Vraag en Antwoord Vakantiepark Quinta do Paraiso***

Praia do Carvoeiro, P-8400-558, Carvoeiro

Bbq (0 reacties)
Marja
14-5-2013
Bij een foto had ik het idee dat ik een ingebouwde bbq zag, klopt dit ? En zo niet, is het bij iemand bekend of je mag bbq -en op je terras?

prive zwembad (1 reacties)
Van Berloo
17-3-2013
wij hebben een 4 kamer appartement geboekt , zit er bij alle 4 kamer appartementen een privé zwembad bij?

Daan
27-3-2013
Nee, volgens mij niet. Bij de boeking staat aangegeven of het met of zonder pool is.

Excursies? (0 reacties)
Anna
19-1-2013
Worden er door het park ook excursies georganiseerd? Zo niet, wat ben je ongeveer per dag kwijt aan autohuur?

Heeft dit hotel ook WIFI? (2 reacties)
rick
26-8-2012
Wie weet of dit hotel ook WIFI heeft, betaald of gratis? Meestal is dat wel aanwezig in het centrale gebouw.

Marcel
2-9-2012
Heb dit zelf ook aan hun gevraagd. Er is WIFI beschikbaar bij de poolbar en receptie, helaas alleen tegen betaling. Van wat ik gelezen heb zijn dit best redelijke prijzen. WIFI was beschikbaar voor 1 uur, 1 dag of 3 dagen.

Daan
27-3-2013
Ja, sinds maart 2013 is er gratis wifi in het hele park.

huurauto (2 reacties)
bella
28-2-2012
Wij gaan deze zomer naar deze locatie toe (en nu maar hopen op een goed huisje), nu keert de huurauto in de beoordelingen regelmatig terug. Mijn vraag, waar huur je deze? al vanuit Nederland of op de locatie zelf? Heeft iemand goede suggesties? Alvast bedankt voor het reageren, groeten Bella

henkenellie
30-6-2012
Wij hadden dit al in Nederland geregeld, maar je kunt dit ook heel goed bij de receptie regelen. Onze auto werd om 10 uur s'morgens bij de receptie gebracht en de week daarop ook weer om dezelfde tijd opgehaald.Wij hadden Sunny Cars en die kun je ook via internet vinden. Goeie vakantie

DebenBar
1-7-2012
Ook wij hebben via het reisburo een huurauto geregeld. Alles verliep prima. Ook via Sunny Cars, deze beviel zo goed, dat wij voor dit jaar weer voor Sunny Cars hebben gekozen. Tip: kijk naar je vliegtijden en pas hier de huurdagen op aan. Meestal hoef je de 1e en laatste dag van je vakantie niet te huren. Scheelt toch weer 2 dagen huur ! Geniet ervan !

handdoeken enz (1 reacties)
Debby
24-7-2011
Hallo, wij gaan voor de 1e keer naar Quinta do Paraiso, maar wat wij nergens kunnen ontdekken is: zijn er in de bungalows handdoeken - badlakens voor bij het zwembad en is er beddegoed ? Scheelt veel kofferruimte als deze NIET mee hoeven ! Alvast bedankt voor je reactie.

henkenellie
30-6-2012
Er zijn handdoeken aanwezig en de grote zou je heel goed kunnen gebruiken bij het zwembad. Maar aangezien je deze ook voor het douchen gebruikt zou ik wel twee badlakens meenemen. De bedden zijn opgemaakt en er is zelfs een droogdoek,

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?