Beoordelingen Carvoeiro

Waardering
8,1
Uitgaansleven
7,1
Cultuur
6,8
Omgeving
8,3
Stranden
8,1
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
7,6
Het weer

17  °C

19 december 2014

Carvoeiro
8,1
233 beoordelingen
Beoordelingen Carvoeiro

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Carvoeiro. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Carvoeiro. Ben je zelf op vakantie geweest naar Carvoeiro? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Carvoeiro scoort een 8,1 uit 10, op basis van 233 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 46 Appartementen, 16 Hotels, 8 Vakantiehuizen, 5 Vakantieparken, 2 Aparthotels, 2 Bungalows, 1 Pension en 39 Villas in Carvoeiro. Op Zoover vind je bovendien 357 vakantiefoto's van Carvoeiro. Je kunt 1 video van Carvoeiro bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Carvoeiro. Bekijk ook andere accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

217 beoordelingen over Carvoeiro

8,1
233 beoordelingen
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,1
Cultuur
6,9
Omgeving
8,3
Stranden
8,0
Sfeer
8,2
Zorg voor natuur
7,5
Toon score en beoordelingen van:
Met partner, Okt. 2014
"Wij gaan zeker terug."vertalen
L.Hendriks
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

25-10-2014 Mooi dorp met een leuke strand, veel restaurantjes. Grote supermarkt in de buurt, en een paar kleine winkels voor de dagelijkse boodschappen. je moet wel goed kunnen lopen want het is heel heuvelachtig.

Met partner, Sept. 2014
"Niet echt de moeite waard."vertalen
H Schouten
Waardering
5,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
4,0
Omgeving
4,0
Stranden
4,0
Sfeer
4,0
Zorg voor natuur
4,0

16-09-2014 Carvoeiro zelf is geen sfeervolle plaats. Heel groot parkeer-probleem en in hoogseizoen waarschijnlijk overvol.

Met jonge kinderen, Sept. 2014
"Een heerlijk dorpje in de Algarve"vertalen
Fam. Jongkind
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

15-09-2014 Een schoon dorpje met genoeg reuring. Iedere avond livemuziek op de kleine boulevard bij het strandje, veel toeristische winkeltjes en genoeg winkeltjes en restaurantjes.

Erg vriendelijke mensen en genoeg te zien en te doen. Met een auto kun je de omgeving goed verkennen en ook iets verder gelegen strandjes bezoeken. Als je je instelt op veel steile weggetjes is dit enorm goed te doen, ook met jonge kinderen!

Met partner, Aug. 2014
"Gezellig stadje, misschien te toeristisch"vertalen
petra michelet
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

06-09-2014 In de buurt van Carvoeiro valt van alles te ontdekken aan standjes en dorpjes, dan wel een auto nodig…. Strand van Carvoeiro is niet erg groot. Algar Seco is lopend te bereiken en is de moeite waard!!

Met oudere kinderen, Juli 2014
"Prachtige baaien met goede wandelmogelijkheden"vertalen
Fam Frijters
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

28-07-2014 Gezellig plaatsje, genoeg restaurantjes en winkeltjes. Vriendelijke mensen, spreken meestal goed engels. Grottenboottocht echt de moeite waard, kan vanaf diverse stranden.

Met jonge kinderen, Juni 2014
"Aardig"vertalen
cox-janssen
Waardering
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

08-07-2014 Je kunt zien dat het dorpje wel toeristisch is geworden. Beetje jammer, Voor het strand heb ik mooiere plekken gezien. Wat wel fijn is dat de hoogbouw daar verboden is.

Met oudere kinderen, Juni 2014
"Ideaal voor strandvakantie"vertalen
heer Jan van Zeijl
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

15-06-2014 Een geweldige lokatie voor zon- strandvakantie, met zowel kleine baaien en mooie langgerekte stranden.

Met partner, Mei 2014
"Een toeristiche plaats,"vertalen
Pytsje
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

28-05-2014 Het was er erg stijl, voor oudere mensen een beetje moeilijk. Veel winkeltjes met dezelfde artikelen en niet goedkoop. De Portugezen zijn vriendelijk.

Met jonge kinderen, 2014
"Leuke plaats"vertalen
Kesty
Waardering
8,0
Omgeving
7,0
Stranden
6,0
Sfeer
7,0

16-05-2014 Carvoeiro is veel toeristischer geworden in de afgelopen 7 jaar, Engelse invloeden zijn merkbaar. En dat vind ik jammer. Authentieke van het plaatsje is beetje weg.

Met jonge kinderen, Mei 2014
"Druk plaatsje"vertalen
De ruiter
Waardering
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
9,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
7,0

11-05-2014 Het pittoreske is er al lang vanaf, veel souvenirwinkels en allerhande restaurants. Wel altijd levendig. Restaurants zijn prijzig en leveren veelal toeristeneten. Wel een mooi strandje en een leuke sfeer s avonds. De stranden in de buurt zijn ongeëvenaard. Mooie rotspartijen en schone zandstranden. De kustlijn is, zoals in de hele algarve, volgestouwd met vakantiehuizen en parken. Voor authentieke dorpjes moet je de binnenlanden in, de kust is een touristenoord.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Waarom ga jij niet naar een sauna?