Appartement Alagoamar**** in Albufeira Portugal beoordelingen 8.1 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 18.207 bezoekers online
Home > Portugal > Algarve > Albufeira > Appartement Alagoamar****

Beoordelingen Appartement Alagoamar****

8 februari 2012

De voorkant

Appartement Alagoamar scoort een 8,1 uit 10, op basis van 93 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Alagoamar****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Alagoamar**** in Albufeira, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 107 vakantiefoto's van Appartement Alagoamar**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Algarve. Vergelijk Appartement Alagoamar**** met andere accommodaties in Albufeira.

93 beoordelingen over Alagoamar****

met vrienden, Aug. 2011
Geweldig appartement
Danielle
30-9-2011 Wij zijn in augustus een week in Alagoamar geweest en het was in 1 woord Top!! Super nette en ruime kamer en mooi zwembad erbij. De ligging is echt perfect, net buiten de drukke gedeelte waardoor je snacht/ sochtends nog lekker kan slapen.

Wij zaten aan de kant van de hoofdweg, als je op het balkon zat gaf het enigzins herrie maar als de deuren dicht zijn hoorde je er niks meer van. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Onze electriciteit deed het niet, was binnen 10 minuten opgelost en gewoon constant stroom gekregen. Elke dag werd er schoongemaakt en schone handoeken.

Dit appartement is echt voor alle doelgroepen uitstekend!

Super appartement/hotel
Robbert
13-9-2011 Pluspunten
- Kwamen om 10.00 aan en konden direct op onze kamer.
- Centrale ligging t.o.v. het oude en nieuwe centrum. Ligt er precies tussenin en is beide in 10 minuten lopen te bereiken.
- Grote supermarkt op nog geen 200 meter lopen.
- Ruime nette kamers
- Iedere dag wordt er schoon gemaakt en worden er nieuwe handdoeken gebracht.
-leuk en lekker zwembad, niet al te groot, maar heerlijk om in af te koelen.
- Gezellige bar.
- Sleutel inleveren bij de receptie
- 24uurs receptie met na 24.00 uur beveiliging.

Minpunten:
- Door centrale ligging wat verder lopen naar de centrums (voor ons geen minpunt overigens)
Verder zou ik geen negatieve dingen kunnen bedenken over dit appartementencomplex.

Erg vriendelijk personeel die alle tijd voor je heeft.

Zeer zeker een aanrader!!!

Top Hotel!!!
Ashley
22-7-2011 Dit was echt een super hotel, erg netjes.
elke dag schoongemaakt, nieuwe handdoeken/theedoeken. Goed zwembad, Vriendelijk personeel, Goeie ligging gewoon perfect. zou er zo weer terug gaan!

Ideale accomodatie
Wendy
4-9-2011 Wij hebben het super naar ons zin gehad. Alles was goed en netjes verzorgd. Elke dag schone handdoeken en theedoek. Ze deden ook de bedden opmaken en als we er niet waren de vloer vegen. het zwembad was ook heerlijk. We zouden er zo weer terug gaan en het iedereen aanbevelen.

Heel goed apartement met super ligging
wil
29-6-2011 dit apartement is zeker een aanrader /
Goede ligging tegenover het strand , het centrum en de supermarkt
we hadden een 2 kamer apartement je hebt genoeg ruimte
we hadden iets kapot het werdt binnen 1 uur gemaakt
Het enigge nadeel is dat je om half 9 al geen bedje bij het zwembad , .
En er is voor kinderen niets tedoen maar dat zijn ook de enigge minpuntjes

met vrienden, Juni 2011
Heel goed apartement
wil
29-6-2011 dit apartement is zeker een aanrader
ligging is heel goed dicht bij centrum en bij supermarkt ook naar het strand is goed tedoen
heen moet je afdalen enterug is het wel wat moeilijker maar als je niet goed tebeen bent kun je altijd de bus nemen
het apartement is netjes en alles is aan wezig
voor kinderen is er in het apartement niet veel .
het enige nadeel is dat je 's morgens om half 9 al geen bedjes meer hebt ze mogen geen handdoeken leggen maar doen het toch

Aanrader
Syl
2-7-2011 Mooi, schoon en groot appartement. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Hadden zelfs mini-bibliotheek met (achtergelaten) boeken in verschillende talen. Geen entertainment (vonden wij aangenaam). Elke dag schone handdoeken (ook theedoek) Op fijne plek. Alles op loopafstand.

alleenreizend, Mei 2011
Fantastische plek
Marleen
2-6-2011 Wij zijn van 25 mei tot 1 juni in Alagoamar verbleven
Super grote en mooi appartement hadden wij daar

De strip was goed op loop afstand te bereiken
En de zee was ook leuk, alleen jammer dat deze te wild was
want je kon er iet in zwemmen

een echtr aan rader al je daar verblijft is de historische algarve
een hele mooie bus tocht na de zuidelijkeste punt van europa.

met vrienden, Mei 2011
Prima accomodatie
L
2-6-2011 Het hotel ligt precies tussen het oude en het nieuwe centrum, prima lopend te doen als je goed ter been bent. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, iedere dag werd het appartement schoon gemaakt en van nieuwe handdoeken voorzien. Prima complex voor een leuke vakantie

met jonge kinderen
Groot appartement
arnold
29-9-2010 Wij zijn hier in sept 2010 10 dagen geweest. Wij hadedn een 2-kamer appartement (nr 6). Zeer ruime kamers en zeer groot balkon. Iedere dag werd schoongemaakt, al is het afhankelijk van de schoonmaakster hoe grondig. Vier sterren is het niet, maar drie wel. TV was klein en niet geheel schadevrij, badkamer is op een budgetmanier opgeknapt. Wel netjes, maar toch jammer. Receptionisten allemaal vriendelijk op 1 na. De bar is beperkt open en de serveerster staat liever bij de receptie. Ligging is precies tussen oude en nieuwe centrum, daardoor weinig restaurants dicht in de buurt. Wel 2 grote supermarkten en je zit zo op de doorgaande weg. Zwembad is groot, met klein kinderzwembad. Helaas wat weinig bedden en parasols. Sommige gasten denken dat alles van hun is (handdoekje leggen).

alleenreizend (1)