Beoordelingen Appartement Club Albufeira***

25 mei 2013

Club Albufeira***
Beoordelingen Appartement Club Albufeira***
Estrada de Ferreiras Alpouvar, P-8200-397, Albufeira
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Club Albufeira*** in Albufeira, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Club Albufeira*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Club Albufeira scoort een 8,3 uit 10, op basis van 211 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Club Albufeira*** in Albufeira, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Club Albufeira***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Club Albufeira*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 211 vakantiefoto's van Appartement Club Albufeira*** vinden. Je kunt 2 video's van Appartement Club Albufeira*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Appartement Club Albufeira*** met andere accommodaties in Albufeira.

207 beoordelingen over Club Albufeira***

met partner, Mei 2013
"Prima vakantie!"
familie van beek
21-5-2013 We zijn net terug van 11 dagen in dit vakantiedorp en het was in een woord geweldig!. Het 2 kamer appartement dat wij hadden gehuurd lag wat ver van de receptie af en het terrein is inderdaad wat heuvelachtig maar het uitzicht maakte alles weer goed. Het appartement is van alle gemakken voorzien: afwasmachine, electrisch fornuis met oven, magnetron. De huis/slaapkamer was heel ruim en een mooi terras op de zonkant. Er wordt elke dag schoongemaakt en er zijn diverse prachtige zwembaden op het complex aanwezig.Vooral in het paarse restaurant kan je heerlijk eten. We hebben ook een auto gehuurd in Albufeira en daar de omgeving mee bekeken.

met jonge kinderen, Mei 2013
"Heerlijke vakantieplek"
Lies
20-5-2013 Wij verbleven 1 week in een 3kamer superior appartement, helemaal bovenin het nieuwe deel van het park. Erg mooi, ruim, van alle gemakken voorzien! Dichtbij zwembad en speeltuin, dus ideaal met kleine kinderen. Winkeltje op het park prima met broodjes en NL krant. Auto zeker aan te raden. Meerdere goede supermarkten in de omgeving. In omgeving ook genoeg te zien & doen.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Goede accomodaties"
Michel van Herpen
16-5-2013 De accomodaties zijn goed.De bedden die we hadden waren redelijk to goed.
Het park is niet geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn. Er zijn nogal wat stijle hellingen en trappen aanwezig.
Het ontbijt vonden we slecht en is niet aan te raden. Als je een huurauto hebt heb je nogal wat supermarkten binnen bereik waar je alles wat je nodig hebt kunt kopen.

met een groep, Apr. 2013
"Mooi park met uitstekende faciliteiten"
sandraenmark
8-5-2013 Clube Albufeira is een groot park op circa 20 min lopen van Albufeira. Het is op en tegen heuvels gebouwd, hoogteverschil is binnen het park behoorlijk. Wij zaten in de meest luxe appartementen bovenin het park. Deze zijn goed; ruim en modern ingericht met complete keuken met vaatwasser, overn, koelkast en vriezer etc. Ook een wasmachine en droger evenals airco in alle ruimtes is voorhanden. Schoonmaak en schone handdoeken vrijwel dagelijks. Twee luxe badkamers. Op begane grond met terras en tuin (gras). Minpuntjes aan deze appartementen; vrij gehorig, geen NL zenders op TV, geen WIFI in de huisjes (wel bij zwembaden/restaurants maar tegen betaling) en matige bedden. Het park zelf is ook ruim en net opgezet. Meerdere mooie zwembaden met ligbedden en parasols, continue toezicht en met horeca met prima prijs-/kwaliteit. Winkeltje met prima en betaalbaar assortiment op het park. Personeel is overal zeer vriendelijk en behulpzaam!

met partner, Apr. 2013
"Prima uitvalbasis als je goed ter been bent"
VanIen
4-5-2013 Club Albufeira is een verzorgd complex. De appartementen zijn ruim en zeer compleet. Schoonmaak is voldoende, het is natuurlijk nooit zo als thuis. Er zijn nog al wat hoog gelegen appartementen, en dit zijn pittige hellingen of trappen. het is ook een flinke wandeling naar Albufeira, grotendeels langs een wandelpad en een stukje langs de weg. Helaas is er maar 1 in-of uitgang op het park, je moet dus soms gigantisch "omlopen". Wifi is vrij dramatisch, bij het zwembad soms ontvangst, bij de receptie wel goed en geheel niet bij je appartement.
Het park is keurig onderhouden. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam

met vrienden, Mrt. 2013
"Mooi complex!"
Pien72
1-4-2013 Wij zaten achteraan in het complex, de heuvel op. Appartement superior was erg mooi. Ruime badkamer, slaapkamer, ruime woonkamer met open haard. Keuken met alles, vaatwasser, oven, magnetron, vriezer en koelkast. Ons terras was bijna nog groter dan het appartement. Mini market had idd lekker verse broodjes en hoognodige zaken. Albufeira ligt in de buurt. Met taxi (ong € 5 euro), busje van de club (2 x keer per dag) of public bus (halte voor ingang complex, kost €1,40), ben je er zo.
Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

met partner, Okt. 2012
"Geweldige vakantie"
Thea
29-10-2012 Wij hadden een superior appartement, deze lag wat achteraan op het park (tegen een heuvel gebouwd). Het appartement heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, een wasmachine en droger en een keuken met o.a. afwasmachine, oven, magnetron. Keurig schoon en verzorgd ingericht. Op het park zijn meerdere zwembaden waarvan 1 verwarmd. Ook allemaal schoon en netjes. Mini-market op het park, met heerlijke verse broodjes. Deze sluit vanaf 1 november tot 1 maart. Het park ligt net buiten Albufeira. Lopend wel te doen, maar dan moet je goed ter been zijn. Een taxi naar het centrum/strand kost ongeveer 4 euro. 's Morgens en 's middags gaat er een busje vanaf het park naar het centrum (en retour) waarvan je gratis gebruik kunt maken. Het personeel is vriendelijk en spreekt voldoende engels.

met partner, Sept. 2012
"Geweldig complex !!!"
wilma
15-10-2012 Club Albufeira is een schittend goed onderhouden complex met prachtige tuinen vol bloemen en planten.
Wij hadden een superrieur appartement no. 149...die werkelijk alle eer aandoen. Ruim,schoon met alle denkbare luxe die we thuis ook gewend zijn. Vaatwasser,oven,magnetron,wasmachine,droger,fohn etc etc. Nergens greep je op mis. Elke dag werd het prima schoongemaakt, elke dag schone handdoeken en 3 keer per week je bed verschoond. Er zijn 4 mooie zwembaden op het complex met genoeg ligbedden. Er zijn wat restaurantjes en een supermarktje waar je terecht kunt voor de eerste benodigheden, maar ook voor heerlijke verse broodjes elke morgen.
Albufeira centrum kun je bereiken op diverse manieren;
lopend ongeveer 20 minuutjes
taxi 3.50 euro
busje van club albufeira gratis om 13.00 en 17.30 uur.
openbaar vervoer 1.40 euro
Moet ik dan toch een negatief ding noemen dan is dat wel het matras..vreselijk hard, jammer.

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Ruim appartement"
heer Poppe
25-9-2012 Mooi aangelegd park. 2 Restaurants op het park zijn niet top, maar wel goed genoeg voor een snelle hap. Ook in de sup. appartementen kun je in de nacht de veren in het matras tellen. De slaapbank is zelfs niet op te zitten laat staan om in te slapen. Maar dat was voor ons geen probleem omdat we meer buiten waren. Wasmachine en droger in appartement aanwezig en twee badkamers.

met partner, Sept. 2012
"In september: een oase van rust."
Geertje
13-10-2012 Clube Albufeira ligt 2 km. van Albufeira, rustig gelegen in de heuvels.
De bus gaat 2 x per uur , voor 1.40 p.p.. ben je in Albufeira.
Taxi kost ongeveer 4.50 euro.
20 minuten lopen en je bent er ook.
Personeel vriendelijk en behulpzaam.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?