Pension Het Groene Dak in Bielsko-Biala Polen beoordelingen 9.1 | Zoover

Pension Het Groene Dak Bielsko-Biala

Beoordelingen Pension Het Groene Dak

?ywiecka 555, 43-378, Bielsko-Biala
Pension Het Groene Dak scoort een 9,1 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Het Groene Dak? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Het Groene Dak in Bielsko-Biala, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Pension Het Groene Dak vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Polen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Slaskie. Vergelijk Pension Het Groene Dak met andere accommodaties in Bielsko-Biala.

10 beoordelingen over Het Groene Dak

9,5
9,6
alleenreizend, Aug. 2009
"Echt een fantastische plek"
Joop van Gestel
9-8-2009 Gaby en Bert

Poolse gastvrijheid en Nederlandse gemoedelijkheid onder een ,,groene dak,,
2 fantastische mensen waar letterlijk niets teveel voor is.
Een echte aanrader voor mensen op doorreis, of die gewoon enkele dagen willen relaxen in een gezellige ongedwongen sfeer. Schitterende omgeving en verschillende mooie dagtrips, die Bert fantastisch op kaart heeft gezet. Hoewel het zuiden van Polen voor mij redelijk bekend terrein was, is me deze reis heel goed bevallen, zo goed zelfs dat ik zeker nog eens terug ga. Misschien in gezelschap van een groep of partner. Hoewel, alleen vind ik ook geen probleem. Je komt hier mensen uit alle delen van Nederland tegen. Waarmee je s,avonds een gezellig glas kunt drinken.
Bert en Gaby het gaat jullie goed, bedankt voor de goede zorgen en zeker tot ziens
Groetjes
Joop uit Tilburg

met vrienden, Juni 2009
"Fantastisch"
Francis
8-6-2009 Bert&Gaby zijn super aardige mensen,ze hebben mooie routes voor jou uitgeprint.
Mooie kamers,goed eten het is net of je op familie bezoek bent.
Het is een mooie provincie.
GRT. uit Alkmaar

alleenreizend, Mei 2009
"Gezellig en makkelijk bereikbaar."
g. milde
5-6-2009 Een gezellig comfortabel pension, vriendelijke bediening en maar 15 min. van Fiat!
Tijd van ontbijt was totaal geen probleem, super.

Familie, Sept. 2008
Chris Van den Dries...
7-10-2008 In september waren we te gast in "Het Groene Dak". Te gast, dat is niet beter uit te drukken. Je bent daar echt een "Gast" met een grote G. Bert en Gabi zijn een tof koppel. Bert zorgt voor zijn gasten door je ideeën voor wandelingen en uitstapjes te bezorgen. Gabi zorgt voor lekker eten! De kamers zijn in orde en de bedden fantastisch. Het pension is eenvoudig, maar de prijs/kwaliteit verhouding is prima. De ligging is wat minder. Aan een drukke weg, maar het pension ligt wat achterin dus je hebt eigenlijk geen last van het verkeer. Anderzijds is de ligging dan ook weer een voordeel want je bent snel op de juiste route als je uitstappen wil maken. Echt een aanrader

Familie, Mei 2008
Herman
5-5-2008 Fijn pension, gebruik van gemaakt op doorreis naar Oekraïne, zeer gastvrij en behulpzaam. Kamers keurig. Bedden geweldig. Kortom een aanrader.

met vrienden, Feb. 2008
Jack
18-2-2008 alles geweldig geregeld! eten super, taxi naar piste perfect, en goei bier!

Familie, Dec. 2007
petra
24-1-2008 Tjee, wat een gastvrijheid. We hebben de feestdagen bij Bert en Gaby doorgebracht. Het was gewoon een feest. Als een familie hebben we oud en nieuw uitgezeten. Alle gasten waren aanwezig. Super

met partner, Juni 2007
Kenny en Cindy
29-1-2008 Wij zijn de afgelopen zomer geweest en het is ons zo goed bevallen dat we er deze carnaval gaan skieen! Bert en Gaby... goed bezig!

marloes
16-2-2007 Wij zijn al een paar keer naar het pension geweest en het is ons echt uitstekend bevallen. De gastvrijheid is echt super. Bert de eigenaar spreekt Nederlands en zijn vrouw is Pools wat erg handig is. Wij gaan swinters altijd om te skien, wat daar erg goed kan. Maar ik heb ook gehoord dat er zomers erg veel te doen is. Wil je lekker op wintersport voor weinig geld dan is dit zeker een aanrader!!!

b,nijkamp
3-8-2005 Het Groene Dak is een zeer gemoedelijk pension, de gastvrijheid staat hoog in het vaandel.
Het heeft voor zomer en winter een perfecte ligging en bereikbaargeid. Gemiddeld zijn de bezienswaardigheden 75 km van het pension. Het wintersport plaatsje Szczyrk ligt op 7 km afstand.