Appartement Orada Marina de Albufeira**** in Albufeira Portugal beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Appartement Orada Marina de Albufeira****

Appartement Orada Marina de Albufeira**** Albufeira

Beoordelingen Appartement Orada Marina de Albufeira****

Sitio Da Orada Apartado 2422, 8201-918, Albufeira
Appartement Orada Marina de Albufeira scoort een 8,6 uit 10, op basis van 333 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Orada Marina de Albufeira****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Orada Marina de Albufeira**** in Albufeira, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 237 vakantiefoto's van Appartement Orada Marina de Albufeira**** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Orada Marina de Albufeira**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Appartement Orada Marina de Albufeira**** met andere accommodaties in Albufeira.

330 beoordelingen over Orada Marina de Albufeira****

met partner, sep 2011
"Prima lokatie"
M.Kunst
30-5-2012 Wij zijn september vorig jaar naar Orada Marina geweest via touroperator. Wij vonden het hier perfect. De accomodatie is rustig gelegen aan de nieuwe jachthaven. Hier kun je ook even rustig vertoeven bij de diverse bar/restaurantjes. Zijn er niet heel veel maar toch. Voor de gezelligheid moet je naar Albufeira zelf. Dat is vanaf de locatie prima te wandelen. Ongeveer 20 minuten. De kamers zijn compleet ingericht. Wij hadden een studio gelegen op de begane grond. Voor zijn tweeën prima. Afwasmachine, wasmachine, waterkoker, airco, badkamer met bad etc. aanwezig.
Lekker groot zwembad aanwezig. In september lekker op temperatuur. STAD albufeira goed te bereiken met de locale stadsbus. Goedkoop en snel. Wij gaan komende september weer.!!. Een aanrader voor mensen met kids die na een dagje Albufeira centrum weer even de rust zoeken op een prettige locatie.

met vrienden, Mrt. 2012
""Geen tweede keer""
P.H.van Veldhuijzen
9-4-2012 Vanuit ons app. ,1é verdieping, keken wij uit op 5 toren app. gebouwen, ± 100 stuks onafgebouwde appartementen en een gedeelte op zee. De accommodatie is zeer gehorig, schuivende stoelen, hard staande televisie, blaffende hond in app. onder ons. Inrichting app. voldoende. Balcon kan je net met twee personen zitten. Van de nabijgelegen winkelpanden staat ± 65% leeg.

met partner, Mrt. 2012
"Vanwege de ligging niet meer naar orada marina"
J Meerstra
15-4-2012 algemene indruk is goed ,maar de ligging minder goed ,uitzicht op andere app en de vele leegstand van de winkels onder de app is triest.
veel verschil in inrichting van de app.
schoonmaak heel goed en vriendelijk.dames.
Heel erg gehorig stoelen die oorverdovend heen en weer werden geschoven en van de buren hun T.V kan je meegenieten.

met partner, Jan. 2012
"Overwinteren Portugal"
I.F. Meinders
12-2-2012 Ons eerste verblijf in het appartementen complex Orada da Marina is prima bevallen en is een aanrader. Het appartement is werkelijk voorzien van alle gemakken: vaatwasser, wasmachine, oven, magnetron, etc. De ligging is wat buiten het centrum van Albufeira maar is lopend over de boulevard en langs de haven goed bereikbaar. Mooie uitzichten over de haven en het strand. Een gratis pendelbusje brengt je naar de supermarkt Lidl om je inkopen te doen. De hostess van touroperator heeft ons zeer professioneel en goed bijgestaan bij de aangifte van het verlies van mijn bril. Probleem voor ons was dat de Politie van Albufeira, ons alleen maar te woord wilde staan in het Portugees. Wij moesten zelf zorgen voor een vertaler. Gelukkig voor ons beheerste Carla Verhees de Portugese taal en heeft ons bijgestaan bij de aangifte op het politiebureau. Toppy!!
Bij de receptie is gratis Wifi beschikbaar. het personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. Voor herhaling vatbaar.

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Het is ieder jaar een beetje minder"
ed
8-1-2012 Wij komen hier al jaren, het apartement is ieder jaar een beetje minder qua inrichting. Kennelijk wordt niet alles vervangen wat stuk gaat. Zo is er alleen nog maar 1 grote (ongezellige) lamp aan het plafond. Decoratie bestond uit een plaatje dat op een plastic bordje was geplakt. Er zijn alleen nog maar waterglazen en geen andere glazen. Het meubilair is gedeeltelijk geheel versleten. 4 sterren zijn niet meer terecht. Toen we hier 7 jaar geleden voor het eerst kwamen was dat wel anders.
Wij hebben besloten dat dit het laatste jaar was.

met partner, Okt. 2011
"Viel een beetje tegen"
Leemans
28-10-2011 Een weekje verblijf in Orada Marina in Albufeira. Wij hadden een studio.
Als we de foto's terugkijken van Zoover missen we toch wel e.e.a. Wij zien buiten de 2-zits bank nog een extra fauteuil op diverse foto's. Die hadden wij niet! Een eenvoudig bedlampje (voor als je 's nachts uit bed moet); dat was er niet! Het bed was hard, geen fijne bedbodem! 24-uurs receptie: toen wij de sleutels deze morgen in wilden leveren (het was vroeg!); er was niemand aanwezig! Het personeel was wel vriendelijk en behulpzaam. Portugal; daar gaan we beslist nog een keer naar toe maar niet naar Orada Marina.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Aanrader!"
N. Hazebroek
17-10-2011 Het 3 kamer appartement is zeer groot, telt 2 etages, 3 badkamers en is 100% compleet qua uitrusting. Er lag zelfs een staafmixer en citruspers. De schoonmaak gedurende de week stelt weinig voor maar bij aankomst was het prima. Wij mochten op de dag van vertrek langer in het appartement blijven. Qua ligging is het appartement prima, het is 20 minuutjes lopen naar het centrum. In de jachthaven zelf is weinig te beleven op wat restaurantjes na. Het strand van albufeira is ook prima aan te lopen (15 minuten) en bereikbaar met een lift, erg leuk! (wel wat klimmetjes en afdalingen). Erg fijn zwembad met groot kindergedeelte van 30 cm diep. Enkele kanttekeningen: de balkons zijn afgezet met relingen waar kleine kinderen makkelijk doorheen kunnen vallen, erg gevaarlijk. Bij sommige appartementen was er gaas voor gespannen (zoals bij die van ons: B127). Als dat niet het geval is kun je je kind absoluut niet alleen laten op de balkons. En, de bedden zijn keihard. Maar al met al een aanrader.

met partner, Okt. 2011
"Fantastische plek."
H.de Wijn
4-11-2011 Het complex ziet er perfect verzorgt uit en er wordt iedere dag bijgehouden.
Het app. (3 persoons, 2 kamer app.) is zeer goed verzorgd en alles, maar dan ook alles is aanwezig (nog meer als thuis) en wordt iedere dag schoongehouden door vriendelijk personeel.
Ligging net buiten centrum (20 min. lopen) heerlijk rustig en de loop naar het centrum is leuk, langs jachthaven,vissershaven en strand.
Centrum gezellig maar druk en toeristisch, overal eettentjes keuze genoeg.
Aanrader: Shalom 1 en 2. voor eten en auto huren via receptie om omgeving te bekijken tevens een vaartocht naar dolfijnen en grotten dit op slechts 150 meter in jachthaven.
Kortom perfect.

met jonge kinderen, 2011
"Kanttekening"
Johan
28-9-2011 Na alle positieve berichten mis ik toch de kritische kanten. Wij hebben een goede vakantie gehad maar ik wil bij deze de mindere kanten laten weten. De kamers zijn ontzettend gehorig. De TV van de buren zat aan de kant van onze slaapkamer. Alles was woord voor woord te verstaan. Op de vloer liggen plavuizen. Hierdoor hoor je alles van minstens drie appartementen verder. Ons appartement had geen terras dus wij moesten onze stoeltjes in het gras zetten. Op zich geen probleem maar door de automatische tuinberegening was ons stukje bijna een moeras geworden. De airco deed het niet en men kon deze niet repareren omdat het nog in de garantie viel en men geen reparaties mocht uitvoeren. Omdat wij graag een uurtje later wilden uitchecken ivm het slaapje van onze zoon moesten wij hiervoor € 20,- betalen. Bij heDe jachthaven ziet er mooi uit maar de keuze aan restaurants in zeer matig. Een Italiaan met onvriendelijk personeel en slechte pasta's. De pizzas waren wel goed. Verder prima hotel.

"Geen 4 sterren waard"
Conny72
29-9-2011 Hadden ons erg verheugd op de vakantie. Appartement op eerste verdieping is ruim. De keuken is van alle gemakken voorzien. Inrichting is goed en ook de airco werkt perfect. Fijn is ook de aparte airco in de slaapkamer. Voor wie een auto huurt, onder het complex parkeerkelder met voor ieder appartement een parkeerplaats. Auto staat heerlijk koel. Wij hadden een klein balkon dat vanaf 10.30 uur tot 18.00 uur in de volle zon stond. Bij het zwembad ook geen schaduw anders dan de handvol parasols die al direct 's ochtends in gebruik zijn. Miste dus erg een plekje in de schaduw. Schoonmaak liet erg te wensen over. Prullebakken werden geleegd, bedden opgemaakt. En met een swiffer het looppad geveegd. Badkamer wordt toiletpot schoongemaakt en de vloer geveegd. Verder niet. Schoonmaak kwam ook in veel gevallen pas na 5 uur 's middags. De volgende keer kiezen wij weer voor Vitor's Village in Ferragudo.