Vakantiehuis O Vale da Mudanca**** in Aldeia do Ronquenho Portugal beoordelingen 9.7 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 9.481 bezoekers online
Home > Portugal > Alentejo > Aldeia do Ronquenho > Vakantiehuis O Vale da Mudanca****

Beoordelingen Vakantiehuis O Vale da Mudanca****

23 februari 2012

9,6
9,5
entree Casa a Oliveira
9,7

Vakantiehuis O Vale da Mudanca scoort een 9,7 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis O Vale da Mudanca****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis O Vale da Mudanca**** in Aldeia do Ronquenho, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Vakantiehuis O Vale da Mudanca**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Portugal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Alentejo. Vergelijk Vakantiehuis O Vale da Mudanca**** met andere accommodaties in Aldeia do Ronquenho.

13 beoordelingen over O Vale da Mudanca****

Perfect!
Lia Verbeek
28-11-2011 Wij zijn hier met 4 vriendinnen in nov 2011 geweest en hebben het geweldig gehad. De liging is subliem, het uitzicht adembenemend, het huis meer dan van alle gemakken voorzien, zeer stijlvol, erg goede bedden, zeer verzorgd, goed sanitair, heerlijke douches, verschillende zitjes buiten (beschut of juist niet) gewoonweg fantastisch zoals ook de gastheer en gastvrouw, en zo kan ik nog wel even doorgaan......
We hebben heerlijk gegeten bij Wiro en Margriet, echt een aanrader - ook wat betreft gezelligheid - en 's ochtends en 's middags hebben we genoten van hun heerlijk gebakken verse brood.....
Zeker voor herhaling vatbaar......

Pareltje in de streek Alentejo
Karin van Schaik
21-11-2011 Met vier beste vriendinnen een lang weekend doorgebracht; Op een goed verzorgde plek als O vale da Mudanca is dat bij voorbaat al een succes, alles ziet er prachtig uit! Sfeervol mooi ingericht huis, prachtig aangelegd terrein. Er is duidelijk een talentvolle interieurarchitect aan het werk geweest. De omgeving is rustig, landelijk en het uitzicht werkelijk prachtig. Wij hebben heerlijk gewandeld, gegeten en van de omgeving genoten. Ook het weer was tegen alle verwachtingen in zacht en de zon liet zich geregeld zien.
Door de ligging van het huisje en het slimme terras in de luwte, konden we lang buiten zitten. En dat in november!

In de nabij gelegen dorpjes kun je boodschappen doen en genieten van portugese restaurantjes; ook strand en zee zijn bereikbaar, al moet je daar wel even voor autorijden. We hadden allerlei wilde plannen, maar omdat het zo fijn, mooi en relaxed is bij O vale da Mundanca, hadden wij daar geen enkele behoefte aan. Ik kom hier zeker nog eens terug.

Wat heerlijk!!!!!!!
Miriam Roeffen
21-11-2011 De prachtige omgeving is een verademing om tot rust te komen waarbij je de pracht en de stilte kunt laten bezinken en door laten dringen in al je poriën.
De natuur en de omgeving zijn zo mooi, gecombineerd met het heerlijke verblijf met de luxe kamers met wc en grote douche. Het is zeer stijlvol ingericht waarbij je duidelijk kunt zien en voelen dat elk detail zorgvuldig is gekozen. Je voelt je direct thuis, mede door de hartelijke ontvangst die we kregen van Wiro en Margriet. Het versgebakken brood, het heerlijke avondeten hebben zeker bij gedragen aan een heerlijke tijd in Portugal. Voor alle ingrediënten kan gezorgt worden, excursies, wandeltochten, tips, alles kan, alles mag. Echt een aanrader als er tussen uit wilt. Het lijkt me ook heerlijk om hier voor echt lange tijd te zijn. Oftewel, zeker een verblijf wat voor herhaling vatbaar is, tot gauw zou ik zeggen!

met jonge kinderen, 2011
Pracht in alle opzichten..!
katrin deknock
9-11-2011 Wij vonden O Vale da Mudanca een fantastische plek, en dat van bij onze aankomst tot bij ons vertrek. Zowel de woning viel onmiddellijk in onze smaak als de prachtige omgeving. Maar ook van de gastvrijheid van de eigenaars hebben we ten zeerste genoten (nogmaals dank!). Onze kinderen spreken nu nog van deze fantastische plek, en ook van de honden die ze missen. Gelukkig hebben we van deze laatsten een foto in de eetruimte waardoor ze regelmatig ten sprake komen!

met een groep, Nov. 2011
Genieten tussen de olijfbomen
Annette van Rest
21-11-2011 In een heuvelachtig landschap ligt een moderne, mooie vakantiewoning. Vanuit alle kamers heb je een mooi uitzicht. 's Ochtends de opkomende zon door de ramen van de slaapkamer. Wakker worden door het gezang van vogels. Eten bij de eigenaren is super, er wordt heerlijk gekookt. Luieren in de tuin, een baantje zwemmen, olijvenplukken in het olijvenseizoen of een leuke stad bezoeken.

met partner, Okt. 2011
Te gekke vakantie bestemming!
annelies en Kris Ma...
21-11-2011 Wij hebben enorm genoten van de schitterende ligging en omgeving. Het vakantiehuis is top ingericht. uitgebreide keuken, gezellige kamer, mooie slaapkamer met mooie praktische badkamer. Alles ook even schoon en netjes! verder mochten we gebruik maken van de Cabana, een buitenverblijf met lounge set, lange eettafel, keukentje met ijskast en barbecue. Kei gezellig ingericht vlak bij het zwembad. Heerlijk zwembad wat heel schoon is en goed word schoongehouden door de eigenaars.
Wiro en Margriet zijn heel gastvrij en kunnen heerlijk koken! we hebben een culinaire week gehad met veel vis op de barbecue. wij hebben echt een topweek gehad. ze hebben 2 schatten van honden: Ghia en Kips.
elke ochtend ging ik met ze wandelen en dat was geweldig! kortom voor ons een geweldige ervaring en wij gaan zeker volgend jaar terug.

met vrienden, 2011
Geweldige design-rust
jos baijens
19-10-2011 Een top-design-retraitre met een culinair avontuur....
rust stilte overdenkingsmogelijkheden en vriendelijke
eigenaren.

Portugees paradijs
Ger en José
5-11-2011 Wij zijn hier in september 2011 een week geweest en hebben genoten van het mooie weer, het weidse adembenemende uitzicht, de rust en het voortreffelijke gastheer- en gastvrouwschap van Wiro en Margriet. Voor ons de eerste kennismaking met Portugal en de Alentejo. Vier jaar gelden begonnen zij op een droge berg en nu mochten wij te gast zijn in hun klein paradijs. Spannend om ‘s-avonds in het donker aan te komen en pas de volgende ochtend te zien hoe mooi alles is. Onze vakantie woning was luxe, ruim, gezellig en van alle gemakken voorzien. Ook de andere huizen zijn luxe, met design meubels ingericht en fantastisch afgewerkt. Over alles is nagedacht, wat dat betreft verloochent Wiro zijn architecten/ontwerper achtergrond niet. Wij hebben naast Lissabon ook de kust onder Sines bezocht en daar op ons mooiste strand ooit gelegen.
Een week hier vertoeven voelt als drie weken vakantie. Het land, de streek en in het bijzonder O vale da mudanca kunnen wij iedereen aanraden!

Geweldig accomodatie van alle gemakken voorzien
Peter, Yvette en Ch...
18-9-2011 O vale da Mudanca is een woning in een prachtige omgeving en ligt dicht bij voldoende leuke kleine Portugese plaatsjes. Het landgoed waar de woning op staat is ruim en ademt rust uit. De woning heeft ruimte voldoende voor 4 personen en is zeker geschikt voor kinderen. De woning is netjes ingericht, is schoon, van alle gemakken voorzien, goede bedden en de keuken heeft een uitrusting van goede kwaliteit. Voor de kinderen is er een klimhuis en een schommel gemaakt onder een olijfboom. Ondanks dat er geen airco is, is de woning voldoende koel en is er altijd ergens een schaduwplek. Het zwembad is netjes en schoon. De aangrenzende cabana is een heerlijke plek om te vertoeven. Om 's avonds te genieten van een heerlijk diner wat door Wiro of Margriet is gemaakt of om zelf te barbecueën. Wiro en Margriet zijn een fantastische gastheer en gastvrouw! Kortom een plek om zeker nog een keer naar terug te keren.

Ideale vakantie
fam. piceu
28-8-2011 Een mooi, moderne vakantiewoning dat volledig is uitgerust voor een heerlijke vakantie. Hier kan je volledig tot rust komen en genieten van de rust en natuur. De kinderen hebben echt genoten van de gastvrijheid van de eigenaars. Niets is hen teveel. Het ontbijt en avondeten dat geserveerd wordt is af. Ook tips over restaurants kloppen volledig. Ik kan niets negatiefs over deze locatie zeggen.
Een fantastische plek.
fam. piceu (brugge)