Vakantie Beoordelingen Poznan Wielkopolskie vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Poznan

Poznan

Beoordelingen Poznan

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Poznan. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Poznan. Ben je zelf op vakantie geweest naar Poznan? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Poznan scoort een 8,8 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 104 Appartementen, 2 Aparthotels, 4 Campings, 1 Vakantiehuis, 23 Hostels, 75 Hotels, 13 Pensions en 1 Villa in Poznan. Op Zoover vind je bovendien 73 vakantiefoto's van Poznan. Je kunt 2 video's van Poznan bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Poznan. Bekijk ook andere accommodaties in Polen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Wielkopolskie.

20 beoordelingen over Poznan

met partner, Okt. 2011
"Mooi Stadje ,was meer dan dat ik verwachte"
Dua.jan
Sfeer in stad
26-10-2011 Wat je vooral moet bezoeken is de oude middenstad(Stary Rynek)
Voor te winkelen moet je zeker gaan naar het gigantische Stary Browar
En voor te eten in ristorante Mollini Sw Marcin 34

met een groep, 2011
"Gezellig centrum, schone stad"
Ed Elvers
Sfeer in stad
16-9-2011 Een fijne stad om lekker rond te wandelen, vriendelijke mensen, kleurrijk centrum.

alleenreizend, 2009
"Poznan is voor mij 'The place to be'."
Henk
Omgeving
19-12-2009 Ik kom altijd voor mijn werk in Poznan en heb ondertussen ook Poolse vrienden. Als je met deze mensen de stad in gaat en hoort hoe blij ze zijn om van het communistische juk te zijn bevrijd en alle verhalen hoort over de historie van Polen en met name Poznan, kijk je met andere ogen naar de mensen en de gebouwen. Het eten vind ik over het algemeen 'Pools', maar prima 'te verteren'.

Als je alleen maar door de stad loopt en niet de juiste weg weet kom je niet op de plekken waar het uitgaansleven zich afspeelt, namelijk onder NAP (Nieuw Amsterdams Peil). Pubs en kroegen (hoe je ze ook noemt) bevinden zich namelijk onder de grond. Maar gezellig! Bij voorkeur drink je bier of wodka.

De mooie gebouwen? Daar moet je oog voor hebben. Loop er langs, maak een foto en bekijk deze thuis nog eens. Je zult zien dat je dan een ander oordeel hebt.

Mam przyjaciół w Polska.

met oudere kinderen, Juni 2009
"Super stad, nooit verwacht."
Robben
Omgeving
26-1-2010 Poznan is ons zo meegevallen dat is echt niet normaal. Heel anders dan we verwacht hadden.
Prachtig centrum, en winkelcenta die je zelden zo ziet. Groot en modern. Het eten is er super, vooral als je er 30 jaar geleden voor het laatst geweest bent. Je kent heel Polen niet meer terug. Het gaat daar zo snel. Zeker nog eens terug.

met een groep, Mei 2009
"Palmiarnia en King Cross"
Ria
Sfeer in stad
10-6-2010 Wij verbleven met een groep in Grodzisk, en daar wij gedurende ons verblijf te kampen hadden met hevige regen, konden wij niet aan sightseeing doen zoals gepland. Maar niet getreurd, zelfs bij regenweer valt hier wat te beleven.
Wij bezochten dan maar het Palmiarnia, een prachtige botanische tuin, met verzameling tropische vlindersoorten en insecten, en prachtige tropische plantensoorten.
Ook bezochten wij het gigantische winkelcentrum King Cross, waar voor ieder wat wils te vinden is. Ook aan etengelegenheden keuze te over in dit nieuwe winkelcentrum.

met partner, Apr. 2009
"I love Poznan!!!"
de mey filip
Omgeving
4-7-2009 Heel westers aandoende stad in Polen....totaal niet ouderwets of arm....dit was misschien 20 jaar geleden nog zo...prijzen lager dan in Belgie

met partner, Mrt. 2009
"Fantastiche stad"
kenny van keymeulen
Omgeving
30-4-2009 de moeite om eens te bezoeken ,vele toffe winkelcentra en heel lekker eten en alles aan heel goedkope prijzen een echte aanrader voor wie graag grote steden bezoekt met een heel toffe oude markt en prachtige gebouwen, doen is een bezoeje waard

Familie, Aug. 2008
"Geweldige stad!"
Marike
Omgeving
15-8-2008 Wij zijn met de kinderen in de vakantie naar Poznan geweest, een geweldigie stad. Mooie oude gebouwen en supersfeervol. We hebben er de hele dag gelopen en heerlijk op het plein gegeten e.d.

Roos
Omgeving
7-7-2008 Een mooi gerestaureerde markt met het oude gemeentehuis, wat nu museum is. Lijkt op een Italiaans palazzo. De kathedraal staat iets uit het centrum, maar ook zeer de moeite waard. Buiten Poznan is het toch nog minder mooi. De 2-baansweg die leidt naar de grens met Duitsland is nog niet opgeknapt en door het vele verkeer ook erg gevaarlijk.

met vrienden, Juli 2008
"Erg mooi"