Hotel Ara** in Jastrebia Gora Pomorskie | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.713 bezoekers online
Home > Polen > Pomorskie > Jastrebia Gora > Hotel Ara**

Beoordelingen Hotel Ara**

-8  °C

10 februari 2012

Hotel Ara** Jastrebia Gora

Hotel Ara scoort een 9,0 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Ara**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Ara** in Jastrebia Gora, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Hotel Ara** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Polen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Pomorskie. Vergelijk Hotel Ara** met andere accommodaties in Jastrebia Gora.
Er zijn helaas nog geen Nederlandse beoordelingen aanwezig voor Ara** / Jastrebia Gora. Je kunt wel een beoordeling toevoegen.

Heb je deze accommodatie bezocht?

10 beoordelingen over Ara**

met partner, Jan. 2012
Świetny hotel
Marta
21-1-2012 Hotel świetnie usytuowany - w samym centrum. Bardzo blisko do plaży - wystarczy przejśc przez ulicę. Mimo tego, iż jest zima pobyt weekendowy spędziliśmy z mężem fantastycznie. Swieże, nadmorskie powietrze zachęca do dlugich spacerów, a wieczorem przepyszna obiadokolacja połączona wraz z dancingiem. Można zarówno wypocząć jak i wybawić się na dancingu. Czekam na kolejny taki wyjazd do hotelu Ara.

met partner, Nov. 2011
Gorąco polecam
Natalia
24-12-2011 Mój pobyt w Hotelu Ara zaliczam do niezwykle udanych. Pięknie położony, ładny wystrój i przemiła obsługa. Szczególnie polecam Panią Monikę i Marzenę, które są bardzo komunikatywne . Szczególne ukłony dla szefa kuchni - śniadania i obiadokolacje pyszne i bardzo obfite.Byliśmy już 2 raz w tym hotelu i z pewnością jeszcze przyjedziemy.Pozdrawiam całą ekipę z Ary.Do zobaczenia :)

met vrienden, Mei 2010
Nice hotel near beach
Alexei
21-5-2010 We were at the hotel in the middle od May, it is very nice hotel, friendly personel, good restaurant

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Ara** bij:

met partner, Mei 2010
Słoneczny wypad nad morze
Leevia
16-5-2010 Wybraliśmy ten hotel ze względu na bliskie położenie do plaży. Wystarczyło tylko przejść przez ulicę. Mimo iż było chłodno, dla nas ważne było że świeci słońce. Polecam.

Edward
24-3-2010 I spent at this hotel 4 days. Good breakfast and diner. A little bit small room, but for us was ok. I liked very much neighborhood of Jastrzebia Gora.

JoannaB

met partner, Feb. 2010
Bardzo nam się podobał pobyt
Dominika
18-3-2010 Hotel jest położony praktycznie w samym centrum tego miasteczka, blisko plaży. Ponieważ jest jeszcze przed sezonem jest tutaj dosyć spokojnie, można się zrelaksować i odpocząć. Myślałam że w hotelu będziemy sami, a jednak na śniadaniu było sporo osób. Super cena, niższa od tej która była w cenniku. Ogólnie jesteśmy z pobytu zadowoleni.

alleenreizend, Nov. 2009
Great place for holiday, near beach
Dominik
17-12-2009 Hotel has got very friendly personel, who help me with booking another hotel in Kolobrzeg.

met partner, Sept. 2009
"Super lokalizacja i bardzo dobre jedzienie"
Edward
18-3-2010 Hotel Ara faktycznie leży blisko plaży, bo wystarczy przejść przez ulicę i już wchodzi się do lasku. Jest utwardzona droga więc nie trzeba przebijać się przez chaszcze. Bardzo miła obsługa oraz smaczne jedzenie sprawiają że człowiek czuje się u nich jak ktoś wyjątkowy. A przecież to hotel ekonomiczny. Trochę z żoną podróżujemy i zdarza się że w hotelach 3* i 4* nie przyjmą was tak jak tutaj. Pewnie tu już nie wrócimy, bo zazwyczaj nie jeździmy w to samo miejsce, ale polecam!

alleenreizend (1)