26-3-2012
Geboekt HP. Prachtig hotel, ruime kamer met balkon. Iedere dag schone handdoeken.
Half maart weinig gasten, toch veel zon en afwisselend bewolkt.
Ontbijt goed. Diner; matig, gerechten lauw, vlees droog, sla lijkt op uitgedroogde andijvie, één soort warme groenten.
Kamer met uizicht op zwembad en tuin moet je de linker vleugel boeken op de 1e, 2e of 3e etage.
Later uitchecken dan 12.00h moet je betalen: van 12-14h €10,00, van 14-16h 20,00 en van 16-18h 30,00.
Kluis kost 2,50 per dag. Als je de sleutel verliest moet je 15,00 betalen.
Gratis badlaken voor je ligstoel is té klein, als je die niet inlevert betaal je 20,00. Grootte kop heerlijke hete Cappuccino 2,20 Groot glas lekker bier 3,80 Whisky 5,50.
Taxi is niet duur.
Dagje Sevilla geboekt bij eigen reisleidster 40,00 p.p. In de comfortabele bus om 06.15h. En route meer passagiers ophalen, 2 stops en pas om 11.15h in Sevilla. Dan ben je 4 uur vrij. Terugreis weer 5 uur. Erg vermoeiend!
Wij gaan niet meer naar dit hotel.
5-5-2012
Fijn hotel. Vriendelijk personeel. Kamer met uitzicht op zee. Centraal gelegen t.o.v. strand en oude centrum. Zwembad, sauna en Turks stoombad. Geweldig! Hebben een safari-tocht gemaakt naar de westkust, geboekt via ons reisbureau,was een fantastische dag. Verder uitstapjes met de bus naar Faro, Portimao, Loule, Silves, enz.. is heel goed te doen, busstation op 15 min. lopen. Daar is ook een grote markt op dinsdag. Via het hotel een auto gehuurd, prima geregeld en afgehandeld en niet duur. Mooi om het binnenland in te gaan. Wij hadden half pension en het buffet was iedere avond goed verzorgt. Vlees en vis werden ter plekke gebakken. Alles was goed warm en regelmatig aangevuld. Ontbijt ook prima en uitgebreid. Op de dag van ons vertrek konden we al om 5.00 ontbijten: super ! Wel even aanmelden bij de receptie. 19 dagen hier verbleven en geen moment dat het eten niet goed was, integendeel.
Voor ons een prima verblijf , de vier sterren waardig en voor herhaling vatbaar.