Camping Os Anjos in Campo Maior Portugal beoordelingen 8.8 | Zoover

Camping Os Anjos Campo Maior

Beoordelingen Camping Os Anjos

Estrada da Senhora da Saude Apartado 90, 7371-909, Campo Maior
Camping Os Anjos scoort een 8,8 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Os Anjos? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Os Anjos in Campo Maior, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Camping Os Anjos vinden. Je kunt 1 video van Camping Os Anjos bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Alentejo. Vergelijk Camping Os Anjos met andere accommodaties in Campo Maior.

6 beoordelingen over Os Anjos

met partner, Apr. 2012
"Helemaal top."
AAJ van den Hoogen
22-4-2012 De ontvangst door Solange en Joris is hartverwarmend. Ze weten alles van
de mooie omgeving, historie en cultuur. Grote plaatsen met prachtig uitzicht.
Ruimte en rust. Een camping om zeker terug te komen of te gaan bezoeken.

met partner, Apr. 2012
"We komen hier zeker terug!"
Wil en Corry van Sc...
15-4-2012 Wij waren op doorreis op deze prachtig gelegen camping. Vanwege het weer hebben we niet veel van de omgeving gezien en zijn we doorgereden naar de Algarve, maar op onze terugreis naar Nederland, komen we hier zeker terug! Joris en Solange willen het de gasten naar de zin maken! Ze zijn super behulpzaam en gastvrij! Prijs-kwaliteit verhouding is prima.

met partner, Mrt. 2012
"Wat een rust!"
christine manders
9-3-2012 Wij staan sinds zondag op deze hele nette en mooi gelegen camping.
Hebben al heerlijk gefietst door het glooiende landschap met olijfbomen.
Joris en Solange zijn heel enthousiast over Portugal en het stadje Campo Maior met zijn vriendelijke bevolking. We zijn hier geen klanten maar gasten.
De rondleiding door het stadje van Solange hebben we ook meegemaakt.
Ze weet ontzettend veel over de cultuur en geschiedenis en kan het heel mooi vertellen. In de omgeving is ook veel te zien en veel met de fiets bereikbaar.

met partner, Mei 2011
"Hier kom je tot rust."
Gert & Roelien
19-7-2011 Goede camping met gezellige, behulpzame Nederlandse eigenaars. Zij spreekt goed Portugees wat soms goed van pas kan komen. Kraakhelder toiletgebouw, heerlijk zwembad. Wat weinig schaduw, maar daar wordt aan gewerkt. Billijke prijzen. Mooie fietstochten in stad en omgeving gemaakt. Uitgebreide rondleiding in mooi stadje door enthousiaste eigenaresse. Samen sardines gegeten. Leuke contacten met bewoners door plaatselijke bekendheid van eigenaresse. We waren op doorreis met camper en zouden 1 nacht blijven; het werden er 6. We komen zeker terug.

met partner, Mrt. 2011
"Mooie landelijke liggende camping"
Peter en Gea Kars
19-7-2011 Wij hebben op doorreis naar de Algarve in maart 2011 een aantal dagen op deze camping gestaan en zijn daar helemaal even tot rust gekomen. Mooie omgeving met prachtig uitzicht en een heel leuk dorp.
Joris en Solange doen er alles aan, om het je naar de zin te maken en zijn zeer hartelijk.
Het sanitair is mooi en schoon! Zeker een aanrader.
Peter en Gea Kars

met partner, Mrt. 2011
"Een bijzondere camping"
Jacco en Hetty
1-4-2011 De camping ligt tussen olijfboomgaarden en vlak bij het mooie, sfeervolle stadje Campo Maior. De gastheer (Joris) en gastvrouw (Solange) doen alles om het je naar de zin te maken. Solange spreekt goed Portugees en heeft ons meegenomen naar verschillende musea en een badega. Doordat ze veel contacten heeft in Campo Maior kwamen wij ook op een andere, leuke manier met Portugezen in aanraking. Dit was voor ons een bijzondere ervaring.