Kies een internationale website
21 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Appartement Albufeira Jardim I & II***
Rua Cerro Da Piedade, P-8200107, Albufeira
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Albufeira Jardim I & II*** in Albufeira, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Albufeira Jardim I & II*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Albufeira Jardim I & II
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Albufeira Jardim I & II*** in Albufeira, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Albufeira Jardim I & II***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Albufeira Jardim I & II*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 116
vakantiefoto's
van Appartement Albufeira Jardim I & II*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Aanbieders
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Albufeira J...
Verklein aantal aanbieders
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(6)
alleenreizend
(5)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(275)
ALL
met oudere kinderen, Aug. 2012
"Prima appartement"
Baukje
25-8-2012
We zijn net terug van ons verblijf in albufeira Jardim. We waren erg benieuwd wat ons te wachten stond, omdat sommige mensten vreselijk negatief waren. De ligging van het appartement is goed, niet te ver van het strand en het oude centrum. Het appartement is een beetje ouderwets en niet luxe, maar wij zijn het liefst de hele dag buiten, dus dat was voor ons niet zo belangrijk. Het hele complex kon naar Nederlandse begrippen misschien wel een opknapbeurtje gebruiken, maar alle basis zaken waren aanwezig. Al met al is het ons prima bevallen voor de niet zo hoge prijs die we betaald hebben.
met vrienden, Aug. 2012
"Aanrader voor jongeren"
Bert Bousema
24-8-2012
een goed appartement, elke dag schone handoeken en werd er schoongemaakt. prima zwembad,
zekere een aanrader voor de jeugd
met partner, Aug. 2012
"Geen aanrader!"
De Graaf
23-8-2012
Ondanks een matig hotel toch een super vakantie gehad. Het enige positieve is dat het hotel dicht bij het gezellige centrum ligt. Erg harde bedden, slecht eten en matige bediening. Maar Albufeira zelf is fantastisch! Wij komen hier zeker in Albufeira.
De beste prijzen en lastminutes voor Appartement A...
Verklein aantal aanbieders
met partner, Aug. 2012
"Prima"
Sanne en Christiaan
26-8-2012
De accommodatie ziet er wat gedateerd uit, maar is netjes en ruim. Wij hadden prima bedden. Het uitzicht vanuit onze kamer was mooi, over het oude centrum. Vanaf het zwembad had je ook een mooi uitzicht.
De accommodatie ligt wat hoger dan het centrum, waardoor de terug weg wat meer vermoeiend is. Maar dit is wel prima te doen, een taxi is wellicht ook een optie en niet zo duur.
De keren dat wij gegeten hebben bij het restaurant was de service prima, vriendelijke mensen, helpen je snel en eten was lekker.
Het appartement zag er netjes uit en werd elke dag schoongemaakt. Wij hebben alleen geen schoon bedden goed gehad gedurende de 10 dagen dat wij er waren. Verder was het prima.
met partner, Juli 2012
"Goede prijs / kwaliteit verhouding"
Fam. de Koster
4-9-2012
Albufeira Jardim, viel ondanks de slechte recensies, wel mee. De appartementen zijn wat verouderd, maar worden iedere dag bijgehouden, ook iedere dag schone handdoeken. En we hebben geen kakkerlakken gesignaleerd. Het personeel was erg vriendelijk.
met vrienden, Juli 2012
"Redelijk"
Jan Cees van Duijn
27-7-2012
Wij verbleven hier van 16-24 juli. Prima appartement, maar helaas werkte er een aantal dingen niet. Airco? Niet eens aanwezig... Zeezicht? ho maar... Bedden waren steenhard na 3 minuten douchen was het warme water op. Verder een prima vakantie gehad in deze mooie plaats. Taxi's kosten geen drol. Richting centrum lopen gaat nog wel, maar terug elke keer een taxi gepakt. Tijdens onze vakantie maar 1 kakkerlak tegengekomen en verder was het allemaal netjes en schoon. Prima verblijf voor jeugd. Helaas sprak het personeel zeer gebrekkig Engels. Al met al een top-vakantie gehad en zeker voor herhaling vatbaar!
met partner, Juli 2012
"Smerig, onvriendelijk en teleurstellend"
Samantha
15-7-2012
Wij kwamen met zn 2en om 12 uur in de avond aan. Toen wij de sleutel kregen en naar het app. liepen kwamen we veel levende en dode kakkerlakken tegen. Bij het openen van de deur liep er ook een naar binnen. Na het verwijderen van deze kakkerlak zagen we dat er een duizendpoot boven het bed zat, kleine spinnetjes over het bed liepen en het er heel vies uitzag. Wij zijn deze nacht niet gaan slapen omdat de receptionist ons niet kon helpen. De volgende dag zijn we naar de manager gegaan maar zij kon en wilde ons ook niet helpen, ze was erg onvriendelijk en arrogant. De reisleidster heeft met haar gesproken maar na dit gesprek mocht ook de reisleidster niet meer op gesprek komen in dit appartement. Na een grote schoonmaak konden wij eindelijk gaan slapen.
"Vervolg"
Samantha
15-7-2012
Het zwembad is slecht onderhouden. losse tegels, groene wanden en lege bierbekers in het water, hoe verder de week vorderde hoe groener het werd. Wij hebben geluncht bij de bar langs het zwembad, waarna ik 4 dagen op bed heb gelegen met voedselvergiftiging. Na hiervan hersteld te zijn en ik eindelijk naar het zwembad kon is ook nog eens mijn tas gestolen. Dit heeft mij nog een vakantiedag gekost vanwege de aangifte, ook hierbij wilde de receptie mij niet helpen. Ik ga hier nooit meer terug en vind het schandalig dat dit appartement wordt aangeboden. Natuurlijk had ik geen vijf sterren appartement verwacht voor het bedrag waarvoor ik de vakantie geboekt hebt. Maar ik vind dat je minstens mag verwachten dat er goed wordt schoongemaakt in de appartementen, ongedierte verwijderd of tenminste bestreden worden en dat het complex verzorgd wordt. Een vriendin attendeerde mij vooraf aan mijn vakantie al op de uitzending van verleden jaar met Rob Geus waarin hij het appartement bezocht.
met vrienden, Juni 2012
"Prima vakantie!"
Suzanne
8-7-2012
Prima appartement, helaas kan het personeel slecht engels en zijn niet vriendelijk. Dat mocht de pret niet bederven, we hebben een leuke vakantie gehad. 'S avonds kun je lopen naar oud Albufeira en een drankje doen. Daarna een taxi voor 5 / 6 euro pakken naar nieuw Albufeira waar de barstrip zich bevind met onder andere discotheek Kiss, slam FM café etc. Het strand is 10 minuutjes lopen, de berg af. De kamers werden bij ons iedere dag schoongemaakt, zelfs als we in bed lagen ging ze gewoon haar gang. De handdoeken werden niet elke dag vervangen, daar moest je om vragen. Leuk appartement voor jeugd zoals wij.
met partner, 2012
"Prima appartement, dichtbij centrum"
heer Smeitink
4-3-2012
Prima basic appartement met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, op loopafstand van het oude centrum van Albufeira.
volgende
Zoo Marine
Praia Albufeira
Xorino Cave
Praia do Peneco
Balaia Golf Village (golfbaan)
Misericórdia Chapel
Salgados Golf Club
Informatie over Albufeira
Weer Albufeira
Kaart Albufeira
Foto's Albufeira
Video's Albufeira
Vraag en Antwoord Albufeira
Mijn leukste vakantieliefde kwam uit
Belgie
Oost-Europa
Amerika
Azie
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie