Beoordelingen Kielce

6,7

24 mei 2013

Kielce
Beoordelingen Kielce
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Kielce. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Kielce. Ben je zelf op vakantie geweest naar Kielce? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Kielce scoort een 7,9 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen, 1 Kasteel, 2 Vakantieparken, 19 Hotels en 1 Pension in Kielce. Op Zoover vind je bovendien 13 vakantiefoto's van Kielce. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Kielce. Bekijk ook andere accommodaties in Polen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Swietokrzyskie.
Er zijn helaas nog geen Nederlandse beoordelingen van bestemming Kielce gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Kielce achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

13 beoordelingen over Kielce

6,7
met vrienden, Aug. 2012
"Spokojne wakacje"
Agata
Sfeer
20-8-2012 Swietne miejsce dla osob ktore lubią spokoj i leniwe wakacje. pobliskie jezioro z plaża i rowerkami wodnymi sa cudownym sposobem miłe spedzenie czasu. Dla osob lubiace imprezy tez sie coś znajdzie gdyz cała noc gra muzyka, mozna napic sie drinka, potanczyc a nawet pośpiewać.
miejsce raczej typowo wypoczynkowe, nic ciekawego do zwiedzania. niezbyt tłoczno. idealne miejsce dla młodych ludzi chcacych wypoczac i pobawić sie, oraz dla całych rodzin.

met vrienden, Aug. 2012
""Sielpia Wielka""
Marta
Sfeer
6-8-2012 Planując ze znajomymi weekendowy wyjazd do Sielpi Wielkiej, położonej w powiecie koneckim, woj.świętokrzyskim, nie myślałam że będzie on sprawcą wielu niezapomnianych wrażeń. Sielpia to wieś, więc zapewne większość osób uważa, że nie ma sensu tam jechać. Ja chce wyprowadzić wszystkich z tego błędu. Noc spędziliśmy pod namiotami na jednym z kilku poli namiotowych. Okolica była przepiękna, atmosfera jeszcze lepsza. Mimo pozornego spokoju, ciszy i dookoła otaczającego nas lasu, nieopodal miejscowość ta tętniła życiem. Po przejściu kilkuset metrów tuż obok ogromnej plaży czekało na nas kilka dyskotek, klubów, restauracji. Można było szaleć do białego rana. Ale to nie koniec atrakcji. Na zaplanowanie drugiego dnia było jeszcze więcej ofert. Szlaki rowerowe i turystyczne, Muzeum Staropolskiego zagłębia przemysłowego. Nad zalewem znajdujące się wypożyczalnie sprzętu wodnego, parki linowe, kino letnie itp. Będąc w okolicy warto zobaczyć m.in.: Skansen w Tokarni, Oblęgorek czy Jaskinię "Raj".

met jonge kinderen, 2012
"Polecam na wakacje"
Wiolka
Sfeer
23-5-2012 Idealne miesjce na wakacje, bliskosć do gór świetokrzyskich jest kolejnym atutem tego miasta ;)

De beste prijzen en lastminutes voor Kielce bij:

met vrienden, 2012
"Nigdy więcej"
Dominika
Sfeer
14-4-2012 Niestety nie mogę polecić tego miasta-zbyt mało miejsc rozrywki.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Opinia o mieście"
Ula
Sfeer
8-5-2012 Bardzo ładne miejsce w woj. świetokrzyskim, idealne na odpoczynek dla rodziny z dziećmi

met partner, Sept. 2010
"Świetne miejsce"
Agata
Sfeer
9-10-2010 Polecam tanie noclegi- Hotel Stella Kielce. Bardzo dobre wyżywienie, świetna obsługa

zakelijk, Apr. 2009
"Polecam to miasto."
Lukasz
Sfeer
29-4-2009 Bardzo dobre miejsce dla młodych ludzi. Miasto jest średniego zagęszczenia więc można się swobodnie po nim poruszać. Bardzo duża ilość dyskotek, barów itp. Uczelnie oferujące bardzo wysoki poziom nauczania. Miasto wciąż staje się coraz bardziej nowoczesne i tym samym ładniejsze...

met een groep, Mrt. 2009
"Super miasto"
Pawel
Sfeer
13-3-2009 Ciche i spokojne miejsce, gdzie można do woli spacerować i cieszyć się super cukierniami i kawiarniami :)

met partner, Feb. 2009
"Ciekawe miejsce"
Pawel
Sfeer
22-2-2009 Kielce miasto niczym Rzym położone wśród wzniesień. Dwa stoki narciarskie, niesamowite krajobrazy - np liczne kamieniołomy w tym jeden w środku miasta, zabytki. Polecam - nawet na weekend.

alleenreizend, Dec. 2008
"Great people in great Place:)"
Daren
Sfeer
27-2-2009 ...a little bit cold and windy;), but atmosphere in pubs- full of exellent nice people - is great:). I've found there many friends:)
I miss this place and I wish I have oportunity to visite City Kielce, and The Swietokrzyskie Mountains:) in the near future. Ive really enjoyed there:)

I admit once again... for me excellent place!!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit