Appartement Natura Algarve Sun Club in Albufeira Portugal beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Natura Algarve Sun Club

kamer

Beoordelingen Appartement Natura Algarve Sun Club

Rua Fernao Lopes Lote 2, Santa Eulalia, 8200-279, Albufeira
Appartement Natura Algarve Sun Club scoort een 8,0 uit 10, op basis van 66 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Natura Algarve Sun Club? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Natura Algarve Sun Club in Albufeira, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 82 vakantiefoto's van Appartement Natura Algarve Sun Club vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Appartement Natura Algarve Sun Club met andere accommodaties in Albufeira.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

66 beoordelingen over Natura Algarve Sun Club

"Prima"
Tom
4-9-2011 Net terug, hele fijne vakantie gehad. Appartement zag er goed uit wel een beetje simpel maar dat was wel te verwachten. Hadden ontbijt erbij, kregen iedere ochtend het zelfde (geroosterd brood, scrumbled egg, ham, kaas, koffie, jus d'orange) maar wel lekker hoor. Complex is wel super gehorig maar hadden er niet zon last van aangezien we wat later in het seizoen zijn gegaan denk ik. Bedden liggen wel een beetje hard maar daar wen je wel aan. Ik was met mijn vriendin samen maar er waren 2 aparte bedden dat was wel jammer en tegen elkaar aan schuiven haalde ook niet veel uit. Er werd elke dag gepoetst, en hadden altijd handdoeken genoeg. Personeel is echt heel aardig, spreken goed engels. Paar minuten lopen van het stand en van ''de strip'' Maar we zijn meer in het oude centrum geweest dat was veel gezelliger. (5 euro met de taxi) de excursies zijn wel aan te bevelen vooral de jeepsafari en de black runner speedboot was echt super. Conclusie: zeker een aanrader

"Super goed"
Jennifer
14-8-2011 Wij hadden een geweldig appartement aan het zwembad. Als we de tuindeuren open deden konden we zo het zwembad inspringen. De inrichting is erg leuk, roze met groen!
Nadelen: De bedden zijn keihard en slapen niet geweldig. Ook is het er erg gehorig en streng beveiligd.
Apart van dat, is dit zeker een aanrader. Het wordt ook goed schoongehouden en er wordt relaxede reggae muziek gedraaid. Er zijn veel gezinnen met kinderen te vinden, maar ook wel een aantal jongeren. Het personeel is erg aardig!

"Super Appartement"
Martin & Mandy
31-8-2011 Echt een super appartement, Na het lezen van alle recensies maakte we ons redelijk wat zorgen.

Maar wat bleek : een 2k app is zeer ruim en zeker als je dan nog eens een kamer toegewezen krijgt met een lekker groot balkon met uitzicht op het zwembad / zee.(Kamer 305)
Het appartement werd goed schoon gemaakt, en elke klacht werd direct verholpen.
Airco defect binnen 30 min werd het gemaakt, wc maakt veel herrie werd door de schoonmaakster gemeld en direct opgelost.

De afstand tot aan het strand en het centrum is max 15min.

Het appartementen complex is geen jongeren complex maar een familie complex, hierdoor zijn de regels wat strenger.
Dus vanaf 22:00 wat rustiger zijn dan heb je ook geen problemen met de bewaker.

Verder is de bar een uitkomst een biertje voor 2 euro / 2L sangria 12 euro en alle snacks max 6 euro.
Al met al een fijne vakantie gehad in Natura Algarve

"Net appartement!"
Anne
30-8-2011 Ik ben samen met een vriendin geweest en we maakte ons een beetje zorgen vanwege de slechte beoordelingen maar dat was nergens voor nodig!
Er werd netjes iedere dag schoongemaakt, vriendelijk personeel. het zwembad was niet zo groot als t lijkt op de foto's maar dat maakte niks uit aangezien t er heerlijk rustig was. Bij het restaurant wat erbij zit kun je simpele dingen(hamburgers, patat enz.) eten maar wel erg lekker en voor weinig geld.
Er liep idd 's nacht een bewaker rond die vrij streng was.. maar hou je gewoon rustig en er is niks aan de hand.. Overdag loopt deze er trouwens niet en tot 12 uur 's nachts mag er gewoon muziek gedraait worden enzo zonder dat er iets van gezegt word..
Wij waren ook erg te spreken over de service.. Ons rolluik ging stuk en zodra we dit aangaven werd het direct gemaakt.. De airco lekte (hadden we niet eens gezien) en de schoonmaakster liet het direct maken en kwam later die dag zelf nog controleren of het wel gemaakt was.
Niks te klagen gehad dus!

met een groep, Aug. 2011
"Goed genoeg maar kan absoluut beter."
Stefan
22-8-2011 Zwembad is niet schoon. Kunstnagels na 2 weken lagen er nog steeds. Ook erg gehorig complex. Het ontbijt zou ik er niet bij boeken. We kregen 2 weken exact hetzelfde ontbijt voorgeschoteld. Gaat snel vervelen. Oude centrum zeker bezoeken. +/ 5 a 6 euro met de taxi. Ook de haven in Vila Moura iets verderop is zeker de moeite waard van het bezichtigen. Verder is Portugal een mooi land met heerlijk weer. Het eten is minder.

"Prima keuze!"
anouk
29-8-2011 Wij hebben een leuke vakantie gehad in dit appartementencomplex. Wij hadden een kamer aan de 'tuinzijde'. Dat was praktisch geen uitzicht; de appartementen aan de zwembadzijde zijn vele malen mooier en leken ook groter (?) Verder hebben wij ook s' nachts na het stappen een preek gehad van een bewaker omdat wij aan het kletsen waren in het appartement. De dag erna bleek dit een officiele waarschuwing te zijn, volgende keer is exit. Veel te streng dus, maar de kamers zijn ook wel erg gehorig. Verder is alles in orde. Het is er schoon, het zwembad groot genoeg, de bedden zijn prima, de keuken volledig uitgerust, airco werkt goed en kregen wij gratis. Het personeel is wat stug, maar verder vriendelijk. Qua locatie is het hotel wel oké. Supermarkt zit vlakbij. De Strip is op 10 min lopen! Oude centrum is ver, maar met de taxi ben je er zo. Al met al een fijn verblijf gehad, maar het complex waar wij vorig jaar zaten (Luna Valmangude Jardim) hebben wij op bijna alle fronten beter ervaren.

"Een keer is genoeg!"
rico
24-8-2011 We hebben een hele leuke vakantie gehad in albufeira.

Dit appartement werd ons aangeraden voor jeugd. Maar dat is totaal niet! ze zijn zwaar streng. t is zelfs zo erg als je snacht terug komt van t stappen moet je, je hakken uit doen anders worden de andere mensen wakker! We werden er na de eerste dag al bijna uit gegooid en we hadden nauwelijks iets gedaan!

personeel niet bepaald vriendelijk.

Het appartement is wel mooi.

"Erg mooi!"
wij
3-9-2011 We zijn na een rot start in een ander complex (perola do algarve) terrecht gekomen in dit appartementencomplex. Het is hier erg mooi, netjes en goed schoon. De kamers zijn vernieuwd en ook het zwembad ziet er mooi uit! Het was sávonds erg rustig en dus wel lekker als je wilt slapen. Het is inderdaad niet aan te raden voor een groep jongeren die echt willen stappen en drinken. Meer voor stelletje en mensen met kinderen. Het complex ligt 10 min. van de strip af (wat wij echt voor jongeren en engelse vonden) en wat verder van het oude centrum af (wat erg leuk en gezellig is) Met de taxi is dit ong. 6 euro om daar te komen, dus niet duur. Wij vinden dit een echte aanrader!

met vrienden, Juli 2011
"Zeker voor herhaling vatbaar"
Laura :)
2-8-2011 Net terug van onze vakantie, erg leuke tijd gehad in Albufeira!
Appartement was in orde & zag er netjes uit, handdoeken & dekbedden mogen inderdaad vaker verschoond worden.
Bij ons waren er ook een aantal spullen niet in orde ( wasmachine,koelkast), dit aangegeven bij de receptie en na enkele dagen gerepareerd.
Meerdere malen problemen gehad met de security van het hotel over vermeende overlast.
Echter was dit allemaal overdreven & bovendien waren het andere gasten die deze overlast veroorzaakte.

Uitgaan in het oude centrum is een echte aanrader!

met vrienden, Juli 2011
"Over het algemeen zeer tevreden"
B
31-7-2011 Wij hebben 13 dagen in het appartementen complex gezeten en over het algemeen zijn wij zeer tevreden;

Pluspunten;
- Prijs/Kwaliteit (370 euro voor 13 dagen p.p. met eigen vervoer)
- Ligging ten opzichte van de Strip.
- Zwembad.
- Prijzen drank bij de bar.
- Zeer groot balkon (kamer 105).

Minpunten;
- Schoonmaak kan beter.
- Handdoeken wissel zou vaker mogen gebeuren.
- Aantal mensen hebben klachten gekregen die niet gegrond waren en door de bewaker werden overdreven (er werd gezegd dat ze vier waarschuwingen hadden gekregen, maar dit was er maar een!). Wij hebben overigens zelf geen klachten gehad.
- 50 cent betalen voor een taxi is nog acceptabel, alhowel ik dit als service zie van het hotel. Maar als je om 23.55 aankomt en er wordt gezegd dat de receptie al dicht is (normaal om 0.00) en je moet 1 euro betalen dat slaat nergens op.

Over het algemeen dus zeer tevreden, maar er kunnen een aantal zaken beter. Overigens ligt het hotel wat verder van het oude centrum (taxi ca. 5/6 euro)

1 2 3 4 5 6 7 volgende