Beoordelingen Appartement Casa Velha****

23 mei 2013

Casa Velha****
Beoordelingen Appartement Casa Velha****
Estrada de Santa Eulalia, P-8200-269, Albufeira
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Casa Velha**** in Albufeira, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Casa Velha**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Casa Velha scoort een 8,9 uit 10, op basis van 172 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Casa Velha**** in Albufeira, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Casa Velha****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Casa Velha**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 57 vakantiefoto's van Appartement Casa Velha**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Appartement Casa Velha**** met andere accommodaties in Albufeira.

169 beoordelingen over Casa Velha****

met partner, 2012
"Fantastische Plek"
Joke en Koos
19-9-2012 Casa Velha is voor ons het paradijs,komen al 6 jaar naar tevredenheid.
Wij hebben in die 6 jaar nog nooit problemen gehad,tenzij je de deur op een kier laat.
In de bar bij het zwembad kan je een groot aantal artikelen kopen chips ijs softdrinks bier koffie,je moet het als een service zien omdat het voor de eigenaar niet kostendekkend is in verband met inslaan, koelen en dat soort dingen is toch de prijs zeer laag.
Het hele complex wordt door Jeff en Ietje gerund ,zij geven tips en hele leuke ideeën om het verblijf op een hoog peil te houden ,niets is teveel.
Goede Restaurants voor relatief weinig geld.
Jeff en Iet zijn hardwerkende mensen die proberen alles op peil te houden.
Wij gaan volgend jaar weer,ik kan niet wachten ben net 2 dagen in Nederland maar....!!!
Jeff en Ietje bedankt voor de oplossingen,waren heel blij.
Groetjes Jeff,Ietje,Guus en de Kids.

met partner, Sept. 2012
"Geen beter verblijf dan Casa Velha"
Sietze & Charlo...
15-9-2012 Wederom verbleven wij, voor de 4e achtereenvolgende jaar, bij Casa Velha.
Het is voor ons een gevoel van "thuis komen".
Steeds weer is het genieten van de rust, de ruimte, de gemoedelijke sfeer onder de gasten en het appartement.
Deze keer was het helemaal geweldig.
Wij hadden een 2-k.app. geboekt, maar omdat al deze kamers bezet waren, kregen wij GRATIS een up-grade naar een 3-k.app.
Als dat geen service is!
Jef, Ietje en Guus...bedankt voor alles, wat jullie nooit te veel is.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Oudste eigenaar echte Hollander."
Maria en Ina
27-8-2012 Bij aankomst stonden we voor een dichte deur. Alle lof over Jeff en Ietje, geweldige mensen! De andere eigenaar wil overal geld uit slaan.Tot aan het toiletpapier aan toe, moest voor betaald worden. Op vertrekdag hebben wij 7 (!) uur rond moeten dolen voor de bus ons haalde zonder een alternatief aangeboden te hebben gekregen. Dat heb ik nog nooit eerder mee gemaakt. (Wanneer er ruimte was geweest hadden wij langer in het appartement kunnen blijven en u raad het al, daarvoor moeten bij betalen.) Aan het appartement mankeerde verde niets, alleen de banken in de woonkamer zaten waardeloos. Hier gaan we beslist niet meer naar toe.

met partner, Aug. 2012
"Geweldige locatie"
H van harten
15-9-2012 Wij zijn alweer voor de 6e keer in casa velha geweest en lazen met verbazing het kommentaar op Guus de oudst, wij kennen hem als een royaal mens die niet op een euro,tje let, alleen hij is wel recht door zee maar eerlijk en zal je voor geen piek bedonderen eerder geven is onze ervaring, moest het toch ff kwijt verder was er weer heel wat weer vernieuwd het ziet er nog mooier uit, hoe krijgen ze dat toch voor elkaar, terecht dat ze eerste zijn geworden heb(mijn appartement) al weer gereserveerd voor volgend jaar ruimte goedeligging en aardige mensen jeff iet en guus succes.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Geweldige plaats"
Phia van Tuijl
16-8-2012 Als je de poort binnenkomt van dit complex waan je je in een relaxte omgeving. Wij hebben aan de zijkant gezeten met onze dochters van 17 en hebben ontzettend genoten. Prima uitzicht door de pijnbomen naar de zee. Lieve ontvangst door Ietje en Jeff. Heerlijk zwembad om bij te komen of een stukje lopen naar de zee. Handdoek/beddengoedwissel helemaal goed. Je zit hier aan de rand van Albufeira, niet in de drukte, maar je kunt het wel opzoeken. Wij hebben genoten.

met jonge kinderen, Juni 2012
"Heerlijk relaxte vakantie!"
Ilse Stam
5-7-2012 We zijn net terug van een 2-weekse verblijf in Casa Velha. We hadden het luxe 3-kamerappartement met 4 volwassenen en 2 kleine kinderen. Dit was prima te doen! Goede faciliteiten voor baby's, zoals babyledikantje, babystoel en wipstoel. En natuurlijk een heerlijk zwembad met lekkere ligbedden. 3 keer per week handdoekenwissel en 1x in de week schoon opgemaakte bedden, heerlijk!
Het complex is kleinschalig en dus niet zo massaal. Zodra je de poort uitloopt loop je in een straatje met cafeetjes, winkeltjes en op korte afstand een supermarkt. Het strand is slechts 5 minuutjes lopen.
De Nederlandse eigenaar en zijn zoon zijn erg vriendelijk en behulpzaam en vrijwel altijd aanwezig.
Kortom; een aanrader voor mensen die niet in de massa willen zitten, maar toch redelijk centraal.

met jonge kinderen, 2012
"Heerlijke vakantie gehad"
Sandra
18-6-2012 We zijn net terug van een vakantie van 12 dagen in Casa Velha en we hebben het heerlijk gehad. Het appartement is erg ruim en schoon en beschikt over alles wat je tijdens een vakantie nodig hebt. De eigenaren zijn erg gastvrij en behulpzaam. Ze geven leuke tips over de omgeving. Ook onze zoon van 2 heeft zich prima vermaakt. Wij gaan zeker nog eens terug naar Casa Velha. Jeff en Ietje bedankt voor de heerlijke vakantie.

met jonge kinderen, Juni 2012
"Heerlijke vakantie gehad"
Maarten
18-6-2012 Wij zijn hier lekker 12 dagen geweest. Mooie ruime appartementen op een perfecte ligging overal vandaan. Het is zeker aan te raden een auto te huren. Wij hebben dit via Jeff (eigenaar) geregeld. Scheelde echt wel wat geld. Je wordt echt fantastisch geholpen door de eigenaren. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

met vrienden, Juni 2012
"Zeker voor herhaling vatbaar"
Spitze-koolen

Steenwijk.

met partner, Juni 2012
"Prima locatie"
Marijke
19-6-2012 We zijn net terug van 12 dagen Cas Velha, prima locatie, mooi appartement en vriendelijke behulpzame eigenaren.
Prima uitvalbasis om de omgeving te verkennen, veel op loopafstand.
Kortom zeker voor herhaling vatbaar.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?