Beoordelingen Vakantiehuis Monte do Vale Porquinhas

19 mei 2013

Monte do Vale Porquinhas
Beoordelingen Vakantiehuis Monte do Vale Porquinhas
Vale de Porcas de Baixo , 7645-011, Milfontes / Vila Nova de Milfontes
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Monte do Vale Porquinhas in Milfontes / Vila Nova de Milfontes, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis Monte do Vale Porquinhas zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiehuis Monte do Vale Porquinhas scoort een 9,3 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Monte do Vale Porquinhas in Milfontes / Vila Nova de Milfontes, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis Monte do Vale Porquinhas, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiehuis Monte do Vale Porquinhas de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Vakantiehuis Monte do Vale Porquinhas vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Alentejo. Vergelijk Vakantiehuis Monte do Vale Porquinhas met andere accommodaties in Milfontes / Vila Nova de Milfontes.

9 beoordelingen over Monte do Vale Porquinhas

met oudere kinderen, Juli 2012
"Exclusieve rust"
Peter
19-4-2013 rust, gastvrijheid en ruimte zijn de trefwoorden wat ons betreft. We voelden ons direct op ons gemak. de inrichting is eenvoudig maar netjes en schoon. Het zwembad comfortabel. De reis over de onverharde weg is een uitdaging, maar went snel.
bijzondere plek!

met jonge kinderen, Juni 2012
"Heerlijk ontspannen"
Willemijn Bedaux
25-4-2013 Een plek om helemaal bij te komen, midden in de Portugese natuur. Kurkeiken, Eucalyptus bomen, een herder met zijn geitjes. Een gezellig huisje, schoon en van alle gemakken voorzien. Een BBQ waar we de op de markt gekochte verse zalm op leggen. Daarnaast heerlijke bedden om in te slapen en je wandelt vanaf het huisje direct de natuur in. Kortom rust en ontspanning. Gewoon geen (stads)geluiden om je heen, gewoon even niets. Er is ook een zwembad, voor de kinderen heerlijk om zich in te vermaken. Overdag naar Vila Nova, de dichtsbijzijnde badplaats, met voornamelijk Portugese toeristen. Het strand is ideaal met kleine kinderen en de restaurantjes zijn voor Nederlandse begrippen zeer goed betaalbaar. Er zijn andere stadjes en bezienswaardigheden in de buurt, maar ik moet eerlijk zeggen dat we zelf niet zo ver zijn gekomen met kleine kinderen. De rust, het buiten zijn op het terrein, het zwembad en het strand zijn dan voldoende.

met partner, Apr. 2010
"Hemels"
bcvdijk
11-6-2010 De vier vakantiewoningen op Vale Porquinhas zijn ruim, gezellig ingericht en prachtig gelegen op een enorm landgoed in een overweldigende natuur. Toegang via een onverharde weg van ongeveer 5 kilometer, daarom een totaal afwezig zijn van verkeerslawaai. 's Avonds naar bed met het geluid van de krekels, kikkers en een paar uilen. Bovendien een heerlijk zwembad met ligstoelen.

Familie
Myrian
23-7-2007 Hoi, we zijn twee keer te gast geweest bij Rina en Celestine. Vale Porquinhas is een bestemming, waarover je thuis nog lang napraat. De rust, gastvrijheid, mooie omgeving, met de unieke combinatie van stand, (op een paar kilometer afstand) en natuur (waar heelijk gewandeld kan worden), maken het een onvergetelijke plek. Ook onze zonen, die toen 13 en 15 waren, hadden het er prima naar hun zin.

Cees en Elma Beijen...
22-5-2007 Geweldig! Wij zijn inmiddels enkele malen te gast geweest in de valei, bij de gastvrouwen Celestine en Rina. Elke keer weer verwondering bij het aanschouwen van de omgeving en het ervaren van de totale rust. Voeg daarbij de gevoelde gastvrijheid en de goede verzorging en je kunt niet anders concluderen dan dat je zeker nog eens terug gaat.

jan en mia van inge...
8-5-2007 Vale Porquinhas ligt in een mooie vallei waar je volop kunt genieten van wandelingen in de natuur.De twee nederlandse gastvrouwen Rina en Celestine zorgen voor een gastvrij onthaal.Het is handig als je zelf een auto tot je beschikking hebt omdat de accomodatie enkele kilometers van de verharde weg afligt en je dan niet zomaar je dagelijkse boodschappen kunt doen.Overigens kunnen Rina en Celestine zorgen voor een overheerlijk ontbijt of avondmaaltijd.Wij zijn al twee keer bij hun te gast geweest en we kunnen iedereen aanraden eens bij hun te gaan kijken.Bezoek hun website en u zult net als wij inder de indruk zijn van de mogelijkheden om daar een prettige vakantie door te brengen.

met vrienden, Mei 2007
Corrie van der Zwal...
22-5-2007 Als je van de natuur houdt, moet je hier een keer zijn geweest. Een oase van rust en de twee Nederlandse gastvrouwen Rina en Celestien doen hun uiterste best om het naar je zin te maken. Ze zijn erg gastvrij en op afspraak kun je er ook lekker eten. Als je van wandelen, rust en gezelligheid houdt, is dit een perfekte locatie. Kortom, gewoon een keer er naar toe gaan.

met partner, Mei 2007
Ivo en Margret
9-5-2007 Vale Porquinhas ligt werkelijk op een unieke lokatie. Wij zijn er reeds verschillende malen geweest en er volgen nog meerdere keren.
Wie van de natuur houdt kan zich geen betere plek voorstellen. De weg ernaar toe is al een belevenis op zich.
Aangekomen staan Rina en Celestine voor je klaar.
En niet te vergeten dan een heerlijke duik in het schitterende zwembad.
Over onthaasten gesproken!!!
Dit is een stek om tot rust te komen, van de natuur en de gastvrijheid van Celestine en Rina te genieten.
Een echte aanrader.

zakelijk, Apr. 2006
Mieke en Toon Klaas...
10-5-2007 Perfecte plek om tot rust te komen. Het ligt fantastisch tussen de bergen. Je kunt er heerlijk wandelen en genieten van een gastvrije ontvangst door Rina en Celestine. De zee ligt op ongeveer een half uur rijden, dud ook dat is prima te doen. De accomodatie is dik in orde, tevens de beschikking over een heerlijk zwembad. Bij de temperaturen ter plekke niet te versmaden.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit