Appartement Presa De Moura*** in Carvoeiro Portugal beoordelingen 9.3 | Zoover

Appartement Presa De Moura*** Carvoeiro

Beoordelingen Appartement Presa De Moura***

Praia do Carvoeiro, Lagoa 8400-000, 8400-000, Carvoeiro
Appartement Presa De Moura scoort een 9,3 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Presa De Moura***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Presa De Moura*** in Carvoeiro, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 82 vakantiefoto's van Appartement Presa De Moura*** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Presa De Moura*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Appartement Presa De Moura*** met andere accommodaties in Carvoeiro.

28 beoordelingen over Presa De Moura***

9,5
9,6
met partner, Mei 2012
"Aanrader"
Mart
27-5-2012 Wij zijn op aanraden van een vriendin in mei 8 dagen naar Presa de Moura geweest samen met onze zeven maanden oude baby. Het was acht dagen genieten voor ons.Hoewel we een twee persoons appartement geboekt hadden kregen we een 4 persoons huis met alles erop en eraan. Fantastisch! Het huis was zeer compleet ingericht met in elke kamer een airco, lekker zittende stoelen, een wasautomaat, dvd speler. De keuken was ook zeer compleet ingericht met een vaatwasmachine, magnetron, oven enz. Er was zelfs een citruspers die heel goed van pas kwam om veel heerlijke sinaasappels te persen die maar 39 cent per kg kostten, De service die we kregen was ook top. Vriendelijke medewerkers die ons gastvrij bejegende.
Als we niet in het zwembad waren lagen we te lezen op de listoelen in de tuin bij het huis of verkenden al dan niet met auto de omgeving. We gaan graag een keer terug naar dit prima oord.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Casa a forja"
Thies Brijer
25-3-2012 Op aanraden van recensies hier hebben ook wij een villa gehuurd.
Casa à forma is een accomodatie dat voor met een gezin met twee kinderen alles heeft voor een geweldige vakantie. Zwembad, terras en een tuin voor een balspel. Een lekkere woonkamer voor het geval dat er een keer minder mooi weer is en lekkere bedden in ruime slaapkamers. De auto stond lekker koel onder een roze deken en de strandjes zijn vlakbij. De algarve is compact en goed af te rijden. En na een dagje slenteren langs het strand is het zwembad helemaal geweldig.

met partner, 2011
"Uitstekende uitvalslocatie"
antario_1
8-10-2011 Goed onderhouden en luxe appartement van waaruit de gehele Algarve goed te bereizen en te ontdekken is. De appt zijn zeer goed onderhouden en ingericht. Op het complex bevind zich een zwembad, fitnessruimte en badmintonveldje. Het ligt in een nieuwbouw "urbanizacion" in de gemeente Carvoeiro en in het plaatsje Sesmarias. Het is wel aan te raden een huurauto te nemen; ter plekke is verder niet veel te doen. Bij de receptie bevind zich wel een stijlvol restaurant waar je lekker kunt eten. Op ca. 500 meter een kleine supermarkt en Italiaans rest. Grotere supermarkten in Lagoa.
Ferraguda en Portimao bevinden zich op ca 5 km en zijn beiden het bezoeken waard. Monchique, Lagos, Silves binnen een straal van ca. 20 km.

"Luxe, ruimte, rust."
Ella
29-8-2011 Een ruim driekamer-appartement, van alle gemakken voorzien. Keukeninventaris zeer volledig. Tot vaatwasser, hete lucht oven, magnetron, wasmachine, strijkplank/ijzer aan toe. Elke slaapkamer een eigen badkamer. Op straatniveau woongedeelte met balkon. Tegen de berghelling, trap naar beneden, de slaapkamers. Terras in de tuin met twee ligbedden. Negatieve puntjes: De matrasbescherming. Deze was warm, plakkerig en kraakte enorm. Wij kwamen 's avonds aan. Er zat een envelop op de deur van de receptie en we moesten via een telefoon een beveiliger laten komen, die ons de sleutel gaf en onduidelijk uitlegde waar het appartement was. Een auto is echt noodzakelijk. Het appartement ligt niet in Carvoeiro, maar in Sesmarias, een gehucht tussen Carvoeiro en Ferragudo. Heerlijk rustig. Aan te bevelen restaurants in de buurt: Bonbon (direct links na plaatsnaambord Sesmarias), wat luxer en duurder en Donato (Italiaan op de kruising bij de watertoren) voor een gezellige goedkope lekkere maaltijd.

"Voor ons te saai..."
MOI
14-8-2011 Goed appartement . Een enkel stukje verpakte zeep in badkamers, sober. Verschoning van handdoeken maar paar keer in de week , natte handdoeken werden gewoon teruggehangen . Gezelligheid moet je er niet zoeken , de mensen groeten elkaar niet eens aan het zwembad met overigens slechte ligstoelen en parasols. Afstandelijke sfeer. Geen drink /eetgelegenheid bij zwembad. Je kunt er 's avonds een speld horen vallen , zo stil is het en aardedonker. Vind je dit alles geen probleem , dan
zit je hier goed qua huisvesting , zoek je wat meer levendigheid moet je hier niet zijn.

"Ruim, schoon, luxe en rust"
Dennis van Woudenbe...
9-7-2011 Presa de Moura ligt nabij de stad Ferragudo, maar zeker niet er midden in. Dat betekent dat je er vooral rust vindt, in zeer ruime en schone appartementen. Wij zaten in een drie kamer appartement, waarin een ruime huiskamer, een ruime eethoek, een grote keuken met alle benodigde apparatuur, goede en schone pannen, wasmachine, 3 toiletten, 2 slaapkamers met ieder een eigen badkamer, 4 afzonderlijke airco units, terras en balkon met ligstoelen, stoelen en parasol aan een goed onderhouden tuin, waaraan een zwembad was gelegen.
Animatie, hotels, bars en discotheken liggen niet in de buurt, maar op zo'n 10 minuten met de auto. Een auto is zeker een aanrader voor restaurants, winkels, strand en uitstapjes. Om een zeer lange transfer te voorkomen, hebben wij deze al op het vliegveld van Faro gehuurd (vooraf bespreken!).
De optie kinderstoel en -bed waren volledig gebruiksklaar geïnstalleerd waardoor onze kids direct na aankomst naar bed konden.
Wij kunnen niet anders dan zeer positief zijn.

met partner, Mei 2011
"Mag het iets meer zijn?"
Pieter
4-6-2011 Wat een super de luxe appartementen! We zijn wel wat gewend, maar zo compleet als hier, is wel uitzonderlijk. De appartementen hebben alles wat maar wenselijk is. Wij hadden een 4 persoons appartement met 2 slaapkamers waarvan 1 met kluisje (gratis), 2 badkamers met bad/douche wc, aparte wc, fohn, zeer complete keuken, magnetron, 4 pits elektrische kookplaat, oven, afwasmachine; bijkeuken met wasmachine, strijkplank en -bout. Keukenhanddoek en theedoek elke dag verschoond. Handdoeken 2 x per week en beddengoed 1x per week vervangen. Aparte badhanddoeken voor het zwembad en badjassen. Satelliet tv met veel Engelse zenders. Dvd, overal airco, ruim terras met parasols, 2 ligbedden op het 2e terras. Vloerverwarming in badkamers. Kleine supermarkt en NL krant op ca 800 m. Italiaans restaurant op ca 1 km. Zeer goed restaurant Bon Bon (NL eigenaar) op ca 1100 m. Een auto is noodzaak. Reserveer er een bij het boeken of rechtstreeks vanuit NL. U ontloopt dan een bustransfer van ca 3 uur!

met jonge kinderen, Mei 2011
"Heerlijk, rustige en prachtige lokatie"
Daniel
25-6-2011 Wij hebben villa casa a Forja gehuurd op het park Presa de moura. Samen met de kinderen hebben we hier 2 heerlijke weken doorgebracht. het is een prachtig villa park waar ook een aantal appartementen zijn. De staat van ondeehoud is werkelijk geweldig en de rust, als je hier van houd, is heerlijk. De service, van bijvoorbeeld de recpetie of maintenance is geweldig. 1 melding en alles wordt geregeld. Laat duidelijk zijn dat een auto noodzakelijk is. Boodschappen doen, atracties maar ook het centrum zijn, zeker met kinderen, niet op op loopafstand.Wij houden er niet van om vaker op dezelfde locatie terug te komen (en zullen dat ook nu niet doen) maar vinden Presa de moura een aanrader voor iedereen die lekker op vakantie wil en wat luxe en rust om zich heen wil hebben.

met partner, Mei 2011
"Praktische informatie"
John
29-5-2011 Ook wij waren zeer enthousiast. Hieronder wat praktische wandelinfo.

Bij de ingang van het park zie je rechts voor je de watertoren. Deze is 15 minuten lopen. Na 10 minuten heb je eerst links de supermarkt. Direct voor de toren zit rechts een Italiaans restaurant.

Wanneer je bij de watertoren rechts afgaat, loop je naar Carvoeiro. Volg de borden eerst "Carvoeiro" en later "centro". Wij liepen 50 minuten naar dit stadje. Hier diverse pinautomaten.

Ga je rechtdoor bij de watertoren, dan zie je al snel aan je linkerkant twee restaurants in één gebouw. Het meest rechtse "bonbon" is aan te bevelen. Nederlandse eigenaar. Niet veel duurder dan elders, maar wel meer klasse. Veel golfpubliek.

Ga je bij de ingang van het park naar links en volg je de borden Ferragudo ( 1 uur lopen) dan is er na 25 minuten een flinke helling (eerst omlaag dan direct weer omhoog). Onderaan de helling kun je ook naar links. Na 5 minuten heb je dan een strandje met restaurant en verhuur strandstoelen

met partner, Sept. 2010
"In 1 woord "geweldig!""
Nicky en Michael
17-9-2010 Een auto is een aanrader. Die hebben we dan ook bij de reis in geboekt. Later kwamen we tot de conclusie dat dit een interessante deal was. De auto maakte het mogelijk leuke strandjes e.o. bezienswaardigheden te bezoeken.

Complex was echt SUPER als je jezelf kan amuseren! Erg Mooie appartementen!
Mooi ruim opgezet, schoon en vriendelijke mensen! Kortom geen 3 maar 4 sterren! Strand is NIET op loopafstand maar met auto zeer goed te doen. Restaurant in het complex was redelijk, maar goed aan de prijs. Met auto genoeg aanbod in de omgeving.

Restaurant Ferrygood in Ferragood is een absolute TOPPER!! Heerlijk eten voor een goede prijs en super vriendelijke bediening!! Probeer de geflambeerde garnalen en de entrecote eens. Wij wilde eigenlijk niet 2x bij hetzelfde restaurant eten, maar konden de verleiding niet weerstaan, zo goed was het. Neem ook de Witte Sangria bij Ferrygood.
En bezoek Monchique en eet chicken pirri pirr bij A Rampa! Richting Foía.

Gr. Michael en Nicky