Hostel Stara Polana in Zakopane Malopolskie | Zoover

Beoordelingen Hostel Stara Polana

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hostel Stara Polana

Nowotarska 59 Street, 34500, Zakopane
Hostel Stara Polana scoort een 3,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hostel Stara Polana? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hostel Stara Polana in Zakopane, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Polen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malopolskie. Vergelijk Hostel Stara Polana met andere accommodaties in Zakopane.
Er zijn helaas nog geen Nederlandse beoordelingen aanwezig voor Stara Polana / Zakopane. Je kunt wel een beoordeling toevoegen.

Heb je deze accommodatie bezocht?

1 beoordeling van Stara Polana

1 beoordeling
met partner, Aug. 2009
"Zdecydowanie nie polecam!!!"
ewa
12-8-2009 Hostel Stara Polana w zakopanym kusi wyglądem bo jest to stary typowy góralski dom niestety w środku obsługa psuje wszystko>Rezerwując pokuj nie ździwcie się jak przyjedziecie na miejsce a Pani z recepcji zasmieje się wam w twarz i powie ze rezerwacja sie zdublowała bo kolezanka wpisała nas w jedną liste a zapomniała w drugą i kogoś innego tez wpisali na ten sam pokuj.No ale po 30 minutach udało się dostać pokój z przeciekającym prysznicem w którym rano nie było wody za .Wieczorem tego samego dnia postanowilismy nie szukać już innych kwater bo było późno i wykupiliśmy kolejną noc ale już w pokoju o innym standardzie.Zapłaciliśmy i poszlismy spać .Rano budzą nas panie z recepcji i mówia ze niestety ale rezerwacjia znowu sie zdublowała i śmiejac sie mówi ze mamy do wyboru dopłacić 40zł do apartamentu albo spać w 8 osobowym pokoju.Wkurzyliśmy sie i zabraliśmy pieniadze oczywiście jeszcze musieliśmy pania uświadamiac ze o 10 zł za mało nam oddała bo sama nie wie jakie ceny są w ich hostelu