Hotel Vila Gale Nautico**** in Armaçao de Pêra Portugal beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Vila Gale Nautico****

6,3

Hotel Vila Galé Nautico

Beoordelingen Hotel Vila Gale Nautico****

Vale Do Olival, 4 Apartado 298, 8365-912, Armaçao de Pêra
Hotel Vila Gale Nautico scoort een 7,9 uit 10, op basis van 91 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Vila Gale Nautico****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Vila Gale Nautico**** in Armaçao de Pêra, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Hotel Vila Gale Nautico**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Vila Gale Nautico**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Hotel Vila Gale Nautico**** met andere accommodaties in Armaçao de Pêra.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

88 beoordelingen over Vila Gale Nautico****

6,1
met partner, Apr. 2012
"Goed hotel"
heer Brethouwer
30-4-2012 Wij komen hier al jaren en vinden het jammer dat ze overgaan naar all inclusive.

"Goed hotel. goede ligging"
brammeerman
14-9-2011 Goed hotele. prima ontbijt. Goede en schone kamers. De ligging is goed. Vlakbij het strand en de boulevard. Verwacht geen uitgebreiden shopping centrum. Voldoende goede eet gelegenheden. Strand schoon. Dichtbij Albuveira. Met taxi 15 euro's.
Voor herhaling vatbaar.

"Geen aanrader"
timmermans
24-7-2011 eten zeer matig, weinig keus en dingen uit blik
het hotel is aan een opknap beurt toe.

met partner, Mei 2011
"Goed hotel, maar erg rustige plaats"
Yvonne
13-6-2011 Prima hotel en kamers zijn schoon en goed. Ontbijt is goed, maar diner laat te wensen over. De service en vriendelijkheid is prima.
Boulevard is mooi, maar het is er heel erg rustig, dus té rustig. In ieder geval in de tijd, dat wij er waren. Weer heel goed, elke dag rond de 26 graden en ligbedden genoeg. Geen handdoekje leggen. Entertainment stelt helemaal niets voor, dus moet héél nodig verbeterd worden. Wij hebben 3 dagen een auto gehuurd en voor de 3e keer de algarve verkend. Heel mooi.

met partner, Mei 2011
"Prima hotel"
liavandenkieboom
18-5-2011 We zijn hier een week geweest (All INCL), mooie schone kamers, goede bedden, vriendelijk personeel, mooi zwembad, handdoekservice voor het zwembad, eten is goed (smaken kunnen verschillen hè, het zou iets warmer mogen)
De koffie is lekker, net als de cocktails
Vergeet alle voorgaande negeatieve reacties, het is echt prima.
Jongelui raad ik aan ergens anders naar toe te gaan , het is hier veel te stil.
Armacou heeft een mooie boulevard maar is heel rustig met veel hoogbouw.
Strand is geweldig mooi gelegen, voor en tussen de rotsen.
Van hieruit zijn alle "highlights" goed te bereiken.

met partner, Sept. 2010
"Zoveel geld,en zo slecht gegeten,erg..."
de Bie Catharina
9-10-2010 het ht was goed,proper,mooie kamers,zeer vriendelijk personeel,zalig weer, maar het eten was zzeer slecht, koud, niet aangevuld en teveel BBQ 3x p/w waar het vlees van verbrand was,en 2 soorten vlees verkrijgbaar en vis was een sardien,en die combinaties, spiegeleieren met ajuin, erwtjes en wortelen in 't ei ingebakken, pasta met ketchupsaus(water)geen vlees,smaak of groenten in,1 avond was het goed,toen dat er touroperators op bezoek waren, allIncl smiddags aan't zwembad bestond enkel uit toast ham/kaas,andere gerechten waren niet inclus,en int restaurant buffet met de overschot vande avond ervoor, de buffetten waren zeer klein en altijd hetzelfde.
je kan beter geen allincl nemen en ergens gaan eten ,in 't hotel zijn dranken wel peperduur, ook aan het zwembad,touroperations mogen hun beoordelingen wel is herzien en't hotel (eten)is geen 4 stars waard,want bijna iedereen klaagde erover

alleenreizend, Juli 2010
"Prima Hotel"
Trudy
10-8-2010 Ben net terug van een fijne ontspannen vakantie aan de kust. Had HP geboekt.
Hotel is prima,nette schone kamer, fijn zwembad en het eten was lekker en gevarieerd.
Het was in het hotel behoorlijk druk en vandaar denk ik werd het eten steeds ( warm) aangevuld.
In het dorpje is niet veel te beleven, maar de boulevard is mooi en modern en er zijn de nodige winkeltjes en restaurants. Een dagexcursie naar de westkust is aan te bevelen!

"Heerlijk!!"
Marijke
9-6-2010 Heerlijk hotel; schoon - goede bediening - vraag iets en het wordt gedaan. Personeel zeer vriendelijk. Mooie kamers. Lekkere all-in. Alleen s"avonds is het een beetje raar dat ze midden in de rij zeggen dat de all-in voorbij is. Dit ligt echter niet aan het personeel- dit is de opdracht van het management. Het eten is zeer gevarieerd en lekker. De tafels in het restaurant zijn mooi gedekt en met zorg wordt er wijn o.i.d. voor je ingeschonken. Wij hebben het er erg goed gehad en ook genoten. We hadden ook een leuke groep geformeerd en veel gelachen. Dit was onze 2e x in dit hotel en het is beslist niet tegengevallen. Ja, het is geen Albufeira maar door goed te lezen kun je dat weten.. Een zekere aanrader.

met een groep, Mei 2010
"Redelijk"
Francina
19-5-2010 Het hotel is netjes en schoon. Echter bij het in- en uitchecken hebben ze totaal geen systeem waardoor er van alles fout gaat.
Eten is zeer eenvoudig. Vaak is het koud (de borden zijn warmer).
Personeel over het algemeen netjes en correct. Er zit verder echter 'niets' bij.
Het dorp is naar mijn smaak echt te rustig, er is werkelijk niets te beleven. Heel weinig winkels en terrasjes gezien.
Voor mij absoluut niet voor herhaling vatbaar.

"Jammer!!!"
Ivon
8-5-2010 wij verbleven 8 dagen in dit hotel, prima kamers, mooi zwembad. wij hadden all-inclusive genomen, makkelijk je hoeft geen portemonnee te trekken, helaas maakt dit hotel dit niet waar!!! veel lokale drank was toch niet gratis, vreemd vinden wij. De prijzen zijn belachelijk hoog, 3,50 likeur, 6,00 een cocktail.
Het eten is ronduit slecht, veel frituur en diepvriesproducten weinig variatie. Wij komen al jaren in Portugal nog nooit slecht eten gehad.
Bediening in restaurant zeer onvriendelijk, in de bar wel aardig behulpzaam personeel.
Animatieteam niet gezien, iedere avond in de bar live-muziek, maar zo oubollig, dat het beter is om elders je vertier te zoeken.
Armacao de Pera is een lieflijk dorpje, heel rustig vooral in voor- en naseizoen, je kunt heerlijk wandelen in de omgeving,leuke barretjes en restaurantjes, zoek je vertier dan moet je hier zeker niet naar toe gaan.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende