Hotel Klimczok Resort & SPA**** in Szczyrk Slaskie | Zoover

Hotel Klimczok Resort & SPA**** Szczyrk

Beoordelingen Hotel Klimczok Resort & SPA****

Poziomkowa 20, 43-370, Szczyrk
Hotel Klimczok Resort & SPA scoort een 8,8 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Klimczok Resort & SPA****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Klimczok Resort & SPA**** in Szczyrk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Hotel Klimczok Resort & SPA**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Polen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Slaskie. Vergelijk Hotel Klimczok Resort & SPA**** met andere accommodaties in Szczyrk.
Er zijn helaas nog geen Nederlandse beoordelingen aanwezig voor Klimczok Resort & SPA**** / Szczyrk. Je kunt wel een beoordeling toevoegen.

Heb je deze accommodatie bezocht?

4 beoordelingen over Klimczok Resort & SPA****

9,5
met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Świetne miejsce"
Barbara
31-3-2012 Hotel Klimczok**** jest wspaniałym miejsce na wypad rodzinny, wiele atrakcji dla dzieci oraz rodziców.

"Godny polecenia"
DAREK
16-10-2011 Świetny hotel z niezłym klimatem. Mocną stroną jest różnorodna kuchnia szczególnie dania w pubie Highlander. W tym miejscu duży wybór różnorodnych trunków. Bogate śniadania fajnie podane. Personel na poziomie dyskretny i miły.
wiele możliwości na spędzenie wolnego czasu- basen z sauną, kręgialnia i spa. pokoje wygodne, z atrakcyjnym widokiem codziennie sprzątane. Zmieniane ręczniki i uzupełniana woda mineralna.

"Super jesienny weekend"
Tadeusz
30-10-2011 Spędziłem miły jesienny weekend w hotelu. Pokój duży,przytulny,ale niestety nie było łoża małżeńskiego. wszystkie dani bardzo smaczne i świetnie podane. Obsługa miła i uśmiechnięta,szybko reaguje na prośby gości. WSPANIAŁE SPA!!! Polecam wszystkim parą,którechcą spędzić romantyczny weekend.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Klimczok Resort & SPA**** b...

"Hotel na miarę czterech gwaizdek"
Kamila
3-10-2011 Hotel może na pierwszy rzut oka nie zachwyca zewnętrznym wyglądem (to oczywiście bardzo subiektywna ocena) ale za to wnętrze hotelu całkowicie rekompensuje to wrażenie. Stylowe i gustowne lobby, elegancka restauracja, niesamowity szkocki Pub czy klub nocny urządzony stylu kamiennej pieczary. Pokoje czyste z przepięknym widokiem. Nasze dziecko było zachwycone basenami, gdzie spędzało większość czasu. Ja w tym czasie mogłam relaksować się w SPA korzystając z naprawdę bogatej oferty. Największy plus tego hotelu to gastronomia i bardzo życzliwy i pomocny personel. Byliśmy pierwszy raz ale z pewnością tu znów powrócimy. Polecam!