Beoordelingen Bed and Breakfast Villa Laguna****

23 mei 2013

Villa Laguna****
Beoordelingen Bed and Breakfast Villa Laguna****
Alfandanga, Urb. Garbedomus, 8700-061, Fuseta
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Villa Laguna**** in Fuseta, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Villa Laguna**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Bed and Breakfast Villa Laguna scoort een 9,8 uit 10, op basis van 62 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Villa Laguna**** in Fuseta, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Villa Laguna****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Bed and Breakfast Villa Laguna**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 90 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Villa Laguna**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Bed and Breakfast Villa Laguna**** met andere accommodaties in Fuseta.

1 2 3 4 5 6 volgende

57 beoordelingen over Villa Laguna****

9,9
met partner, Mei 2013
"Wat een vakmanschap"
Janna
10-5-2013 Ronald en Anjo maken van het verblijf in Villa Laguna echt een feest.
Sowieso is het een smaakvol huis op een heel mooi plekje. Hun persoonlijke benadering van de gasten maakt het allemaal nog leuker, niet opgelegd maar op een heel natuurlijke en spontane manier.
Het dorpje en de omgeving niet toeristisch gelukkig, maar je kunt wel heel leuke uitstapjes maken.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Prachtige B&B! Een aanrader!!"
geri
7-5-2013 We hebben genoten van een bijzonder verblijf in deze B&B. Zeer gastvrij en vriendelijke eigenaren (veel kennis over omgeving); heerlijk ontbijt; mooie tuin met zwembad en zeer nette, schone kamers.
Ook een prima accommodatie om met jonge kinderen te verblijven!

met partner, 2013
"Een juweeltje"
J&O
20-4-2013 We zijn net terug van een weekje Villa Laguna, een juweeltje, alles klopt hier. Het uitzicht, de rust, de mooie tuin, het prachtige zwembad, op loopafstand van dorpje, de gastvrijheid en het sublieme ontbijt.
Inrichting met zorg en kwaliteit gedaan. Wifi ook op je kamer. Kamer enigzins klein, geen zitje binnen, wel openslaande deuren naar je eigen terrasje met zitje. Prachtig !

met partner, Apr. 2013
"Stukje Paradijs aan de Portugese kust"
Peter van der Lint
27-4-2013 Heelijk genieten van de rust en de natuur.

"Fantastische plek"
ineke van Staaveren
16-4-2013 je wordt ontvangen als in een warm bad, liefdevol en met oprechte aandacht. Je voelt je verwend tijdens het ontbijt en ook de twee diners waren voortreffelijk.

"Gastvrijheid is uitstekend!"
Frankeline
15-4-2013 Dit is nu zo'n B&B die je eigenlijk voor jezelf wilt houden. De ontspannen manier waarop gastvrouw Anjo ons een heerlijk ontbijt aanbiedt en alles rust en verzorgdheid uitstraalt! En dan gastheer Ronald die heel veel kan vertellen over Portugal. Een bijzonder stel met gevoel voor hun gasten in al hun vezels!

met een groep, Apr. 2013
"Geweldig in alle opzichten"
Janzeuven1
13-4-2013 Prachtig gelegen, goede uitvalsbasis voor actieve vakantie met openbaar vervoer vlakbij. Zeer hartelijk en verzorgd door anjo en ronald. Voor herhaling vatbaar!

met partner, 2012
"Bed &Breakfast Villa Laguna in Fuseta"
Loek Laarhoven
21-10-2012 Uitstekende accommodatie, nadere toelichting overbodig (zie de beoordelingscijfers)

met partner, Aug. 2012
"Super!"
René en Marja
1-9-2012 We zijn net terug van een weekje onthaasten bij Anjo en Ronald. Het voelde weer als thuiskomen, omdat we vorig jaar ook geweest waren. Het ontbijt stond klaar nadat we heel vroeg opgehaald waren op het vliegveld. Dat is meteen al genieten om daarna lekker bij het zwembad bij te komen van onze drukke bezigheden thuis. Anjo en Ronald zijn super gastheer en gastvrouw, het ontbreekt aan niets. Eén avond genoten van de Portugese kookkunsten van Anjo en de bediening van Ronald. Prachtig dat ze in november weer bij ons (hotel Carpe Diem Vethuizen) komen genieten, dan zullen we hen ook in de watten leggen en zorgen dat hen het aan niets zal ontbreken.!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Hoge verwachtigen meer dan waar gemaakt...."
Fam. Jaspers
29-7-2012 Anjo en Ronald hebben onze hoge verwachtingen meer dan waar gemaakt. Villa Laguna is een fantastisch mooi gelegen, schone en goed onderhouden accommodatie, met een gastheer en gastvrouw die altijd voor iedereen klaarstaan. Wij (met onze twee dochters van 9 en 11 jaar) voelden ons al zeer snel thuis bij Anjo en Ronald en in het dorpje Fuseta waar we ons bij de diverse restaurantjes nog echt gast voelden. Anjo en Ronald, nogmaals bedankt voor jullie goede zorgen, wij komen graag nog een keer terug!

1 2 3 4 5 6 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?