Appartement Monte dos Avos Livramento in Fuseta Portugal beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Appartement Monte dos Avos Livramento

6,7

31 mei 2012

Het terrein en de appartementen

Beoordelingen Appartement Monte dos Avos Livramento

Sitio da Arroteia - Livramento, 8800-102, Fuseta
Appartement Monte dos Avos Livramento scoort een 7,2 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Monte dos Avos Livramento? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Monte dos Avos Livramento in Fuseta, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Appartement Monte dos Avos Livramento vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Appartement Monte dos Avos Livramento met andere accommodaties in Fuseta.

30 beoordelingen over Monte dos Avos Livramento

6,7
met partner, 2012
"Goede accomodatie"
D.M.v.d.Eijk
23-5-2012 11 dagen geboekt via touroperator met auto. Goed bevallen.
Goed ontvangen door Andrea s,nachts om 1.30 uur. Inmiddels bevallen van een prachtige zoon .Rustig achterland auto is een must.Praya Birral met treintje naar het strand. Maar 3 jaar terug in Jardim do Vau betere accomodtie en fraaiere omgeving bij Portimão. De spaanse kant is anders dan de ander ezijde van Faro.Al met al het was de mooie vakantie.

met partner, Apr. 2012
"Lekker rustig"
M. Lakeman
7-5-2012 Heel schoon appartement met genoeg ruimte voor 2 personen. Door het mooie weer waren we vnl buiten. Keuken zeer compleet, mooie badkamer. Jammer dat er 2 losse bedden waren ipv 1 2-persoonsbed.
Mooi kleinschalig appartementencomplex, wel alleen maar Nederlanders als buren.

met een groep, Okt. 2011
"Authentieke maar wel smoezelige accomodatie"
gadde
29-10-2011 De ligging is redelijk, landelijk, helaas is er geen strand op loopafstand. Er is weinig privacy, maar het meest storende vonden wij de service, geen schoonmaak, geen schone handdoeken gedurende een week verblijf, kakkerlak in appartement en een kind had luizen bij thuiskomst.
De regio is prima voor mensen die niet van toeristische oorden houden, wij vonden de omgeving nogal desolaat en armoedig. Tavira is wel een leuk stadje om te bezoeken en Sevilla is ook op rij afstand en een bezoek meer dan waard.

"Komen zeker nog terug."
ldingemanse
4-11-2011 Via reisorganisatie geboekt,dus via de brochure hadden we al een algemene indruk.Werden ontvangen door Andreea en kregen app. no.15.Wel even wennen omdat balkon op straat was.Maar daardoor wel contacten met medevacantiegangers.Fietsen naar Fuseta 15 a 20 min.langs de zoutpannen en met boot naar het strand ,erg leuk.Met trein en bus kun je ook alle kanten op.Andreea en haar moeder deden erg hun best,om de dag schone handdoeken,theedoek en toiletpapier.Regelmatig poetsen.Elke week schoon bedlinnen .Kortom:3 Geweldige weken.

"Heerlijke vakantie"
carla
6-9-2011 Leuke appartamentjes,maar inderdaad weinig privacy,mooie omgeving.Niet te vergelijken met West Algarve,minder toerisme.
We hebben er heerlijk gegeten voor weinig.
Een lekker zwembad,maar wel wat klein,en weinig ligstoelen,er moet er wel het een en ander gedaan worden.
Andrea en haar moeder,werken hard,proberen je altijd te helpen.

"Super relaxte vakantie"
Anoniem
2-9-2011 Wij zijn in augustus geweest, ruim en net appartement, grote keuken en badkamer, slaapkamers ook royaal. Netjes onderhouden.
Wel weinig privacy op je terras, en een nadeel is, dat je met de auto langs alle appartementen rijd om bij de parkeerplaats te komen, zou beter zijn als dat buiten het complex omgeleid zou worden. De ligging is wel wat afgelegen, je hebt wel een auto of fiets nodig om naar de supermarkt of het strand te gaan.
Vanuit hieruit ,met de auto leuke uitstapjes gemaakt, er is veel te zien in de algarve.
Voor ons voor herhaling vatbaar. Prima vera heeft als service: dat er een pak melk, fles water, broodjes ect klaar staat in je appartement, als je aankomt.
Wel even een minpunt in de week dat wij er zijn geweest, hadden 5 kinderen oorontsteking van het zwembad!

met partner, 2011
"Heerlijke plek"
marloes
20-7-2011 we zijn hier in juni geweest en we hebben een heerlijke vakantie gehad!
lekker rustig en kleinschalig. Goed zwembad.
Met de huurauto ben je zo bij het strand.
Echt voor herhaling vatbaar!

met partner, 2011
"Fantastische plek maar appartementen NOOIT MEER "
haliegee
6-7-2011 Monte Dos Avos : mooi gelegen app.complex
Wij hadden geboekt met PRIMA VERA ? alleen ons appartement was beslist niet PRIMA VERA !
App. no : afgelopen winter - veel regenwater liep zomaar binnen .
Koud, vooral s'avonds , met de 5 ampere was er onvoldoende mogelijkheid zelfs de twee flowers aan te hebben , twee stuks voor heel het appartement .De stoppen sloegen regelmatig door als je ging koken met twee elec. platen van 1000 watt .Laat staan de t.v. of 1 flower aan , meer kon beslist niet . 5 ampere maal 220 watt is al 1100 watt.
Uitrusting keuken was miserabel .
Appartement 1 t/m 12 kasn maar het beste gerenoveerd worden .
PRIMA VERA moet zich schamen om dit te willen verhuren .
De appartementen [ gerenoveerde zagen er beter uit met meer ampere .
Appartement 3 was en is te triest voor overwintering , als nog niet depressief was dan wordt je dat daar wel !
De hostess deed verschrikkelijk haar best om het nog enigsinds aangenaam te maken.PRIMA VERA wuifde alle kritiek weg

met partner, Mrt. 2011
"Komen hier niet meer terug"
Paul Brachel
13-4-2011 We kregen een 6 persoons appartement, “Casa Rosas”, nummer 9. Een zeer eenvoudig ingericht appartement met een kleine tv de muur met 5 Portugeese zenders. TV had niet gehoeven, wij begrijpen geen Portugees.
De verouderde keuken met twee elektrische kookplaten en pannen met ronde bodems en zeer weinig bestek maakt dat je besluit om elders te gaan eten. Zelf koken is geen optie. De kleine badkamer is verouderd en niet geschikt voor zes personen! Schoonmaak 2 maal in de week waarbij vooral naar de vloer wordt gekeken, de stofdraden aan het plafond en achter de deuren laat men voor wat het is. Mooi zwembad met ligstoelen. Weinig privacy! Geen strand maar lagunes daardoor veel last van muggen. Het verwondert ons dat TO deze acc. nog in haar programma heeft.

met partner, Feb. 2011
"Ongeschikt tijdens wintermaanden."
Charles Vodegel
6-4-2011 We zaten in appartement no 4 dat er netjes en schoon uitzag, maar zeer sober was ingericht. Bij mooi zonnig weer is er niets aan de hand maar bij valen van de avond blijkt de verwarming ten enen male onvoldoende om het maar enigszins behaaglijk te krijgen. Dat was een veel gehoorde klacht !
Bij de eerste de beste regenbui liep het water in de achterste slaapkamer langs de binnenkant van de muren naar beneden. Een lekkage in het dak, waar naar het scheen niet direct een oplossing voor was. Gelukkig bleek de tweede slaapkamer wel droog te blijven, maar ideaal was het niet.
Misschien voor herhaling vatbaar, maar zeker niet in de winterperiode !