Beoordelingen Carvoeiro

Waardering
8,1
Uitgaansleven
7,1
Cultuur
6,8
Omgeving
8,3
Stranden
8,1
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
7,4
Het weer

29  °C

23 juli 2014

Carvoeiro
8,1
227 beoordelingen
Beoordelingen Carvoeiro

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Carvoeiro. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Carvoeiro. Ben je zelf op vakantie geweest naar Carvoeiro? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Carvoeiro scoort een 8,1 uit 10, op basis van 227 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 44 Appartementen, 16 Hotels, 8 Vakantiehuizen, 5 Vakantieparken, 2 Aparthotels, 2 Bungalows, 1 Pension en 38 Villas in Carvoeiro. Op Zoover vind je bovendien 344 vakantiefoto's van Carvoeiro. Je kunt 1 video van Carvoeiro bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Carvoeiro. Bekijk ook andere accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

211 beoordelingen over Carvoeiro

8,1
227 beoordelingen
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,1
Cultuur
6,8
Omgeving
8,3
Stranden
8,0
Sfeer
8,2
Zorg voor natuur
7,2
Toon score en beoordelingen van:
met jonge kinderen, Juni 2014
"Aardig"vertalen
cox-janssen
Waardering
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

08-07-2014 Je kunt zien dat het dorpje wel toeristisch is geworden. Beetje jammer, Voor het strand heb ik mooiere plekken gezien. Wat wel fijn is dat de hoogbouw daar verboden is.

met oudere kinderen, Juni 2014
"Ideaal voor strandvakantie"vertalen
heer Jan van Zeijl
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

15-06-2014 Een geweldige lokatie voor zon- strandvakantie, met zowel kleine baaien en mooie langgerekte stranden.

met partner, Mei 2014
"Een toeristiche plaats,"vertalen
Pytsje
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

28-05-2014 Het was er erg stijl, voor oudere mensen een beetje moeilijk. Veel winkeltjes met dezelfde artikelen en niet goedkoop. De Portugezen zijn vriendelijk.

met jonge kinderen, 2014
"Leuke plaats"vertalen
Kesty
Waardering
8,0
Omgeving
7,0
Stranden
6,0
Sfeer
7,0

16-05-2014 Carvoeiro is veel toeristischer geworden in de afgelopen 7 jaar, Engelse invloeden zijn merkbaar. En dat vind ik jammer. Authentieke van het plaatsje is beetje weg.

met jonge kinderen, Mei 2014
"Druk plaatsje"vertalen
De ruiter
Waardering
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
9,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
7,0

11-05-2014 Het pittoreske is er al lang vanaf, veel souvenirwinkels en allerhande restaurants. Wel altijd levendig. Restaurants zijn prijzig en leveren veelal toeristeneten. Wel een mooi strandje en een leuke sfeer s avonds. De stranden in de buurt zijn ongeëvenaard. Mooie rotspartijen en schone zandstranden. De kustlijn is, zoals in de hele algarve, volgestouwd met vakantiehuizen en parken. Voor authentieke dorpjes moet je de binnenlanden in, de kust is een touristenoord.

met oudere kinderen, Apr. 2014
""s zomers veel Hoempapa; buiten het seizoen doods"vertalen
atlantavisitor
Waardering
6,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
6,0

01-05-2014 Portugees dorpje voor de liefhebbers. Veel Engelsen.

met jonge kinderen, Mrt. 2014
"Gezellige badplaats"vertalen
LC232012
Waardering
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0

13-04-2014 Een gezellige kleine badplaats met een leuk strandje tussen de rotsen. Mooie plek om naar de golven te kijken bij harde wind. Restaurants erg toeristisch.

Restaurant tip: restaurant Lamim in Lagoa, 5 a 10 min met de auto. Voor goed Portugees eten.

met partner, Mrt. 2014
"Mooi rustiek gebleven"vertalen
Fam
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

18-04-2014 Geen hoogbouw, gezellig kleinschalig kustplaats met veel restaurantjes en bars

met partner, 2014
"Wandelen op de kliffen"vertalen
jan.dewit
Waardering
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

13-01-2014 Van Ferragudo tot na Armação de Pera gewandeld over de kliffen en stranden! Prachtige vergezichten , mooie natuur ,vooral in mei'.
Aanrader van de eerste order!, als je info wilt, mail dan

met partner, 2013
"Goede plek"vertalen
Ferenc Tieman
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

25-12-2013 Goede plek ,Echter geen rustige plek. Veel toerisme!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?