Appartement Casa Lisa** in Albufeira Portugal beoordelingen 8.3 | Zoover

het zwembad

Beoordelingen Appartement Casa Lisa**

Albufeira
Appartement Casa Lisa scoort een 8,3 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Casa Lisa**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Casa Lisa** in Albufeira, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Appartement Casa Lisa** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Appartement Casa Lisa** met andere accommodaties in Albufeira.

21 beoordelingen over Casa Lisa**

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Top vakantie gehad"
Jeffrey
19-9-2011 Wie van rust houdt moet zeker bij Casa Lisa een vakantie boeken. Huis was schoon, vriendelijk personeel en een schitterende tuin. Een huurauto is wel aan te raden, dit kan (HEEL) goedkoop via de eigenaar! In de omgeving is zat te doen, maar ook dichter bij 'huis' zijn er mooie stranden/ winkels/ restaurants. Allemaal op loopafstand.
Ik heb hier, samen met mijn vrouw en dochter van 3, een toptijd gehad! (eigenlijk veel te kort)
Mede dankzij onze leuke buren :-).
Ik kom hier absoluut nog een keer terug!

"Leuk appartement"
Marina
23-8-2011 Het zijn maar 4 appartementen en ligt in een doodlopendestraat. Dus wie van rust houdt....... .
Appartement wordt 4x in de week schoongemaakt. Maandag t/m donderdag.
De wissel van handdoeken is 3x in de week. Wij hadden alleen de pech dat er 4 dagen achter elkaar niet werd schoongemaakt, omdat de maandag de: "Dag van de Stad" was en dat is een officiële vrije dag. Ook moet je zelf voor je toiletpapier zorgen. We hadden dit nog nooit meegemaakt, dus keken we er vreemd van op.
Ligt 5 km. van het centrum van Albufeira af. Grote boodschappen halen met de taxi of met een huurauto.
Bij het zwembad kan je de hele dag in de zon of schaduw zitten.
Kleine 6 min. lopen naar een groter strandje.
Je bagage mag je in het washok zetten, maar er wordt niet bijgezegd waar je naar de wc kan. Je bent afhankelijk van de bereidwilligheid andere mensen van de appartementen. Als je 's morgens uit je appartement moet en 's avonds pas weggaat, kan dit vervelend zijn.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Fijne rustige plek dichtbij de stad"
Hein Holgen
9-9-2010 een goed en schoon appartement.voor mensen die van rust houden .het uitgaansleven ligt 3 km van het appartement (kosten taxi € 5 á 6)
vriendelijke eigenaar ,staat altijd paraat,schoon zwembad ,genoeg ligbedden (gratis)
op advies van de eigenaar hebben wij een auto gehuurd via een bedrijf dat hij aanrade,voor een week scheelde dit € 198,= met een huurauto van het reisbureau.
incl alle verzekeringen.wij betaalde €223,= via het reisbureau was het € 421,=.
een erg fraai strandje op loop afstand.hier kom ik zeker terug

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Casa Lisa** bij:

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Voor de 3e keer weer top!!!"
Fam van Lin
12-9-2010 Dit jaar voor de 3e keer geweest. Het was weer helemaal top, het voelde net als thuiskomen. De eigenaar en zijn vrouw zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het grootste pluspunt vind ik wel dat het er zo schoon is. Iedere dag (behalve op zondag) wordt het appartement gepoetst, maar ook het zwembad en de tuin worden iedere dag bijgehouden. Alle blaadjes die 's nachts van de planten waaien worden 's morgens meteen weer opgeveegd.

Het ligt wel een eindje van alles vandaan, dus een huurauto is wel wenselijk. Maar wie van wandelen houdt loopt met gemak naar het oude centrum van Albufeira.
En is het erg warm, dan maak je halverwege een gezellige tussenstop bij de Marina (de haven) voor een drankje. Wij hebben dit redelijk vaak gedaan.

Verder ligt er in de buurt een goed en betaalbaar restaurant genaamd Margem Sul.
Er ligt dichtbij een mooi klein strandje en iets verder maar ook op loopafstand een iets groter strand.
Een aanrader als je van rust houdt!

Familie
"Gemoedelijk, relaxed en gastvrij"
linda
21-9-2008 wij hebben een heerlijke vakantie gehad en zijn helemaal tot rust gekomen.
een auto is wel handig want het ligt iets afgelegen en het is er heuvelachtig. binnen 5 minuten sta je in albufeira.
de inrichting is wat ouderwets, maar heeft wel alles wat je nodig hebt.
kortom wij hebben er een topvakantie gehad.

"Heerlijk!"
simone
16-9-2008 Wij hebben heerlijk genoten van casa lisa! Wij hadden wel een auto en dat is ook echt wel nodig.
Casa lisa is echt een aanrader.

Familie, Sept. 2008
"Zonde van zo'n mooie accomodatie!"
Bottcher
20-10-2008 Wij zijn net terug van een vakantie in Portugal en zijn voor het 4e jaar bij casa Lisa geweest.Laat ik voorop stellen dat wij een fijne vakantie hebben gehad, maar aales gaat daar stuk!In de periode dat wij er waren zakten 2 mensen door een tuinstoel( bij rustig zitten), 1 persoon zakte door het bed, 1 geiser was stuk en werd vervangen door een zelfde oude die het nog niet goed deed, een schuifpui ging niet goed meer open en 1 oven deed het niet, een tuinstoel werd met ijzerdraad bij elkaar gehouden, tuinbank met een gat evenals de tuintafel onder het afdak, 4 ligbedden met scheuren enz. Bij navraag bij de hostess werd ons verteld dat het tuinmeubelair in april j.l. helemaal verniuewd was, wij weten beter, het stond er 4 jaar geleden ook al met ijzerdraad aan elkaar.Het is echt zonde dat het niet goed onderhouden word, het is een geweldige plek om te verblijven. Hopelijk gaan ze er wat aan doen, dan gaan we zeker weer!

met partner, Juli 2008
"Hier kom je om uit te rusten"
Bert, Alyda en Domi...
6-8-2008 Deze appartementen liggen heerlijk rustig en er is een mooi zwembad.Om ergens heen te gaan bijv. naar het oude centrum van Albufeira kun je beter een auto huren.Het interieur is wat gedateerd en kookgerei is bijna niet aanwezig.Er werd ook nauwelijks schoongemaakt, wel werden iedere dag de bedden opgemaakt.Al met al toch een geweldige vakantie gehad.

Familie, Juli 2008
"Heel goed plekje om tot rust te komen"
saskia
14-7-2008 De ligging is op wat afstand van Albufeira. Zonder auto kom je nergens, want de bus is een uurdienst. Accomodatie is alleen geschikt voor kinderen die kunnen zwemmen, want zwembad is te diep voor kleine kinderen. Zwembad is onverwarmd en steenkoud, maar dat is de zee ook.

Familie, Okt. 2007
S. Neugebauer
22-10-2007 Leuk gelegen appartement in klein complex, waar de bezitter ook op het terrein woont. Dagelijks schoonmaak en bedden opmaken. Meubels en keuken kunnen wel een opknapbeurt gebruiken maar wie daar doorheen kan kijken heeft een heerlijk plekje.