Appartement Vila Senhora da Rocha*** in Armaçao de Pêra Portugal beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Vila Senhora da Rocha***

Appartement Vila Senhora da Rocha*** Armaçao de Pêra

Beoordelingen Appartement Vila Senhora da Rocha***

APARTADO, 8365-909, Armaçao de Pêra
Appartement Vila Senhora da Rocha scoort een 7,8 uit 10, op basis van 93 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Vila Senhora da Rocha***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Vila Senhora da Rocha*** in Armaçao de Pêra, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 99 vakantiefoto's van Appartement Vila Senhora da Rocha*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Appartement Vila Senhora da Rocha*** met andere accommodaties in Armaçao de Pêra.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

88 beoordelingen over Vila Senhora da Rocha***

met vrienden, Apr. 2012
"Oudbollig !!!"
MiesGeer
30-4-2012 De algemene indruk oudbollig. Het uitzicht mooi. Gelegen in een rustige buitenwijk. Ja in zekere zin behulpzaam. De kwaliteit/prijsverhouding is slecht. Het heeft een restaurant maar zeer slecht en ook het enigste restaurant. Half pension stelt niets voor. Geen lopend buffet. Bestellen vanaf 1 kaart 8 standaard menus. Eten zeer slecht. Elke dag hetzelfde. Ochtendontbijt het franse stijl elke dag hetzelfde. Dus niks. Keuze kaas,ham, tomaatje, soricco en yoghurt. Om de dag krijgt U een ei. Geen geperste sinaasappelsap, maar limonade met geel kleurtje. Karig dus! Verwacht dan ook niet veel bij dit half pension, daar moet je het maar mee doen. De staat van de kamers zijn prima en worden regelmatig schoongemaakt. De algemene indruk: Oud en op zen Retour. Het is wel kindervriendelijk. Maar rolstoel onvriendelijk. Er zijn wel voorzieningen aangebracht voor iemand met sterke armen.

met een groep, Aug. 2011
"Zalig!"
L.
3-8-2011 We gaan elk jaar naar het huisje van mijn tante ( ikzelf ben half portugees ). Haar huisje is gewoon met 1 woord luxe. nieuwe badkamer en sinds dit jaar ook een vernieuwd terras. Het park is gezellig, het eten is super en het personeel ook. Je hebt wel een auto nodig om andere steden te gaan bezichtigen. ik weet de toestand van de andere huizen daar niet, we hebben 1 maal in een ander huisje gezeten. Dit was voor ons ook tiptop in orde. we hopen nog vele jaren te mogen gaan.

met partner, 2011
"BANGELIJK"
s.l j.s
14-7-2011 bangelijk mooi park! ben al 4 x geweest.
mijn tante heeft dan ook een huisje daar, en idd, bij bepaalde huisjes zijn het particulieren die het onderhouden. Zeker niet te klagen. als je een hongertje krijgt na het zwemmen moet je niet ver gaan, het restaurantje is namelijk dicht bij het zwembad. je hebt nooit last van slecht weer (zomervakantie: juli & augustus & september).

"Zeer mooi complex, netjes verzorgd"
M. Bosch
10-8-2011 Prima park, 3-kamer appartement netjes, ruim van opzet, alleen let op 3 kamer betekent 2 slaapkamers. Onze kinderen (17-15-13) sliepen allemaal op een kamer, wat overigens geen probleem was. Personeel was vriendelijk, restaurant is prima, goede prijs/kwaliteit verhouding. Zwembaden tip-top, gelukkig geen chloorwater. Huur een auto en je komt overal waar je wilt. Sagres, Albufera etc. allemaal binnen een uurtje rijden. Het prive strand had erg veel rotsen, maar via een tunneltje (links) kom je op een mooi strand (zeewater is overigens erg koud, maar wel fijn)
Tip: Op het strandje kun je ook naar de grotten met een bootje, dit kost veel minder en je bent er meteen. (In plaats van eerst naar Albufera, boottoch van +/- 4 uur en 120 euro aan kosten) Het park is wel rustig, maar zelfs onze oudere kinderen vonden dit totaal geen probleem, zij hebben zich prima vermaakt en dus wij automatisch ook. Zeker voor herhaling vatbaar

"Mooie, rustige plek"
Richard
5-8-2011 Met drie jongens, 9,11, 14 in appartement 11dagen doorgebracht. Alles goed verzorgd, huisje was schoon en van alle gemakken voorzien. Zwembad en strand was prima. Auto huren aan te raden voor omgeving. Aanrader voor rustzoekers en gezinnen.

met vrienden, 2011
"Goed"
ha
23-6-2011 De zwembaden zijn goed kinderen vinden het fantastisch

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Mooi aangelegd park met aan heerlijk zandstrand"
Familie LH
Onderkomens
11-6-2011 Wij waren hier in de meivakantie met twee jongens van 10 en 12 jaar. Huisje was sober maar compleet ingericht. Twee badkamers voldeden prima. Huisje was goed schoon, maar rook wel wat muf. Wisseling van handdoeken prima, als er te lang tussen zit dit gewoon even aangeven bij de receptie.
Tuin van het park was zeer mooi, veel bloemen en fris gras. De ligging aan het zandstrand ook prima. Trap was goed te doen. Zwembaden prima, ook (voor ons) niet te koud. Uitzicht over de baai prachtig natuurlijk! Een avond in het restaurant gegeten, was redelijk. Heerlijke vis in het restaurant aan de andere kant van het kapelletje gegeten, aanrader! Het park had een luxe uitstraling maar vertoonde wel wat achterstallig onderhoud. Als je niet teveel eisend bent is dit een heerlijke plek om tot rust te komen. Huurauto is inderdaad wel een must en niet duur als je dit bij de luchthaven terplekke regelt.

met partner, Nov. 2010
"Heerlijk relaxplekje"
sandra
21-11-2010 Leuke huisjes in mediterraanse stijl op een netjes onderhouden terrein met veel groen en bloemen. Op het terrein 3 zwambaden (1 overdekt), kinderbadje, 2 tennisbaden. De appartementen voor 4 personen zijn op de benenden verdieping met een redelijk groot terras. De huisjes zelf verschillen qua inrichting, tot nu toe hebben we het echter getroffen. Auto huren is zeker een must, en dan lekker langs al die kustplaatsjes gaan. Er valt genoeg te zien in de buurt en veraasende leuke strandjes. Al met al zeker de moeite waard. Ben er samen met mijn vriend in 2 jaar al drie keer geweest en we gaan binnenkort zeker weer. Min punt is wel het kleine restaurant op het terrein, met lichtspotjes die in je gezicht schijnen is daar weinig sfeer.

met oudere kinderen
"Park ca. 31 jaar oud, mooi groen en ruim opgezet"
trijntje
26-7-2010 Heerlijk park (begin juli) met een pittoresk strandje dat via een lange trap te bereiken vanaf het park.
Ons appartement is wat verouderd en vertoont ook de nodige mankementen. Het vriendelijke personeel lost alles gelukkig snel op.
Er is een prima winkeltje en een zeer betaalbaar en goed restaurant op het park.
Via de receptie kun je allerlei informatie krijgen.

met partner, Juni 2010
"Verouderde plek met overlast van meeuwen"
Bart
30-6-2010 In juni 2010 hebben we één week hier gelogeerd. We dachten met een 3 sterren apartement een juiste keuze gemaakt te hebben, maar waar ze de sterren voor gekregen hebben is voor ons een raadsel. De ingang was alsof je een achterbuurt in Amsterdam betrad, oud, bladderende muren etc. Toen we het app. binnenkwamen dachten we in het toneelstuk "Toen was geluk heel gewoon" terecht waren gekomen. Een zeer ouderwetse inrichting met bedden zo hard als beton.
Wel een prachtig balkon,maar overdag veel last van parende en schreeuwende meeuwen.
Zwembad was oke, winkel oke. Schoonmaak: 1 x per week nieuwe handdoeken (niet meer van deze tijd).
In omgeving niets te beleven. Beslist auto nodig om naar bv Amarcao de Pera te gaan. Daar ook weinig keuze om te eten. Verder stelt het helemaal niets voor.
Met auto naar Albufera is te doen, 25 minuten en je bent er. Daar wel veel vertier.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende