Appartement Paulex** in Albufeira Portugal beoordelingen 7.1 | Zoover
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Paulex**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Paulex** in Albufeira, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 66
vakantiefoto's
van Appartement Paulex** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Portugal
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
jun '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
jun '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
met jonge kinderen
(22)
met een groep
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(66)
ALL
met partner, Mei 2012
"Voor de prijs te doen"
louis_gabreels
Bekijk foto's
14-5-2012
waren hier in mei. hadden 003 bij t zwembad en waren de 1e bewoners sinds 7 mnd.. het was kil en vochtig binnen en muf.gelukkig na 2 dagen temperatuur omhoog naar 30 gr.zodat voor en achterdeur open konden en t vocht naar buiten. Interieur is aan vervanging toe, matrassen hard en bobbelig. stoelen in zitkamer niet aangenaam.bij aangeven van kapotte lamp bij beheerder bleef deze op zijn k... zitten ,want de andere lamp werkte toch ??? schoonmaak is met een dweil waardoor men vuil verdeeld ipv opneemt . 1x handdoeken vervangen in de week is erg weinig. Ligging is perfekt. kleine super op 30 mtr mrt, krantenshop ernaast. 2 grote supers op 5 min lopen. strand en oud centrum is ook vlakbij , het complex heeft allemaal verschillende indelingen van de kamers. wij hadden 1 grote woonkamer , grote slaapkamer aardige badkamer en dondker keuken, wel lange gang met deur aan voorzijde en deur aan zwembadzijde.alle ander nrs zijn allemaal verschillend.bovenste app. heb je heel grrot dakterras.
met oudere kinderen, Okt. 2011
"Prima Acco!!"
Marion van der Veld...
11-10-2011
Dit is een prima accomodatie! Wij zaten in een 2ka app. op de begane grond. Het app was groot, simpel, maar precies goed genoeg. Het was er lekker rustig, de receptie alleen gezien met inchecken, maar waar heb je ze verder voor nodig? Klein en erg koud zwembad, maar het strand is om de hoek! Verder is er 3x in 6 dagen schoongemaakt en hebben we nieuwe handoeken gekregen. De locatie is echt super!! Nog geen 10 min lopen naar het oude centrum, terug ietsje langer vanwege de licht hellende weg :P. Misschien is het in het hoogseizoen erg gehorig vanwege de jongeren, nu hebben we nergens last van gehad. Alles prima geregeld! Ook de complimenten voor de reisleiding van touroperator!
"Goed appartement"
jolanda.smit7
17-9-2011
wanneer je niet te veel eisen stelt is dit appartement prima.
we hadden een 3 kamer appartement en was erg ruim.
elke dag werd ons bed opgemaakt en kregen schone handdoeken wanneer deze
vuil waren.
de magnetron gaf na een paar dagen een enorme rook dit hebben we ook gemeld en de zelfde dag werd er een splinter nieuwe neer gezet.
we hoefde geen borg te betalen daar wij ouder waren dan 30 jaar.
de receptie was niet elke dag bezet maar als er iets was kon je op de 1e etage bij de bbq terecht waar altijd iemand was.
het appartement ligt in een straat met helling niet geschikt voor mensen die slecht te been zijn want het is wel een klim.
niet alle balkons zijn kind vriendelijk omdat ze er zo uit kunnen klimmen.
wat de gasten van 1 september schrijven hebben we niets van gemerkt. het was allemaal prima.
De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Paulex** bij:
Meer aanbieders
"Nooit meer paulex"
NLers
1-9-2011
wij zijn hier nu op dit moment met 4 personen ( twee stelletjes)
de eerste dag dat we aankwamen werden we gelijk door andere gasten gewaarschuwd dat je erg goed de handdoeken moet nakijken of ze schoon waren omdat ze je er voor op laten draaien. Eenmaal we in het appartement waren, kregen we een lijst waar we alles op moesten vermelden als er dingen kapot waren. Onze lijst was zo lang dat we de receptioniste en baas er maar bij hadden geroepen.wij moesten opdraaien voor hun ellende want 'ze hadden er geen geld voor'. De banken waren kapot, ( in totaal 5 keer door heengezakt , zelf proberen te fixen) bekleding uit het jaar 0, ook allemaal kapot. Door de stoel heen gezakt, een kakkerlak op de kamer, schimmel op het douchegordijn, super ranzige muren, de bedden zijn van steen, de schoonmaakster komen nooit schoonmaken. en de blondjes onder ons hadden serieus groen haar van het zwembad. vervolgg.....
met vrienden, Aug. 2011
""Nooit meer" GEEN AANRADER!"
Anne
22-8-2011
Wij zullen hier nooit meer heen gaan!
Zwembad: Mensen die blond haar hadden of mensen met wit in de bikini of zwembroek dat werd allemaal groen!! Wij hadden dit gemeld bij de receptie.. iedereen moest uit het zwembad en ze zouden er naar kijken... maar de volgende dag werd het zwembad gewoon weer geopend en was niets aan gedaan!
Kamer: de 1ste dag wilde we 2 bedden tegen elkaar aan zetten.. deze vielen ook al half uit elkaar! Ook zijn de poetsers maar 1x bij ons binnen geweest voor handdoeken en we zaten daar 10dagen! Ook was ons balkon super klein.. daar konden we niet met z'n alle zitten!
Receptie: was haast nooit open..
Dichtbij: binnen 5min was je bij het strand en het uitgaan! supermarkt en geldautomaat was meteen om de hoek!
"Nooit weer vervolg"
NLers
1-9-2011
de receptioniste was er ook niet mee eens dat ze ons de borg wouden afpakken voor de zogenaamde door ONS vies gemaakte handdoeken en lakens!? terwijl we er juist zo op hadden gelet en schoon hielden doordat we wisten dat we de schuld zounden kunnen krijgen. De receptioniste raadde ons aan om onze touroperator er bij te halen... ironisch niet? ;-). Dus we wachten nog af.. Nog iets: als je met zn vieren bent, dan is er 1 iemand die warm water heeft. kortom ; appartement from hell, on-ge-loofelijk. nog nooit hebben we zoiets meegemaakt als dit.
met partner, 2011
"Aanrader!! (in voorseizoen in ieder geval)"
van den Hee
28-6-2011
Paulex is zeker een aanrader, op 5 min loopafstand van het strand en oude centrum met erg leuke restaurants; O Tunel met ned eigenaresse is een aanrader en bij ZaZa is de sushi erg lekker. Tevens kleine supermarkt om de hoek voor lekkere verse broodjes 's ochtends en de liters water die je weg drinkt. Ook is er een grote supermarkt op ruim 5 min lopen. Zwembad is groter dan verwacht en goed van temperatuur. App zelf is érg ruim, aparte nette keuken incl schone magnetron, slaapkamer, badkamer en woonkamer. Wij zaten op de 4e verdieping met zeezicht, geen lift maar houdt je in beweging :-) Verschonen handdoeken ong om de dag en bed eens in de week. Enige minpunten waren dat de vering in het matras vrij hard was en je niet normaal op de bank kon zitten maar je bent toch enkel buiten. Kortom... Voor dit geld echt aan te raden in het voorseizoen.
met partner, Mei 2011
"Buiten het hoogseizoen een prima appartement!"
Kiki
Bekijk foto's
29-6-2011
Paulex is op een prima locatie gelegen. Dichtbij pinautomaat,kleine supermarkt en oude centrum. Je loopt ook in een kleine 10 min naar een supergrote supermarkt!
Wij zaten op de 4de verdieping in een 6 persoons appartement met zijn tweetjes, erg veel ruimte dus! En uitzicht op zee.
Inrichting was wat gedateerd en de muren waren afgebladderd, maar badkamer en keuken waren schoon! Schoonmaaksters waren zeer vriendelijk.
Zwembad hadden wij eigenlijk altijd voor onszelf, heerlijk! Niet erg groot, maar voor zo'n kleinschalig appartement prima!
Je zit meerendeel toch op het strand.
Er is geen lift aanwezig, dus dat was wel trappenlopen.....de weg van het strand/oude centrum loopt ook steil omhoog, maar dat weet je van te voren als je naar Albufeira gaat.
Prima appartement net buiten de drukte van het centrum!
Nadeel: Ons appartement rook wel heel erg naar vocht, ik vrees dat het in de muren was getrokken. Dus rook beetje muf.
Tip: excursie superdag! Zeker de moeite waard
met partner, Apr. 2011
"Prima prijs-kwaliteit verhouding"
Echtpaar A en A
19-4-2011
Als je op de bovenste verdieping zit, kan je vanaf je balkon de zee zien, en heb je geen last van dichtbij zijnde bebouwing. Appartement kan wel een verfje gebruiken, maar was wel prima schoon. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Goed gegeten bij Dom Capito, lekker en prime vers.
met partner, Okt. 2010
"Voor 2 sterren, gewoon goed."
Heg
19-10-2010
We waren er midden oktober. Lekker rustig dus. Beslist geen feestende jongeren locatie in deze periode. We gingen er heen zonder al te veel verwachtingen maar het is ons 100% mee gevallen. Wel geluk gehad met het appartement voor ons gevoel. We zaten op de 2e etage in een 3 kamer app. waar je zelfs een stukje van de zee kon zien. Maar je kunt het ook minder goed treffen. b.v. Terras op de begane grond, bereikbaar zo vanaf straat met uitzicht op een muur, of het zwembad direct voor je terrasje ( klinkt leuk maar is het denk ik niet ) ook geen terras afscheidingen met je buren, of je balkon pal naast de hoofdingang ( Wel leuk als je contact zoekt misschien, iedereen ziet wat op je bord ligt ). Ik zou weer boeken maar dan wel op de 2e of 3e etage. Reparaties aan rolluik en deurslot gemeld bij de hostess werden de volgende dag goed gemaakt. Vriendelijk personeel. Leg de lat niet al te hoog, en je kunt hier voor "weinig" geld een fijne vakantie hebben. Strand en oude centrum in de buurt.
volgende
Bezienswaardigheden in Albufeira
Zoo Marine
Praia Albufeira
Praia do Peneco
Balaia Golf Village (golfbaan)
Praia de São Rafael
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie