Beoordelingen Sines

6,7

19 mei 2013

Sines
Beoordelingen Sines
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Sines. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Sines. Ben je zelf op vakantie geweest naar Sines? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Sines scoort een 8,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Aparthotel en 3 Hotels in Sines. Op Zoover vind je bovendien 5 vakantiefoto's van Sines. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Sines. Bekijk ook andere accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Alentejo.

2 beoordelingen over Sines

zakelijk, Feb. 2010
"Geen vlees geen vis..."
Mischa
Sfeer
10-5-2010 Sines... De Portugesen moeten gedacht hebben: we hebben Lissabon in het noorden ervan en de Algarve ten zuiden, maar wat hebben we hier? Uit een oud boek dat achter de kerk is gevonden lazen ze dat er een beperkte mogelijkheid bestond dat wellicht Vasco di Gama hier geboren is, dus als we daar nu eens dé touristische trekker van maken? En daar houdt het hele Sines verhaal dan ook op. Industrieel staan er twee petrochemische fabrieken een paar km landinwaarts (verklaart ook meteen mijn aanwezigheid hier), maar een golfbaan moet nog worden aangelegd (en dat in Portugal!!). Lokale mensen zijn zeer gastvriendelijk (tegenover Europeanen), door de projecten op de fabrieken lopen er echter ook veel goedkope arbeidskrachten rond waarvoor je te pas en te onpas wordt gewaarschuwd.

Hotel: Dom Vasco, Restaurant: alles rondom de oude haven en in het oude cenrum (stel je er niet te veel van voor: met "alles" bedoel ik hoogstens 3 of 4 tentjes), Uitgaansleven: is dat er?

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit