Hotel Qubus**** in Krakau / Cracow Polen beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Qubus****

2 juni 2012

heerlijk bed

Beoordelingen Hotel Qubus****

ul. Nadwislanska 6 ul. Nadwila, 30527, Krakau / Cracow
Hotel Qubus scoort een 8,2 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Qubus****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Qubus**** in Krakau / Cracow, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Hotel Qubus**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Polen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malopolskie. Vergelijk Hotel Qubus**** met andere accommodaties in Krakau / Cracow.

9 beoordelingen over Qubus****

9,5
met vrienden, Juni 2011
"Solide hotel, goede service, schoon"
s
13-6-2011 Wij verbleven er voor een bezoek aan Auschwitz. Goede kamers, niet echt groot maar perfect onderhouden en schoon. Zwembad met sauna en Turks stoombad zijn goede aanvulling na een drukke dag. Handdoeken aanwezig en open vanaf 07:00 -22:00 uur. Personeel erg servicegericht. Staat aan de rand van de Wisla. Als je het leuk vindt zou je een kamer kunnen vragen aan die zijde -->uitzicht op het centrum.
1/2 uur lopen naar het centrum. Aan de overzijde van de Wisla ligt de Joodse wijk met leukde restaurants. Naar Auschwitz een klein uurtje rijden.
Het ontbijt is zeer uitgebreid (met hapjes e.d.). Het geheel ademt een goede en moderne sfeer. Kortom zou het zo weer boeken.

met partner, Juni 2010
"Heerlijk eten + ontbijt. Goede ligging"
Ingrid
23-6-2010 Een prachtig hotel, gelegen aan de rivier. Na het centrum is het ong. 2 km. lopen (of met de tram), maar aan de overkant van de rivier begint de Joodse wijk al en dat is echt een aanrader.

Het eten was uitstekend, maar we hebben alleen a la carte gegeten. Het ontbijt was zonder meer perfect, wat een keuze.

Het zwembad was klein maar met een geweldig uitzicht over Krakau. Het hotel is niet echt goedkoop voor Poolse begrippen, maar voor deze prijs krijg je geen 4-sterren hotel in Frankrijk of Italie.

Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat het nogal een zakelijk hotel is met veel zakenlui. Wie meer van knusse hotels houdt, kan hier beter niet heen gaan.

Maar wat mij betreft: een aanrader als je Krakau wilt bezoeken.

met partner, Dec. 2009
"Fantastisch hotel, prima ligging en top service!"
Manu
3-1-2010 Hotel Qubus is een prachtige plek, goed gelegen t.o.v. het centrum van Krakau en is qua service echt top. De kamer was zeer goed, schoon en aangenaam. De desk- en roomservice is zeer goed, het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ook de schoonheidssalon en het interne reisbureau bieden goed service (wij boekten een trip naar Auschwitz/Birkenau en de zoutmijn Wieliczka). De bedden zijn goed en het zwembad is prachtig (met whirlpool). De sauna en stoomkabine kijken uit over de stad (vooral 's avonds erg mooi). Het hotel ligt aan de rivier de Wisla (Vistula) en een wandeling langs deze rivier leidt je naar het mooie Wawel kasteel. Ook de historisch interessante Joodse wijk Kazimierz is zeer dichtbij en tevens is een groot modern winkelcentrum is op loopafstand bereikbaar (met bioscoop). Wij zouden zeker graag eens terug willen komen.

met partner, 2009
"Super hotel"
jeroen
19-11-2009 Toen we het hotel in kwamen waren we al onder indruk.
Het is een super mooi hotel. Goede bedden, schoon en een goed ontbijt.
Alleen naar het centrum was een stukje lopen.
Wel is de taxi vanuit het centrum terug naar het hotel niet erg duur!

met partner, Juli 2009
"Geweldig"
paul hofstee
12-7-2009 Dit hotel is geweldig.Mooie,stille kamers.Heerlijk ontbijtbuffet.Zeer dicht bij de wijk Kazimierz gelegen en goed te doen voor centrum(er gaan 3 tramlijnen direct naar centrum) en bij mooi weer prima te belopen!Het diner is ook goed en zeker leuk om op het terras aan de Wisla te eten.Kortom een aanrader!!

met een groep, 2009
"Geweldig hotel aanrader"
marieke
6-2-2011 Wow wij zijn in de zomer van 2009 1 week in dit hotel verbleven met 3 stelletjes.we waren super tevreden we hadden dit nooit verwacht.het was echt lux zeg.we gaan zeker nog een keer terug hier na toe.kamers eten echt niks te klagen.dicht bij de stad die super mooi schoon en veel bied.we wilden nog echt wel langer blijven.leuk om excursies te doen we hebben veel gedaan.leuk leuk mooie week gehad.

Gr uit son

met partner, Juli 2008
"Prima hotel"
Rob
3-8-2008 Het hotel ligt aan de Wisla en is per auto goed bereikbaar. Heeft een grote, ruime, eigen parkeergarage. De kamers zijn uitstekend en het personeel is zeer behulpzaam. Het ontbijtbuffet is zeer goed verzorgd.
Vanuit het hotel loop je in 15 minuten naar het centrum van Krakow. Ook deze wandeling is al de moeite waard. Of langs/door de joodse wijk of langs het kasteel Wawel.
Kortom, een prima uivalsbasis voor de verkenning van een interessante stad.

Familie
Mar T
17-11-2007 Fantastisch hotel, prima service,luxe kamers met internet, zeer uitgebreid ontbijt.
Op historische plek, geweldig uitzicht over de rivier en de stad.
Niet ver van openbaarvervoer en je bent zo in het centrum.
Deskmedewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Is zijn 4* meer dan waard, is beslist een aanrader.

Familie
mejuffrouwm
25-8-2007 Mocht je Krakau bezoeken, dan is Qubus en echte aanrader. Slecht 4-5 tramhaltes verwijderd naar centrum, in buurt van Schindlers fabriek en aan de rand van voormalige getto staat dit hotel. Tramhalte op 100 m afstand. Fantastische kamers, heerlijke bedden, geweldig ontbijt, internet op kamer, zwembad en bubbelbad op de 6e verdieping (stadsuitzicht). Bootservice naar Wawel kasteel. En je krijgt een ontbijtje mee als je erg vroeg in de ochtend vertrekt naar vliegveld. Hotel is een reden om Krakau nogmaals te bezoeken.