Hotel Dwór Kaliszki*** in Biala Piska Warminsko Mazurskie | Zoover

Hotel Dwór Kaliszki*** Biala Piska

Beoordelingen Hotel Dwór Kaliszki***

Kaliszki 17 , 12-230, Biala Piska
Hotel Dwór Kaliszki scoort een 7,1 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Dwór Kaliszki***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Dwór Kaliszki*** in Biala Piska, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Dwór Kaliszki*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Polen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Warminsko Mazurskie. Vergelijk Hotel Dwór Kaliszki*** met andere accommodaties in Biala Piska.
Er zijn helaas nog geen Nederlandse beoordelingen aanwezig voor Dwór Kaliszki*** / Biala Piska. Je kunt wel een beoordeling toevoegen.

Heb je deze accommodatie bezocht?

5 beoordelingen over Dwór Kaliszki***

9,8
met een groep, 2012
"Szok"
robo
12-2-2012 tragedja........................

"Nie dla Dworu Kaliszki"
Maciej
16-8-2011 Niestety przed pobytem w ww. dworze (skadinad pieknie polozonym) powstrzymala mnie nierzetelna obsluga, ktora zmienila warunki rezerwacji i kazala doplacic bez zadnego formalnego uzasadnienia 100pln za dobe (w wersji apartamentu).

To skuecznie zrazilo mnie do pobytu, mam nadzieje ze wszyscy wybierajacy sie na odpoczynek do Dworu Kaliszki wyciagna z tego wnioski i upewnia sie kilkukrotnie co do warunkow rezerwacji.

met partner, Mrt. 2011
"BRAWO!"
anna
23-8-2011 Wyjątkowe , klimatyczne i urocze miejsce. Przepiękne wnętrza, miła i kompetentna obsługa , wszędzie dbałość o szczegóły a kuchnia ....o jejku , jeszcze mam ochotę na placki z sosem kurkowym oraz pierogi z farszem z kaczki ...polecam , w sumie to nie wiem co bardziej - czy ciszę i spokój pod 300 letnim dębem, czy relaks w SPA a może jednak pogawędkę o tym co warto zobaczyć w okolicy z uroczą Panią z recepcji.... oj mało takich magicznych miejsc , mało i dlatego warto tam powracać , ja już wkrótce !!! pozdrawiam pracowników i dziękuję zaocznie - bo będzie zapwene równie uroczo jak ostatnio

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Dwór Kaliszki*** bij:

met partner, 2011
"Upojny weekend"
marta
7-2-2011 Polecam miejsce z calego serca. Bardzo mila obsluga, swietne jedzenie, fajne spa, wyjatkowo klimatyczne miejsce z fantastycznym, oryginalnym wystrojem. Niebanalny, półdomowy klimat, w którym się naprawdę wypoczywa.

met partner, Mei 2009
"Miejsce z klimatem :)"
Dominik Lipiec
16-4-2010 Dwór kaliszki naprawdę zasługuje na swoją nazwę. To nie jest zwykły hotel z fajnym SPA i smacznym jedzieniem. Wnętrza korytarzy, restauracji i samego pokoju robią niesamowity klimat.

miałem okazje i przyjemnośc gościć zarówno w apartamencie jak i zwykłym pokoju. moja dziewczyna stylistka-artyska oszalala na punkcie wystroju wnetrza :)

ktoś sie naprawde postarał zeby bylo nietuzinkowo i stylowo.

Co do jedzenia to smaczne, porcje solidne ,ale bez rewelacji. za to obsluga nieba uchyli zeby dogodzic. do pokoju, do basenu, wszedzie doniosą wszystko z karty.

urokowi miejsca dodaje ogród przed dworem z wielkim drzewem.

generalnie polecam!