Beoordelingen Carvoeiro

Waardering
8,1
Uitgaansleven
7,1
Cultuur
6,8
Omgeving
8,3
Stranden
8,1
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
7,6
Het weer

20  °C

20 april 2014

Carvoeiro
8,1
219 beoordelingen
Beoordelingen Carvoeiro

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Carvoeiro. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Carvoeiro. Ben je zelf op vakantie geweest naar Carvoeiro? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Carvoeiro scoort een 8,1 uit 10, op basis van 219 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 42 Appartementen, 16 Hotels, 8 Vakantiehuizen, 5 Vakantieparken, 2 Aparthotels, 2 Bungalows, 1 Pension en 38 Villas in Carvoeiro. Op Zoover vind je bovendien 344 vakantiefoto's van Carvoeiro. Je kunt 1 video van Carvoeiro bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Carvoeiro. Bekijk ook andere accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

205 beoordelingen over Carvoeiro

8,1
219 beoordelingen
Waardering
8,1
Uitgaansleven
7,1
Cultuur
6,8
Omgeving
8,3
Stranden
8,0
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
7,6
Toon score en beoordelingen van:
met jonge kinderen, Mrt. 2014
"Gezellige badplaats"vertalen
LC232012
Waardering
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0

13-4-2014 Een gezellige kleine badplaats met een leuk strandje tussen de rotsen. Mooie plek om naar de golven te kijken bij harde wind. Restaurants erg toeristisch.

Restaurant tip: restaurant Lamim in Lagoa, 5 a 10 min met de auto. Voor goed Portugees eten.

met partner, Mrt. 2014
"Mooi rustiek gebleven"vertalen
Fam
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

18-4-2014 Geen hoogbouw, gezellig kleinschalig kustplaats met veel restaurantjes en bars

met partner, 2014
"Wandelen op de kliffen"vertalen
jan.dewit
Waardering
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

13-1-2014 Van Ferragudo tot na Armação de Pera gewandeld over de kliffen en stranden! Prachtige vergezichten , mooie natuur ,vooral in mei'.
Aanrader van de eerste order!, als je info wilt, mail dan

met partner, 2013
"Goede plek"vertalen
Ferenc Tieman
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

25-12-2013 Goede plek ,Echter geen rustige plek. Veel toerisme!

2013
"Redelijk"vertalen
Jansen
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,0
Stranden
6,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
5,0

23-11-2013 Redelijke plaats niet erg bijzonder!

met partner, 2013
"Goede stad voor gezinnen"vertalen
Dave
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

10-11-2013 Voor gezinnen met kinderen is dit de ideale plek

met jonge kinderen, Okt. 2013
"Mooiste gedeelte van de Algarve"vertalen
Norbert
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0

21-10-2013 Geen hoogbouw en schitterende stranden en rotspartijen.

met partner, Sept. 2013
"Leuk plaatsje"vertalen
Helma
Waardering
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0

2-10-2013 Genoeg restaurantjes en barretjes te vinden, leuke stranden in de buurt, en de ligging is redelijk centraal om de Algarve te ontdekken. Wel met huurauto dus.

met partner, Sept. 2013
"Leuk vissersdorp!"vertalen
Ries en Joke
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
5,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0

2-10-2013 Jammer dat het toch ook zo toeristisch is ( geworden)

met vrienden, Sept. 2013
"Kleine gezellig badplaats"vertalen
Carolien Konings
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0

27-9-2013 Carvoeiro is een gezellige badplaats met zeer veel restaurants,
het strand is er klein en druk
De sfeer gemoedelijk

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat ga jij doen met Pasen?