Appartement Quinta de Barracuda B11 Casa Veronica***** in Albufeira Portugal beoordelingen 9.7 | Zoover

Beoordelingen Appartement Quinta de Barracuda B11 Casa Veronica*****

9,6

Appartement Quinta de Barracuda B11 Casa Veronica***** Albufeira

Beoordelingen Appartement Quinta de Barracuda B11 Casa Veronica*****

Rua Vasco Da Gama,, 8200-845, Albufeira
Appartement Quinta de Barracuda B11 Casa Veronica scoort een 9,7 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Quinta de Barracuda B11 Casa Veronica*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Quinta de Barracuda B11 Casa Veronica***** in Albufeira, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Appartement Quinta de Barracuda B11 Casa Veronica***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Appartement Quinta de Barracuda B11 Casa Veronica***** met andere accommodaties in Albufeira.

30 beoordelingen over Quinta de Barracuda B11 Casa Veronica*****

9,6
met vrienden, Okt. 2011
"Hoogstaande kwaliteit en service"
Fiona en Hanneke
19-10-2011 Voor de 3e keer dit fijne appartement bezocht! En dat zegt wel wat, appartement B11 is en blijft geweldig. Frans en Vera zijn nog net zo gastvrij en behulpzaam als de eerste keer!
Ook het uitzicht blijft adembenemend, vanaf de 1e etage (je eigen balkon dus) een fantastisch uitzicht op de ondergaande zon en de zee.
Inmiddels zijn de liften in het gebouw werkzaam, wat ook wel prettig is zeker met je koffers. Ook is de tennisbaan inmiddels klaar voor gebruik. Geen gesjouw meer met je zonne-ligbedden naar het zwembad, ook daar zijn voor het hele complex voldoende van bij het zwembad.

Kunnen echt niets vinden wat ons minder goed/fijn bevallen is!

"Super"
heinescholtens84
13-1-2012 super appartement...wij zijn voor onze huwelijks reis geweest..echt SUPER!! er stond een lekkere bruidstaart klaar...een super mooi uitzicht..3 minuten lopen naar het strand en lekker rustig maar toch centraal! zeer de moeite waard en alle eerdere recentie's was geen woord van gelogen..Frans en Vera nog super bedankt voor alle goede service en gast vrijheid! we komen zeker eens terug!

"SUPER!!! 100% AANRADER!!!"
Ronald & Joyce
23-8-2011 We hebben van 8 tot 22 aug 2011 in dit prachtige appartment een fantastische vakantie gehad. Het appartement ontbreekt werkelijk aan niets. Alles is aanwezig. Heel bijzonder als je aankomt en er ligt al wat te drinken en eten in de koelkast en op tafel. Direct een "thuisgevoel" en helemaal als je met Vera en Frans hebt gesproken. Geweldige mensen die ongelovelijk veel tips kunnen geven voor onder andere uiteten / dorpjes bezichtigen en prachtige strandjes waar je de drukte van Albufeira (wel ontzettend leuk) ff kunt ontlopen. Lopen naar het oude centrum is te doen (ongeveer 35 minuten) als je redelijke conditie hebt. Wij hebben dit 6 a 7 x gedaan. Heerlijk. Verder is het zwembad super, de ligbedden zijn heerlijk en je hebt er altijd 2 die bij het appartement horen.

Kortom: Wij zijn verliefd geworden op Portugal en dit appartement. We komen zeker terug als het appartement over een aantal jaar nog wordt aangeboden.

Groeten Ronald & Joyce

ps Voor nieuwe huurders: DIT is echt TOP

"Geweldige vakantie!"
Menno en Miep Kraak...
7-8-2011 Zeer verzorgd appartement, erg luxe. Alles is aanwezig, ook badlakens! Frans en Vera zijn zeer vriendelijke mensen en zij hebben zeker meegedragen aan een fantastische vakantie!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Het was weer tip top in orde!"
Carl, Mirjam en Sha...
3-7-2011 Voor de 3e keer in Baracuda en volgend jaar weer :-) Wij hadden een auto gehuurd via CarDelMar, wat prima was bevallen. Lekker met de auto langs de kust rijden, boodschappen doen bij Modelo etc. Parkeren op het privéterrein voor de ingang of in de parkeergarage onder het complex. We hebben een paar avonden bij O Tunel gegeten in het oude centrum van Albufeira. Prima eten, vriendelijk personeel en een waanzinnig uitzicht over strand en zee. Onze dochter van 3,5 heeft het ook heerlijk naar haar zin gehad. Lekker grote schelpen zoeken op het strand en zwemmen in het kinderzwembad dat bij Baracuda hoort. Al met al gewoon een top week gehad.

met partner, Apr. 2011
"Perfect"
piet en dita
14-5-2011 Geweldig appartement , Prima gastvrouw en Heer ,Vera en Frans . wij komen hier zeker terug , heerlijk ontvangst met super ontbijt . Piet en Dita

met partner, Mrt. 2011
"Een aanrader!"
Miranda
17-3-2011 Voor de 2e keer in appartement B11 geweest. Was weer zeer goed verzorgd.
Op het terras stond een heerlijk ontbijt klaar en het uitzicht vanaf dit zonnige terras is geweldig mooi.
Door de eigenaar van het vliegveld opgehaald en weggebracht, wat een luxe!
We komen zeker weer terug.

met partner, Dec. 2010
"Kerst in Albufeira 2010"
Ton en Annie
28-12-2010 Alle ingrediënten voor een mooie kerstweek waren aanwezig. Een mooi appartement met alle luxe die je wenst. Bijzonder was ook dat alles in kerstsfeer was, compleet met kerstboom.
Daarnaast een geweldig uitzicht over zee en de oude stad. Mooie omgeving en stranden vlakbij en heerlijk rustig
Vera en Frans zijn vriendelijke warme mensen. Ons kerstdiner was door Vera verzorgt en zo bleek ze ook nog eens een geweldige kok te zijn. Wat hebben we genoten. Echt een aanrader.
Ton en Annie

met partner, Sept. 2010
"Thuiskomen in Quinta da Barracuda"
J. Kraak
1-4-2011 Na onze autorondreis van 2,5 week door Noord-Spanje en Portugal was het weer thuiskomen in Albufeira, in Quinta de Barracuda. Hartelijke ontvangst door Vera, ook in het appartement was aan alles gedacht; een gevulde koelkast met allerlei lekkers en veel vers fruit. Appartement was keurig ingericht en van alle gemakken voorzien. Wij hebben dankbaar gebruik gemaakt van wasmachine en droger want wij hadden een was bij ons van 2,5 week. Wasmiddelen waren ruim aanwezig. Supergroot balkon met fantastisch uitzicht. Hek rondom tuin is afgesloten maar met een pasje kan je er zo doorheen. Wij hebben absoluut geen last gehad van de andere gasten. Het is er heerlijk rustig en binnen 5 minuten lopen ben je op het strand. Er is geen receptie maar Vera en Frans zijn altijd bereikbaar. Wij hebben een fijne week gehad in appartement B11, als afsluiting van onze reis van bijna 4 weken. Nog een tip, bij de supermarkt aan het begin van de straat verkopen ze verse warme broodjes en pastel de natas.

met partner, Aug. 2010
"Mooi appartement"
Ingrid
15-9-2010 Wij zijn net terug van 17 dagen in dit moderne appartement in Albufeira. En het is allemaal heel goed bevallen, zowel het appartement als de omgeving van het appartement. Bij aankomst hadden Vera en Frans al voor de eerste 'benodigheden' gezorgd, zoals chips, koekjes, wat drankjes in de koelkast, erg prettig als je net aankomt. Ook handig is dat je, naast het gebruik van handdoeken, gebruik kunt maken van strandlakens, die hoef je dus niet mee te nemen. De keuken is zeer compleet ingericht met moderne apparatuur. Incl. wasmachine, dus met schone was weer terug naar Nederland gegaan. Alles is netjes en schoon. Het uitzicht vanaf het ruime balkon is prachtig; de oude stad en de zee, we hebben mooie zonsondergangen gezien. Tevens kijk je uit op het zwembad. Ook met de ophaal- en wegbrengservice van Frans van en naar het vliegveld tegen redelijke vergoeding waren we erg blij. Voor tips en informatie kun je ze ook altijd benaderen. Kortom, voor herhaling vatbaar, echt een aanrader.