Appartement Quinta do Torrejao*** in Armaçao de Pêra Portugal beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Quinta do Torrejao***

6,1
6,7
4,8

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Quinta do Torrejao***

Armaçao de Pêra
Appartement Quinta do Torrejao scoort een 7,8 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Quinta do Torrejao***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Quinta do Torrejao*** in Armaçao de Pêra, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Appartement Quinta do Torrejao*** met andere accommodaties in Armaçao de Pêra.

6 beoordelingen over Quinta do Torrejao***

6,1
6,7
4,8
Familie, Juli 2008
"Fijn appartement als je ruimte wil"
Familie Busscher
3-8-2008 Ruim appartement met een verouderde inrichting die wel compleet is. Er is zelfs een strijkplank en een strijkijzer aanwezig.
Ontbijt is wat eenzijdig, maar voor portugese begrippen prima. Avondeten is prima, je mag van een kaart kiezen en met twee kleintjes mochten we het zelfs afhalen. Super.
Het zwembad is omheind dus dat is prettig met kleine kinderen. Je moet ter plaatse je bedje en kinderstoel betalen. s 'avonds is de receptie gesloten.

Familie, Aug. 2007
GP
29-8-2007 22 augustus terug gekomen. Appartement was op het eerste gezicht redelijk schoon maar als je even verder kijkt toch veel vieze plekken. Onder het bed, badkamer etc. Oude spullen en versleten. Wel lekker rustig op het terrein. Mooie algemene tuin die goed onderhouden werd. Verder veel Portugezen en weinig Nederlanders. Strand is kwartiertje lopen bergaf, en dan moet je natuurlijk bergop terug. Je zit ook ver van de bewoonde wereld, daarom is een auto wel handig.

Verder kunnen we aanraden: Vila de Italia. Goed restaurant vlakbij(wordt aangegeven met bordjes).

met partner, Okt. 2006
Sifra van den Berg
10-10-2006 Afgelopen week hebben wij een 2-pers.appartement gehuurd. Het appartement was groot en schoon, de inrichting vonden wij aan vervanging toe. De bedden waren erg hard. En het strand dichtbij was een plaatje! Wij hebben een auto gehuurd en veel van de omgeving gezien, dit is zeker aan te raden! Groet, Svdb

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Quinta do Torrejao***...

Cobi, Bert, Milan, ...
8-8-2006 net terug van een prachtige vakantie! Mooi appartement, zwembad, grote tuin, rustig en vooral heerlijk gegeten bij het restaurantje bij het appartement waar je ontzettend lekker kon eten voor weinig geld.Wel een aanrader om gelijk een auto te huren.

Karen
17-9-2004 heerlijk complex voor kinderen, lekker zwembad. wel veel klimmen naar het strand, auto is erg handig. mooie ruime appartementen, zeer goed en ga hier zeker weer naar terug!

Mariette Sterenberg
4-8-2004 Zomer 2004 geweest. Een heerlijk rustig complex. We hebben hier drie weken genoten met onze twee kinderen. Een auto is een must!