Villa Altamira in Lagos Portugal beoordelingen 8.9 | Zoover

Villa Altamira Lagos

Beoordelingen Villa Altamira

Urbanização Colinas Verdes, 8600, Lagos
Villa Altamira scoort een 8,9 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Altamira? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Altamira in Lagos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Villa Altamira vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Villa Altamira met andere accommodaties in Lagos.

37 beoordelingen over Altamira

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Uniek verblijf in vriendelijke omgeving"
theet
28-10-2011 Deze villa ligt op een heerlijke plek buiten Lagos. Alles is aanwezig en er is een fijn zwembad. Ook heel leuk zijn de twee honden van Hans die voor ons aangenaam gezelschap waren.

met een groep, 2011
"Mooi vakantiehuis waar je echt tot rust komt!"
Vakantiegangers
12-6-2011 Bedankt voor de leuke vakantie en de goede zorgen! We hebben echt twee topweken gehad in de Algarve. Het is een leuk huis, lekker rustig, mooi zwembad en twee fantastische 'huis’honden. Hans, bedankt voor de tips over de regio, zeker de moeite waard. Een vakantie om nooit meer te vergeten!

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Beloofd is beloofd hè Hans ;-)"
Anne
18-4-2011 Net thuis van een heerlijke week in Portugal. Huis was in orde en heel rustig gelegen met veel privacy! Minpuntje waren mieren die op eten afkwamen maar dat los je op door simpelweg uit eten te gaan en dat kan lekker en goedkoop in Lagos. Zwembad was frisjes maar dat maakt voor de kids(10 en 14j) helemaal niet uit, ze hebben ervan genoten terwijl wij op het zonneterras een boek konden lezen of gewoon lekker luieren. Echt de moeite als je vooral van rust houdt! Bedankt Hans voor de gastvrijheid! Groetjes, Anne

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Villa Sole Mio was een heerlijke plek"
Marcel
25-10-2010 In de herfstvakantie zaten wij in villa Sole Mio: een mooi huis gelegen op een perfecte locatie: zeer rustig, prachtig uitzicht en toch vlakbij vele bezienswaardigheden. Met dank aan de eigenaren en het schitterende weer hebben wij een heerlijke vakantie gehad. De westkust is echt een aanrader en voor de kids is Zoo Marine zeker de moeite waard.

met vrienden, Okt. 2010
"Fantastische plek om te ontspannen!"
Nel Strubbe
11-10-2010 Midden in de natuur en toch vlak bij interessante plaatsen ligt het huis met een prachtige tuin eromheen. En een lekker zwembad.
Dit is een plaats om heerlijk tot rust te komen. En als je weg wilt is er veel in de omgeving wat de moeite waard is.
Tips: De westkust en Lagos.

Verbeterpunt: iets meer verlichting in de kamer en een bedlampje in de slaapkamer boven.

met oudere kinderen, 2010
"Thuiskomen in het buitenland"
Frank Waarsenburg
26-9-2010 Schitterende rustig gelegen villa, op korte (rij)afstand van alles wat je nodig hebt. Genieten van het mooie weer en baantjes trekken in je eigen zwembad. Met een ontvangst en een afscheid alsof het je eigen familie is, en een zorg waar menig hotel niet aan kan tippen. Floortje Dessing moet haar boek opnieuw uitgeven, nu met de titel "101 plaatsen die je gezien moet hebben"!

met een groep, Sept. 2010
"Rust Reinheid en Regelmaat"
Theo en Melissa
21-9-2010 Toen we in januari onze vakantie boekten hadden we onze keuze alleen gebasseerd op de website. 8 Maanden later stonden we dan eindelijk voor de villa. Het overtrof de website zeker. Als je van rust houdt is het perfect, af en toe hoor je wat koeien voorbij stommelen of een paard. Voor ons een geschikte vakantie. Het huis ligt ondanks dat het afgelegen ligt toch centraal. In 10 minuten op het strand of midden in de stad. De indeling was voor ons perfect omdat we met 2 stelletjes waren, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het zwembad was heerlijk koel en het fruit uit de tuin heerlijk. Hans heeft ons een aantal tips gegeven qua bezienswaardigheden en eettentjes welke ons allemaal goed bevallen zijn!

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Gezellige villa met prachtig aangelegde tuin."
Esther, Maurice en ...
26-8-2010 Wij hebben 8 dagen vertoeft in villa "Sole Mio", naast villa "Altamira". Beide villa's zijn absoluut aan te raden: lekker schoon, ruim en een heerlijk zwembad voor de verkoeling. Dagelijks hebben wij gebruik gemaakt van het lekkere zwembad, dat heel mooi omringd werd door palmbomen en andere planten. Verder hebben we een heel leuk strandje vlakbij Sagres gevonden: Beliche. Andere aanraders zijn de verschillende boottochtjes die je in Lagos kunt maken. De vistocht samen met Hans en de buurman, vonden wij echt heel geslaagd (hoe kan het ook anders als je een grote octopus vangt), maar de dolfijnentocht was ook erg leuk om te doen. De laatste avond hebben wij op aanraden van Hans een Fado-restaurant bezocht en het eten was daar echt voortreffelijk. Kortom: een vakantieplek om aan iedereen aan te raden.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Fantastische villa met veel mogelijkheden."
S. Alves
22-8-2010 Indrukwekkende vakantie gehad in villa Altamira met dochters van 5 en 10 jaar. Mooie villa met zeer grote tuin met prachtige planten en een zeer mooi zwembad. Gelegen in een rustig gedeelte op een berg met prachtig uitzicht. Het is fantastisch dat je gebruik kunt maken van de 2 lieve paarden die vlak naast de villa staan. De kinderen konden ze aaien, borstelen etc. zelfs op rijden en de eigenaar kan zelfs western les geven en veel informatie hierover geven. De eigenaren zijn behulpzaam en hebben goede tips voor restaurants en uitjes.

met vrienden, Juli 2010
"Fijne vakantievilla"
Jeanet en Nico
21-8-2010 zijn net terug van een maanje Altamira geweldige locatie ligt buiten Lagos dus auto is een must maar fijn om leuke tripjes mee te doen de prachtige westkust is zeker een aanrader. Hans en Joke zijn zorgzame en gastvrije mensen .het zwembad is heerllijk voor verkoeling met mooie terassen rond het huis zodat je de hele dag kunt zonnen of van de schaduw genieten.We hebben heerlijk genoten voor ons was het de 2e keer en willen zeker nog eens gaan .Lagos is een leuk stadje met een boulevard en in de straatjes zijn leuke winkeltjes terrasjes en restaurantjes die heel betaalbaar zijn.