schoon en rustig. De afstand naar het centrum is binnen door 10 min., maar je kunt ook op korte afstand van het hotel met de bus. We hadden nog wel een week willen blijven

"Heerlijke vakantie!"
A.O
31-7-2011 Eind juni zijn wij voor twee weken naar Aqualuz in Lagos geweest. Mooi hotel. Wij hadden een studio met ontbijt. Mooie studio met voldoende ruimte en elke dag schone handboeken. Ontbijt was ook prima. Verschillende broodjes, broodbeleg,dranken enz. Mooi zwembad en niet druk. Personeel erg aardig. Binnen een kleine 15 minuten ben je in de mooie stad Lagos waar je goed kunt eten voor weinig! Aanrader is Dom Henrique (ligt in de hoofdstraat Rua 25 de Abril) waar je voor nog geen 25 pp incl. drank een heerlijk drie gangenmenu hebt gegeten. Kortom een heerlijke vakantie!

met partner, Apr. 2011
"Gezellig appartement"
Lieke
31-5-2011 Wij zijn 10 dagen in het Aparthotel Aqualuz in Lagos geweest in april 2011. Wij zaten in een 4-persoons appartement wat leuk en gezellig was voor 2 personen. Voor 4 personen vonden wij de zitkamer en het balkon te klein. Het appartement werd elke dag goed schoongemaakt en kregen wij schone handdoeken. Voor het hotel is een parkeerterrein wat beheerd wordt door het hotel. Het parkeren is voor hotelgasten gratis. Wanneer je over het parkeerterrein loopt en dan rechtsaf gaat, kom je bij een klein supermarktje waar je ook verse broodjes kunt halen.Lidl op 2 km. Je kunt in 10 minuten naar het centrum van Lagos lopen, waar veel heerlijke, goedkope restaurants zijn. Wij kunnen zeker aanbevelen: Dom Henrique in de hoofdstraat,Rue 25 de Abril ( geweldige Chateau Briand voor €30 voor 2 personen), gesneden aan tafel: O Galeao in de Rue Da Laranjeira 1. Hier een hoofdgerecht tussen de 8,50 en 12,50. Iets eenvoudiger dan Dom Henrique, maar zeker gezellig en goed eten. Verder Antonio,bij Porto de Mo

met partner, Juli 2010
"Prima voor elkaar met goede ligging."
Christy
20-7-2010 Wij hadden in juli 2010 een appartement in aparthotel Aqualuz. Het hotel ziet er prachtig uit. Kamers zijn erg netjes. Ook bij de appartementen iedere dag schoongemaakt en schone handdoeken. Bijna ieder appartement/hotelkamer heeft uitzicht op het zwembad, leuk hoor!
Bij het zwembad was het aardig rustig. Overdag is er geen animatie. Voor families en stelletjes prima hotel en zwembad. Voor kinderen is er niet veel te doen, maar die kunnen zich vast wel vermaken in het zwembad.
De ligging is ook super. Op 100m afstand is een klein supermarktje met verse broodjes, dus ontbijten op je eigen balkon.
Naar het centrum is het 10 minuutjes lopen. Het centrum is erg gezellig. Ontzettend veel leuke (goedkope) restaurantjes in gezellige straatjes. Ook veel (engelse) barretjes en kroegjes waar je voor weinig een lekkere cocktail kunt drinken.
Wij zijn naar de stranden praia donna anna geweest en praia camillo. Camillo was onze favoriet, prachtig!!!!
In Lagos + hotel waren veel Engelsen.

"Grote klasse"
Rick de vries
28-2-2010 Super accomodatie, goede lokatie dicht bij stranden.
Veel goede restaurants in de buurt o.a.
No Patio, Duquesa, Italia, Jotta 13 en Dom Henrique in Lagos.
Jardim bij Meia Praia.
Cactoo in odiaxerre.
Cachoa net buiten lagos bij eerste verkeerlichten op de weg naar sagres.
Tasca Morais in Alvor

"Absolute aanrader!"
Maurice & Lieke
27-6-2009 Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, mooie schone kamers, groot zwembad en sportcentrum. Om de hoek ligt een supermarktje met verse broodjes. Op 10 minuten lopen liggen mooie baaitjes die indrukwekkend zijn. Op 20 minuten ligt het uitgestrekte Meia Praha strand. Overdag is dit meer aan te raden, heel schoon op wat zeewier na, superfijn zand en een brede kuststrook. Ook niet erg druk. s-Avonds vonden wij de baaitjes op kortere afstand erg romantisch, je kunt er dan heerlijk zitten. Dan zitten er ook minder engelsen die overdag domineren. In Lagos veel leuke restaurantjes waar je voor +/- 10 euro diverse vis krijgt. Uitgaan is volgens ons beperkt tot een paar engelse pubs. Wij zijn 1 dag naar Lissabon geweest, zeer de moeite waard uiteraard, alleen houdt rekening met lange reistijd. Al met al: superaccomodatie met goede ligging, mooie stranden en kortbij het knusse Lagos!

met partner, Juni 2009
"Perfect hotel in Lagos!"
Rick Verstrate
28-6-2009 Perfect hotel in Lagos. Ligging t.o.v. stad en strand (m.n. Praia Dona Ana) ideaal. In een kwartier loop je naar centrum.
Hotelcomplex is mooi opgezet rond de zwembaden. Ruime, schone kamers, van alle gemakken voorzien en met ruim balkon. Personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Werd ook heel goed gereageerd op onze klacht over luidrichtige buren en prima opgelost.
Ontbijtbuffet is niet bijzonder, maar is ook lekkerder om op je eigen balkonnetje te ontbijten.
In Lagos verder volop leuke restaurantjes (onze topper: Cafe do Mar, bij Praia Batata) en ook leuke winkelstraatjes. Ook mooi is een boottochtje langs de rotskusten.

met partner, Okt. 2008
"Fantastisch!"
Annette
22-3-2009 Afgelopen najaar (oktober 2008) hebben wij gelogeerd in Aqualuz. Het was fantastisch; Er werd elke dag schoon gemaakt en elke dag schone handdoeken. Het was er rustig, goede parkeer gelegenheid, voldoende ligbedden bij de zwembaden, mooi onderhouden tuin en goed ontbijt. Het personeel was vriendelijk. Supermarktje op de hoek van de straat en een grotere supermakt was op 10 min. lopen.

Het centrum van lagos was 10 minuten lopen maar dat merk je bijna niet omdat het een leuk loopje is.
Het centrum van Lagos is autovrij en erg leuk om te vertoeven evenals de haven en de boulevard.

Voor een combinatie van zon en cultuur/uitstapjes ed. is Lagos en Aqualuz een uitstekende keuze.