Hotel Sarmata*** in Sandomierz Swietokrzyskie | Zoover

Hotel Sarmata*** Sandomierz

Beoordelingen Hotel Sarmata***

Ul. Zawichojska 2, 27-600, Sandomierz
Hotel Sarmata scoort een 9,9 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sarmata***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sarmata*** in Sandomierz, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 68 vakantiefoto's van Hotel Sarmata*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Sarmata*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Polen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Swietokrzyskie. Vergelijk Hotel Sarmata*** met andere accommodaties in Sandomierz.
Er zijn helaas nog geen Nederlandse beoordelingen aanwezig voor Sarmata*** / Sandomierz. Je kunt wel een beoordeling toevoegen.

Heb je deze accommodatie bezocht?

6 beoordelingen over Sarmata***

9,7
"Wyjątkowe miejsce"
Magdalena
31-3-2012 Hotel Sarmata to hotel wyjątkowy. Spędziliśmy tam romantyczny weekend i wynieśliśmy wspaniałe wspomnienia. Otoczenie przepiękne, wręcz królewskie. Bardzo blisko stare miasto, dzięki czemu zwiedziliśmy je bardzo dokładnie mimo kiepskiej pogody,. Pokoje eleganckie, można odpocząć i zaczerpnąć odrobiny luksusu. Personel bardzo przyjazny zawsze chętnie służył nam pomocą. Cena moim zdaniem korzystna, ponieważ warunki są rewelacyjne. Restauracja wspaniała, posiłki wyśmienite i pięknie podane. Pokoje sprzątane codziennie. Jeżeli chodzi o pary jest to miejsce idealne. Niestety nie moge sie wypowiedziec o atrakcje dla dzieci ponieważ nie zwracałam na nie uwagi. Hotel posiada jaccuzi i saune:) Bardzo ale to baardzo polecam:)

met vrienden, Dec. 2010
"Hotel sarmata - super"
j23
4-1-2011 Miejsce godne polecenia. Spędziliśmy uroczy weekend z przyjaciółmi. Bawiliśmy się przednio.

met vrienden, 2010
"Bardzo ładne miejsce - szczególny klimat !!!!!"
Danka
4-10-2010 Piękne miejce dardzo blisko centum miasta ,bardzo mi się podobało -byłam na dużym przyjęciu weselnym organizowanym w hotelu SARMATA - klimat szczególny,kunsztownie, elegancko - nie można się do niczego przyczepić ??? poza może drobnym szczeółem - przy eleganco i dekoracyjnie nakrytych stołach mi jako gościowi brakowało praktyczności - gość powinien mieć w zasięgu ręki paterę z ciastem czy owocami a podanie obiadu i ciepłych posiłków powinno się odbyć w możliwie najkrótszym czasie (jedni goście zapomnieli kiedy był obiad a innym jeszcze się podaje) - nie żeby przyczepić łatkę ale żeby zwrócić uwagę właścicielom co należy udoskonalić i dopracować , żeby nikt z przyłych gości w swoich wrażenich z pobytu tym holelu nie miał miejca na to ale ... jak ja , bo ogólnie za całoksztat daję im dziesiątkę i w przyszłości skorzystam z ich usług mam nadzieję skorygowanych o moje uwagi ??? Z życzeniami sukcesów dla właścicieli i obsługi .
Pozdrawiam i polecam wszystkim.DANKA

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Sarmata*** bij:

met partner, Mei 2010
"Naprawde super miejsce"
Michal
5-5-2010 Hotel "Sarmata" w Sandomierzu to naprawde super miejsce, spędziłem tam weekend majowy 2010 w pokoju dwuosobowym razem ze swoją dziewczyną zarówno ja jak i ona byliśmy pod wielkim wrażeniem. Miła i sympatyczna obsługa, fajna atmosfera i bardzo dobre jedzenie w hotelowej restauracji oraz bliskie położenie Hotelu od Rynku Sandomierskiego powoduje że chce się tu wracać.

met partner, Mei 2010
"Wspaniałe miejsce"
Andrzej
5-5-2010 Hotel z pełną obsługą turystyczną, dobrze położony o cudownym klimacie

met partner, Aug. 2009
"Doskonały hotel 100 metrów od Rynku"
lucbach
22-4-2010 Świetnie położony, nowy, piękny hotel, który przypomina raczej dworek niż typowy zespół hotelowy. Zaoferowano nam doskonałą obsługę, pomoc w każdej sytuacji i zrozumienie w Restauracji Sarmackiej (moja żona jest zmuszona prowadzić restrykcyjną dietę). Polecam na wypoczynek w Sandomierzu.