Aparthotel Grande Real Santa Eulalia Resort Spa***** in Albufeira Portugal beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Grande Real Santa Eulalia Resort Spa*****

Aparthotel Grande Real Santa Eulalia Resort Spa***** Albufeira

Beoordelingen Aparthotel Grande Real Santa Eulalia Resort Spa*****

Praia de Santa Eulália, P-8200-916, Albufeira
Aparthotel Grande Real Santa Eulalia Resort Spa scoort een 8,2 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Grande Real Santa Eulalia Resort Spa*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Grande Real Santa Eulalia Resort Spa***** in Albufeira, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 69 vakantiefoto's van Aparthotel Grande Real Santa Eulalia Resort Spa***** vinden. Je kunt 3 video's van Aparthotel Grande Real Santa Eulalia Resort Spa***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Aparthotel Grande Real Santa Eulalia Resort Spa***** met andere accommodaties in Albufeira.

19 beoordelingen over Grande Real Santa Eulalia Resort Spa*****

met partner, Mei 2012
"Zonde van die bedden"
J. Reijinga
15-5-2012 Alles in dit practige resort is dik voor elkaar, de ligging, de service, het ontbijt buffet. Alles, behalve 1 nogal belangrijk detail: de bedden. Ik ben geen "pieperd" als het erop aan komt, maar deze bedden waren minder dan fijn.
De matrassen zijn als een pak karton met een matras-topper, de lakens zijn van het goedkoper soort, en voelen bijna als schuurlinnen en tenslotte het meest vervelende zijn de z.g. matrasbeschermers. Dit is overigens een net woord voor plasmat. Het neemt de totale functie van lakens en matras weg, omdat het o,o vocht absorbeert, wat resulteerd in veel geplak 's nachts. En in een land als Portugal wil je nog wel eens wat zweten, ook 's nachts.
Ik heb tijdens ons verblijf meerdere mensen gehoord over de bedden, maar het personeel bij de receptie gaf als tegengas dat het voor de Portugezen normale bedden zijn..(?)
Ik zal wel een zeikerd zijn en vandaar waarschijnlijk ook die "plasmat".

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Erg goed!"
Familie Schouten
10-9-2011 Wij zij hier samen met onze 11 maanden oude baby geweest. We hadden een suite geboekt zodat we een aparte kamer voor ons kleine meid hadden, en dat is echt een aanrader. Ze had zelfs een eigen ledikantje ipv campingbedje. De kamers zijn schoon en ruim. Maar wel alweer wat gedateerd in vergelijking met de rest van het hotel. Tevens zijn de matrassen aan de harde kant. Evengoed een hele fijne vakantie gehad. Kwaliteit van het eten is zeer goed en het personeel ontzettend vriendelijk. Mooie goed onderhouden zwembaden, ook voor de kleintjes!

met vrienden, Apr. 2010
"Erg prettig hotel, voor herhaling vatbaar."
Sigrid
27-4-2010 Eind april ben ik hier vier dagen geweest. De indruk is zeer goed, vriendelijk personeel, heerlijk uitgebreid ontbijt. Wij hadden een tweepersoonskamer met een ruime badkamer. Het bed was goed. Wel een stevig matras maar niet hard zoals in bv egypte. De prijzen bij het hotel liggen niet veel hoger dan in de omgeving voor bv drankjes. Hotels zelf zijn meestal wat duurder dan restaurants in de omgeving. De ligging is perfect met een mooi uitzicht. Het hotel ligt buiten het centrum, maar je kunt voor gemiddeld 6 euro met de taxi naar het oude centrum.

Het zwembadgedeelte wordt netjes onderhouden en de uitgifte van handoeken is ook erg fijn. Je mag pakken wat je nodig hebt. Over de lunch en diner kan ik niet oordelen want die heb ik hier niet genuttigt. Het strand onder het hotel is geen privestrand. Dit strandje hoort niet bij het hotel en is voor iedereen toegankelijk.

met partner, Okt. 2008
"Beste hotel aan de algarve, volgens mij."
anja
15-10-2008 ik kan niets opnoemen wat nadelig was, dit was de tweede keer in dit hotel en vast niet de laatste keer.

"Duidelijk geen 5 sterren"
Cindy
22-9-2008 Ik verblijf op dit moment nog in het hotel. Het is op zich een mooi hotel en het personeel aan de receptie is vriendelijk. De kamers zijn ruim en worden goed schoon gehouden. Helaas zijn de bedden echt keihard.
Maar dan de restaurants, echt stuk voor stuk slecht. Alleen het ontbijt is oke. Maar 5 sterren is het zeker niet waard. Ik zal er ook nooit meer terug komen

Fam Tuijp
28-5-2008 Uitstekend hotel met mooie kamers. Perfecte service. Wij zijn geen mooier hotel tegengekomen. Het eten is in vergelijking met restaurants in Albufeira extreem duur. Ontbijt is uitgebreid en lekker. Prima systeem met handdoeken van het hotel bij het zwembad; dus geen gedoe met handdoeken 's ochtends vroeg neerleggen. Tip: boek geen excursies via een Hollandse Internationale touroperator; wij zijn voor 30 Euro per persoon opgelicht. Ondanks dat een prachtige vakantie gehad.

met partner, Sept. 2007
C. Coraij
1-10-2007 vond de kamer wat klein, verder perfect. consumpties duur. (biertje 3,50)

Familie, Aug. 2007
Michel
11-8-2007 Een prachtig hotel. Het ligt aan het strand, heeft verschillende restaurants en bars, is zeer kindvriendelijk, alles is heel schoon. Naast hotelkamers zijn er zeer verzorgde appartementen die altijd in de buurt van een zwembad liggen (op het terrein liggen verschillende zwembaden).
Het eten is uitstekend. Ondanks het feit dat het hotel vrijwel volzet was gaf het geen 'massale' indruk. Echt een superhotel.

michel en jose
13-7-2007 Wij verblven hier van 22-06-07 t/m 02-07-07. Dit was eigenlijk niet de bedoeling maar wij waren overboekt in RIU Palace Algarve en kregen een upgrade naar dit Spa resort. Werkelijk schitterend. Het bestaat uit een hotel gedeelte en een park met geschakelde bungalows (hier verbleven wij). Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeer schoon. Eten voortreffelijk. Keuze uit 3 restaurants. Verschillende zwembaden met genoeg bedjes en parasols. Bij ons zwembad lagen gemiddeld maar 8 mensen per dag. Echt een resort om tot rust te komen. Wij gaan hier zeker nog een keer heen.

Leon en Chantal
6-7-2007 Een erg net en luxe hotel !! Het eten is erg goed en de ligging van het hotel kan bijna niet beter. Je hebt keuze uit verschillende restaurants om te eten en ze zijn allemaal even goed. Vriendelijk personeel, mooie villa`s en kamers, kortom een top hotel.
Alleen de bereikbaarheid is iets minder, het is best een eind van Albufeira vandaan, dus je bent s`avonds afhankelijk van taxi`s.